Ha te lennél Putyin elnők mit tennél a helyében?
Lassan már a csapból is Vlagyimir Vlagyimirovics folyik:-) mivel látható, hogy rengeteg hozzáértő"hemzseg"ezen az oldalon talán lesznek akik megragadva az alkalmat válaszolnak a fenti kérdésre!
Én a helyében(mivel tisztában lennék a mögöttem álló erővel és hatalommal)lerohannám Ukrajnát.
Ezután az EU és az USA"óbégatna"-szankciókkal súlytana ami annyi mint a"nesze semmi fogd meg jól".
Én-mint Putyin röhögnék a markomba.
Aztán szétverném az EU-t.
Legyen minden európai ország megint önellátó.
Aztán a volt szovjet tagköztársaságokat úgy mint az ukránokat lerohannám és újra alkotnám a Szovjetuniót.
Aztán a kelet-közép európai államokat ismét magamhoz édesgetném.
Eközben UGYANAZT tenné az USA a nyugat-európaiakkal.
Mire ez megvan megint lenne két tábor. Kelet és nyugat.
Békét kötnénk és élnénk egymás mellett békében.
Én ezeket tenném Petyin elvtárs helyében!
Barom!
Putyin sem tudja!
Elemzők hozzák a döntéseket!
Amit te felvázoltál az egyáltalán nem vallanak Putyinra.
Putyin politikáján eléggé látszik, hogy ő titkosszolgálatos volt.
Nem a frontálisat, hanem a gerillaszerű hadviselést preferálja, kémkedik, manipulál, befolyásol ijesztget.
Amit te írtál a kérdésben, az inkább Sztálinra vallana.Putyin egyáltalán nem ilyen.
De jó, hogy én felvállaltam, hogy mit tennék Putyin helyében erre a válaszolók nem a kérdésre válaszolnak hanem a válaszomat elemzik...
Kétségtelen hogy a"tetteim"inkább Sztálinisták dehát...és?
Én Putyin helyében azt tenném amit felvázoltam mégha azok Sztálinista-féle tettek akkor is!
Mi ez a Putyin gyűlölet?
A kitörés, vagy a nagyanyáink megerőszakolása miatt?
Obamát ostorozzátok a fekete törvény miatt?
Akik gyűlölik Putyint CSAK azt árulják el magukról hogy:
1. A felmenőik a magyar királyi hadsereg(röhögnöm kell)valamelyik tagja volt...
2. A felmenőik nyilasok voltak...
Csak a fenti"példák"azok akik gyűlölik az oroszokat.
Illetve még egy típus...
Dehát ez a típus is kapcsolódik a fenti kettőhöz.
Az egykori Horthysta-úri világ valamely résztvevője VAGY kulák.
Ezek a"népek"utálják az oroszokat.
Lement 7 válasz(ez a 8.)de senki nem volt még Putyin helyében rajtam kívül.
Ez van.
Nagyobb bajom sose legyen!
Ostoba vagy, mint a tök.
Putyin nem véletlenül nem meri nyíltan megtámadni Ukrajnát, de még a kelet-ukrajnai jelenlétet sem meri elismerni.
Egész egyszerűen annyi a trükk, hogy addig tud nyújtózkodni, amíg magára nem haragítja a NATO-t. Ha nyíltan lerohanná Ukrajnát, akkor még komolyabban szankcióznák őt, nagy valószínűséggel a NATO is beavatkozna. Az pedig nehogy azt hidd, hogy nagyon egészséges a számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!