Melyik volt az a szélső jobbboldali politikai párt amelyet megválasztottak Ausztriában (6-7-8 évvel ezelőtt), és le kellett mondjon 12 (vagy 24) órán belül? Ki volt a vezetőjük?
Figyelt kérdés
2013. szept. 3. 12:46
1/4 anonim válasza:
Talán Jörg Haiderre és az Osztrák szabadságpártra (FPÖ) gondolsz, de ilyen nem volt, nem kellett lemondaniuk.
2/4 anonim válasza:
Jörg Haider, de ő koalícióban volt egy másik párttal és úgy kormányoztak.
Nem kellett lemondania , ő maga mondott le 2 év után.
Én Ausztriában nőttem fel, mindig is nagy támogatója és tisztelője voltam Jörg Haidernek , sőt még ma is.
Olyan volt, mint egy igazi nagy vezető.
Ez az ember zseniális volt ,egy géniusz.Az európai nemzeti radikalizmus kiemelkedő alakja volt.
3/4 A kérdező kommentje:
Igen rá gondoltam, köszi a válaszokat.
2013. szept. 3. 14:18
4/4 anonim válasza:
Ma is? Én úgy tudtam felcsavarodott egy fára mint Falco miután egy melegbárban hülyére piálta magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!