Ha te lennél Putyin elnők mit tennél a helyében?
Lassan már a csapból is Vlagyimir Vlagyimirovics folyik:-) mivel látható, hogy rengeteg hozzáértő"hemzseg"ezen az oldalon talán lesznek akik megragadva az alkalmat válaszolnak a fenti kérdésre!
Én a helyében(mivel tisztában lennék a mögöttem álló erővel és hatalommal)lerohannám Ukrajnát.
Ezután az EU és az USA"óbégatna"-szankciókkal súlytana ami annyi mint a"nesze semmi fogd meg jól".
Én-mint Putyin röhögnék a markomba.
Aztán szétverném az EU-t.
Legyen minden európai ország megint önellátó.
Aztán a volt szovjet tagköztársaságokat úgy mint az ukránokat lerohannám és újra alkotnám a Szovjetuniót.
Aztán a kelet-közép európai államokat ismét magamhoz édesgetném.
Eközben UGYANAZT tenné az USA a nyugat-európaiakkal.
Mire ez megvan megint lenne két tábor. Kelet és nyugat.
Békét kötnénk és élnénk egymás mellett békében.
Én ezeket tenném Petyin elvtárs helyében!
"Ostoba vagy, mint a tök.
Putyin nem véletlenül nem meri nyíltan megtámadni Ukrajnát, de még a kelet-ukrajnai jelenlétet sem meri elismerni.
Egész egyszerűen annyi a trükk, hogy addig tud nyújtózkodni, amíg magára nem haragítja a NATO-t. Ha nyíltan lerohanná Ukrajnát, akkor még komolyabban szankcióznák őt, nagy valószínűséggel a NATO is beavatkozna. Az pedig nehogy azt hidd, hogy nagyon egészséges a számára."
Te meg még annál is ostobább vagy ! Hülye gyerek a Nato nem fog olyan országgal háborúzni akinek óriási atom fegyver készletei vannak ! Ha Putyin leakarná rohanni Ukrajnát azt bármikor megtehetné , senki se szólna érte neki ... Én Putyin helyébe újra egyesíteném a Szovjetunió területét ! Ezt a birodalmat felosztanám apró megyékre , és a régebbi országokat eltöröltetném , így nem tudna felbomlani országokra ! A gazdaságát javítanám , fegyverkeznénk ( természetesen ez után védekező hadsereget csinálnék a meglévő hadseregből ) . Hivatalos nyelve az orosz lenne . Új fajta pénznemet csinálnék . Az USA val , meg az EU val megpróbálnék együtt működni !
'Én Putyin helyébe újra egyesíteném a Szovjetunió területét ! Ezt a birodalmat felosztanám apró megyékre , és a régebbi országokat eltöröltetném , így nem tudna felbomlani országokra ! A gazdaságát javítanám , fegyverkeznénk ( természetesen ez után védekező hadsereget csinálnék a meglévő hadseregből ) . Hivatalos nyelve az orosz lenne . Új fajta pénznemet csinálnék . '
És ezt a bekebelezendő államok lakosaival hogy fixálnád le, okostojás? Ugyanis a Szovjetunió egy kemény kézzel egyben tartott állam, de inkább birodalom volt, ami olyan országokat is magában foglalt, akik a szovjetek jelenlétéből nem kértek.
"Hülye gyerek a Nato nem fog olyan országgal háborúzni akinek óriási atom fegyver készletei vannak"
Miért Putyinkád fog harcolni a NATO-val, aminek összesen még több atombombája van, mint neki?
Márpedig Ukrajna lerohanásával a NATO-val is nagy valószínűség szerint szembe kerülne.
Vagy szerinted miért nem mer lépni, te szerencsétlen? :)
"Miért Putyinkád fog harcolni a NATO-val, aminek összesen még több atombombája van, mint neki?
Márpedig Ukrajna lerohanásával a NATO-val is nagy valószínűség szerint szembe kerülne.
Vagy szerinted miért nem mer lépni, te szerencsétlen? :)"
Erre már nem tudok mit mondani .... Ha nem érted meg akkor nem érdemes magyarázni ... Nem érted meg hogy a földre egy atom bombát elég lenne ledobni hogy úgy nézzen ki mint a Mars ! Oroszországnak közel 10000 nukleáris töltete van ... Most nem tök mind egy melyik dobja le elöszőr ? Ja és Oroszország mellet ott van Kína .... Akkor ki is az erősebb ... Hülyeség ezen veszekedni ... Szerintem ezt te is tudod ...
"És ezt a bekebelezendő államok lakosaival hogy fixálnád le, okostojás? Ugyanis a Szovjetunió egy kemény kézzel egyben tartott állam, de inkább birodalom volt, ami olyan országokat is magában foglalt, akik a szovjetek jelenlétéből nem kértek."
Ezért kellene kis autonómiát adni a területeknek , hogy ne lázongjanak ... Én is tudom milyen volt a szovjetunió .... Kb : mint most Oroszország tagállamai ( viszonylag nagy az autonómiájuk )
'Ezért kellene kis autonómiát adni a területeknek , hogy ne lázongjanak'
Ígérhetsz itt mindenkinek fűt-fát, ha nem kér belőle. Nem hinném, hogy Európa megint el akarja játszani ugyanazt, csak mert pár nosztalgiabolond és szovjetimádó azt kitalálta.
Felejtsd el szépen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!