Mit tennél, ha te lennél az USA elnöke?
Figyelt kérdés
2017. okt. 2. 17:05
1/21 anonim válasza:
A Fehér Házban lévő ovális irodába beülnék az asztal mögé, lábamat feltenném, és kinyitnék egy dobozos borsodit. Aztán szólnék a szakácsnak hogy a kertbe bográcsba főzzön őzpörköltet.
2/21 anonim válasza:
Azonnal lemondanék, mert Trumppal ellentétben nekem van önkritikám, és tudom, hogy alkalmatlan vagyok a feladatra.
4/21 anonim válasza:
Lekérném az elmúlt évek katonai kiadásait belenéznék a top sicret aktába. Aztán lekérném a költségvetési adatokat. Ezeket átvizsgálva megnézném hogy az egészségügy mitõl ekkora trágya. Aztán elnézést kérnék amerika álltal lerohant kizsákmányolt országoktól és kivonnám a katonákat külföldi támaszpontokról. Kb 10000 vagy még több. Nyílvánosságra hoznám amerika fegyvereladásainak üzleteit afrikai diktátorokkal szaudiakkal meg az isis szel kapcsolatos dolgokat. Hasonló dolgok. Szóval azt a rengeteg mocskot amitõl nyög a világ.
6/21 Márics Attila válasza:
Erősebb külpolitikát vállalnék és lerombolnám a muszlim államok radikálisabb részét.
7/21 anonim válasza:
Szépen leváltanám a politikában hatalommal bírókat az embereimre, hazafiakra, a törvényhozásban, végrehajtásban, majd igazságszolgáltatásban hatalmon levőket, majd olyan törvényeket hoznék, melyekkel kiépítem egyeduralmam, végül kegyetlenül, részvét nélkül leszámolnék az ún. háttérhatalommal, tanulva a korábbi hibákból (lásd Németország mai állapotát, melyet a kevés megmaradt libsi és "komcsi" is könnyedén képes tönkretenni). Majd megpróbálnám az egész világon visszaszorítani a "bevándorlókat" és a libsi, urbánus, beképzelt, magát kiválasztottnak hívő (náci), komcsi, belterjes, összetartó háttérhatalmat, főleg az európai érdekeltségű országokban. Majd politikám további pontjait is, ami azután már könnyebb lenne. (pl. környezetvédelem, vallások eltörlése, európai őslakos népesség gyarapítása törvényileg, etc.).
8/21 anonim válasza:
Őszintén?:D
Gyarmatosítanám a teljes Közel-Keletet, ezzel biztosítanám az amerikai nép jólétét és,hogy nagyon sokáig elnök lehessek.
9/21 anonim válasza:
Kivonulnék minden más országból. Az amerikai hadsereget kizárólag önvédelemre állítanám át. Az így felszabaduló pénzből mindenkinek biztosítanék alapvető egészségügyi ellátást, és csökkenteném az adókat. Betiltanám a gépfegyvereket, meg ilyesmiket. Szóval értem én, hogy hagyomány fegyvert hordani, de amivel szó szerint százakat lehet lemészárolni, annak semmi helye civilek kezében. És átalakítanám a választási rendszert. Az elnököt válasszák egyszerű többséggel, mert a mostani helyzet teljesen nevetséges.
10/21 anonim válasza:
Atomsivataggá változtatnám a közelkeletet, ezáltal megszűnne a muszlim terrorizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!