Mit szóltok hozzá, hogy Ausztriában is kirúgnak valakit politikai vélemény miatt?
Én egyáltalán nem lepődtem meg azon,hogy kirúgnak politikai vélemény miatt, Nyugat-Európában legalább annyira jellemző ez, mint Magyarországon, csak itt azért, a "párthűtlenség" miatt ott meg azért, mert nem vagy elég liberális.
A kirúgott férfi pedig nem mondott durvát, csak kifogásolta az ítéletet.Ami azért tényleg kifogásolható,hiszen csak úgy elengedték a migránst egy nemi erőszak után, semmiféle retorzió nem volt.Pedig a kiutasítás,kontinensről kitiltás lett volna a minimum.
Nálunk a cégnél, kiemelt munkatárs pozícióban vagyok, ami nem vezető de befolyással vagyok a vezető döntéseire.Simán megtehetném, hogy aláteszek azoknak,akiknek migránsokkal szimpatizáló nézetei vannak.Hiszen, őszintén megmondom utálok minden ilyen embert,katapulttal lőném őket a határon túlra a migrik közé, de úgy gondolom, a politika nem befolyásolja a teljesítményt.Nem szabad ezért kirúgni senkit.
"Továbbra is hihetetlen, hogy egy random beszélgetés során a menekültekről pont a német beszélgető partnered hozza fel Soros György nevét."
Tényleg, ez annyira hihetetlen :D
" Továbbra is hihetetlen, hogy egy random beszélgetés során a menekültekről pont a német beszélgető partnered hozza fel Soros György nevét. Egyedül itthon akarják összemosni a menekülteket és"
Ennél a kérdésnél szerintem senkit nem érdekel túlzottan mit hiszel az 1%-al kevesebbel rendelkező haverod kivételével a tiédnél...
Az a baj, hogy hiába pontozol le, akkor is nem hangzik hihetőenk a beszélgetésed a német kollégáddal. :( Sajnálom. :( Mi a probléma az írásoddal? Azt állítod egy tök random menekültekről szóló beszélgetésben a német kollégád hozta fel Soros György nevét. Mégis miként? Egyedül itthon akarják összemosni Soros nevét a menekültekkel, egyedül itthon tombol az elmélet, miszerint ő fizeti, stb. Akkor mégis miként kapcsolta volna össze a nevét a menekültekkel? Úgy hihetőbb lett volna a történet, ha azt írod te hoztad fel Soros György nevét és ott is próbáltad volna nyomatni a Fideszes elméleteket, miszerint Soros milliárdokat fizet Szíriában a menekülteknek, csak azért, hogy ide jöjjenek.
A történeted hihetőségét meg tovább rombolod a szélsőjobbos propagandáddal. Azzal, miszerint már a zsidó szó említésétől is rosszul vannak a németek, annyira átmosták az agyukat, annyira liberálisok lettek, stb. Igen, majd pont egy olyan nép fog félni kimondani a II. Vh miatt a zsidó szót, aki már minket nyíltan fehér cigánynak hív, stb.
Oké, hogy beakarsz kerülni a fizetett bértrollnokok közé, én is próbálkoztam, mert jó jövedelem kiegészítő lenne, de azért a jövőben arra ügyelj, hogy hihető is legyen amiket leírsz. Egy olyan, akinek egyetlen egy ismerőse sincs kint még el is hiszi neked, de bőven vannak olyanok akik vagy kint élnek vagy van kint ismerősük, így tisztában van a dolgokkal.
23.
Nem tudom mit nem értesz.
A kollégám, egy ötvenes, berlini német, Christian a neve. Értelmes ember, angolul és oroszul is beszél (valami olyan suliba járt a DDR időkben).
Franciaországban, a Strasbourg mellett találkoztunk, pár szót váltottunk mint a kamionosok szoktak, hová mész, honnan jössz stb.
Beszéltünk a gondjainkról, bajainkról, kevés parkoló, sok közlekedési dugó, kérdem viccesen: miért nem épít a Mutti több parkolót, szélesebb pályát?
Mire ő: nincs pénz, kell a menekültekre. De a ti főnökötök megoldotta, ott a kerítés!
Én ilyenkor - tudom nehéz elhinni - mindig szabadkozom, jó, jó, de azért van Orbánnak is hibája elég.
Valahol ekkor jött "Szorosz" - nek sokkal ezelőtt járt, nyilatkozott Brüsszelben amiről a német sajtó is beszámolt.
Erre a kolléga, hogy az a magyar milliárdos, "Szorosz", az is támogatja a bevándorlást.
A többi már írtam, pontosítottam: magyar, de magyar - zsidó. És igen, én is azt hiszem, hogy benne van a keze a dologban.
Utána már más, hétköznapibb dolgokról volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!