Mi a különbség a radikális párt és a szélső jobboldali párt között?
A radikális határozott megalkuvást nem tűrő, de nem feltétlenül nemzeti érzelmű. A szélsőjobbos egy olyan szélsőbalos, aki jobban szereti a székely himnuszt, amúgy gazdaságilag tökéletesen marxista, csak ő ezt máshogy hívja, és kikéri magának, ha megjegyzik, hogy lényegében egy piros-fehér-zöld kommunista.
A kettő találkozása igen veszedelmes elegyet, úgynevezett nemzeti radikálist hoz létre, aki nem csak szentül hiszi, hogy neki van igaza, de ezt tűzzel-vassal terjeszti is.
Radikális lehet baloldali párt is.
Radikálisok voltak pl. a kommunisták is, de szélsőjobbosnak nehezen nevezhetnénk őket.
L
ma 18:08
propagandaanyagot nyomod ezerrel? máskor majd a vallásra, a rendszer felépítésére is térj ki!
a klasszikus viccet mindenki ismeri a mamából hogy lesz sör. na ez pont ugyanolyan
ma 18:08
ezt az elvakult hülyeséget elne hidd
18:08 általánosságban kérdeztem.
Mondjuk van egy angol szélsőjobb párt akkor az a székely himnusz kedveli?
Na ne már!
Hogy mi számít szélsőségesnek mindig csak attól függ, hogy mi hol állunk.
Nyilván egy átlag mszp szavazónak a jobbik az már ultranáci szélsőséges. Míg nekem a jobbik gyenge halovány langyi bangyi az én nézeteimhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!