Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Ha te lennél Putyin elnők mit...

Ha te lennél Putyin elnők mit tennél a helyében?

Figyelt kérdés

Lassan már a csapból is Vlagyimir Vlagyimirovics folyik:-) mivel látható, hogy rengeteg hozzáértő"hemzseg"ezen az oldalon talán lesznek akik megragadva az alkalmat válaszolnak a fenti kérdésre!

Én a helyében(mivel tisztában lennék a mögöttem álló erővel és hatalommal)lerohannám Ukrajnát.

Ezután az EU és az USA"óbégatna"-szankciókkal súlytana ami annyi mint a"nesze semmi fogd meg jól".

Én-mint Putyin röhögnék a markomba.

Aztán szétverném az EU-t.

Legyen minden európai ország megint önellátó.

Aztán a volt szovjet tagköztársaságokat úgy mint az ukránokat lerohannám és újra alkotnám a Szovjetuniót.

Aztán a kelet-közép európai államokat ismét magamhoz édesgetném.

Eközben UGYANAZT tenné az USA a nyugat-európaiakkal.

Mire ez megvan megint lenne két tábor. Kelet és nyugat.

Békét kötnénk és élnénk egymás mellett békében.

Én ezeket tenném Petyin elvtárs helyében!

2015. febr. 21. 21:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
91%
Orosz rulettet jâtszanék Viktor vitézzel!
2015. febr. 21. 21:47
 12/22 anonim ***** válasza:
Fejleszteném Oroszország gazdaságát és rendet tennék az orosz fejekben, ami - bevallom - nagyon nehéz lenne, de egyszer úgy is meg kell lépni valakinek.
2015. febr. 21. 21:54
 13/22 anonim ***** válasza:
Wartburg-ot szerelnék vodkázgatás közben, mert az annyira cár.
2015. febr. 21. 22:06
 14/22 anonim ***** válasza:
95%

Tolnék egy mellszexet a lányom barátnőjével.

[link]

2015. febr. 21. 22:09
 15/22 anonim ***** válasza:
36%

"Ostoba vagy, mint a tök.

Putyin nem véletlenül nem meri nyíltan megtámadni Ukrajnát, de még a kelet-ukrajnai jelenlétet sem meri elismerni.

Egész egyszerűen annyi a trükk, hogy addig tud nyújtózkodni, amíg magára nem haragítja a NATO-t. Ha nyíltan lerohanná Ukrajnát, akkor még komolyabban szankcióznák őt, nagy valószínűséggel a NATO is beavatkozna. Az pedig nehogy azt hidd, hogy nagyon egészséges a számára."

Te meg még annál is ostobább vagy ! Hülye gyerek a Nato nem fog olyan országgal háborúzni akinek óriási atom fegyver készletei vannak ! Ha Putyin leakarná rohanni Ukrajnát azt bármikor megtehetné , senki se szólna érte neki ... Én Putyin helyébe újra egyesíteném a Szovjetunió területét ! Ezt a birodalmat felosztanám apró megyékre , és a régebbi országokat eltöröltetném , így nem tudna felbomlani országokra ! A gazdaságát javítanám , fegyverkeznénk ( természetesen ez után védekező hadsereget csinálnék a meglévő hadseregből ) . Hivatalos nyelve az orosz lenne . Új fajta pénznemet csinálnék . Az USA val , meg az EU val megpróbálnék együtt működni !

2015. febr. 21. 23:26
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

'Én Putyin helyébe újra egyesíteném a Szovjetunió területét ! Ezt a birodalmat felosztanám apró megyékre , és a régebbi országokat eltöröltetném , így nem tudna felbomlani országokra ! A gazdaságát javítanám , fegyverkeznénk ( természetesen ez után védekező hadsereget csinálnék a meglévő hadseregből ) . Hivatalos nyelve az orosz lenne . Új fajta pénznemet csinálnék . '

És ezt a bekebelezendő államok lakosaival hogy fixálnád le, okostojás? Ugyanis a Szovjetunió egy kemény kézzel egyben tartott állam, de inkább birodalom volt, ami olyan országokat is magában foglalt, akik a szovjetek jelenlétéből nem kértek.

2015. febr. 22. 16:30
 17/22 anonim ***** válasza:

"Hülye gyerek a Nato nem fog olyan országgal háborúzni akinek óriási atom fegyver készletei vannak"

Miért Putyinkád fog harcolni a NATO-val, aminek összesen még több atombombája van, mint neki?

Márpedig Ukrajna lerohanásával a NATO-val is nagy valószínűség szerint szembe kerülne.

Vagy szerinted miért nem mer lépni, te szerencsétlen? :)

2015. febr. 23. 10:50
 18/22 anonim ***** válasza:

"Miért Putyinkád fog harcolni a NATO-val, aminek összesen még több atombombája van, mint neki?

Márpedig Ukrajna lerohanásával a NATO-val is nagy valószínűség szerint szembe kerülne.

Vagy szerinted miért nem mer lépni, te szerencsétlen? :)"

Erre már nem tudok mit mondani .... Ha nem érted meg akkor nem érdemes magyarázni ... Nem érted meg hogy a földre egy atom bombát elég lenne ledobni hogy úgy nézzen ki mint a Mars ! Oroszországnak közel 10000 nukleáris töltete van ... Most nem tök mind egy melyik dobja le elöszőr ? Ja és Oroszország mellet ott van Kína .... Akkor ki is az erősebb ... Hülyeség ezen veszekedni ... Szerintem ezt te is tudod ...

2015. febr. 23. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:

"És ezt a bekebelezendő államok lakosaival hogy fixálnád le, okostojás? Ugyanis a Szovjetunió egy kemény kézzel egyben tartott állam, de inkább birodalom volt, ami olyan országokat is magában foglalt, akik a szovjetek jelenlétéből nem kértek."

Ezért kellene kis autonómiát adni a területeknek , hogy ne lázongjanak ... Én is tudom milyen volt a szovjetunió .... Kb : mint most Oroszország tagállamai ( viszonylag nagy az autonómiájuk )

2015. febr. 23. 21:50
 20/22 anonim ***** válasza:

'Ezért kellene kis autonómiát adni a területeknek , hogy ne lázongjanak'

Ígérhetsz itt mindenkinek fűt-fát, ha nem kér belőle. Nem hinném, hogy Európa megint el akarja játszani ugyanazt, csak mert pár nosztalgiabolond és szovjetimádó azt kitalálta.

Felejtsd el szépen...

2015. febr. 23. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!