Mi a különbség a fasiszta és a kommunista párt között?
párt vagy ideológia? nem mindegy Sok fasiszta és kommunista párt volt sok országban
A fasiszta/náci (bár nem ugyanaz de hasonló) szélsőjobboldali, nemzeti radikális ideológia mely a saját nemzetét, a fajt (árja, európai) mások fölébe helyezi
A kommunista a kizsákmányoló elit ellensége, mely megvédi a kizsákmányolt munkásosztályt, és egy munkásokból álló utópisztikus államot kíván létrehozni
De ajánlom a kommunizmus és a fasizmus stb szócikkeket a wikipédián
Én nem éreztem utópisztikzsnak azt az államot, amelyben felnőttem.
Sokkal inkább tisztességesnek.
Ezúton is szeretném megköszönni nekik.
Sajnos nektek nem fog megadatni, hogy ezt megtapasztaljátok, ezért majd nyugodtan szidjátok őket, miközben a gyerekeitek éhezik, mert nem lesz munkátok, vagy amikor a bank kitesz a lakásotokból.
Szebb Jövőt
hát nem tudom te milyen rendszerben nőttél fel, de mondjuk a rákosi és kádár rendszer elég messze esett attól amit Marx elképzelt
Ezenkívül a Szebb jövőt kifejezés kissé furcsa egy olyan ember szájából, akinek tetszett ez a rendszer
Ja és még vmi: senki sem mondta, hogy a mostani jó rendszer
1956-ban születtem, a Kádár rendszerben voltam boldog fiatal, olyan amilyen ti soha nem lesztek.
Sajnálom.
A szebb jövőt iróniának szántam, utálom azokat akik használják.
Én is szeretem a korrupciót, és csak úgy örvendezek magamnak, ha végre megint gyengül a forint. Kifejezetten imádom, ha hülyének nézik az embereket, és kedvencem a Gyurcsány, amiért ilyen kis kedves volt mindenkivel.
Egyenesen imádom a kommunizmust, ami miatt Magyarország jelenleg is a Balkánhoz sorolható, és ami miatt maga a Balkán rossz.
Szeretem, ha nincs szabad akaratom, és azt is, hogy átírják a történelmet.
Einigkeit und Recht und Freiheit!
Te nem csak ostoba vagy, hanem tudatlan is
A Gyurcsány hogy jön a Kádár-rendszerhez?
Ő egy kőkemény kapitalista és undorító féreg az MSZP-vel együtt.
Én a 1990 előtti rendszerről beszéltem, az Magyarország aranykora volt, amely már soha nem jön vissza. Ezért aztán nektek nem fog megadatni, hogy boldogságban, biztonságban és békességben éljetek.
fasiszta = A fehér ember dolgozhat élhet gazdagodhat.
kommunista = Minden ember dolgozhat élhet gazdagodhat.
Érzed a külömbséget?
Fasiszta=fehér ember élhet gazdagodhat többi vérszívó népet elhessegetik
kommunizmus=nincs válogatás aki nem ért egyet azt elviszik legyen fehér arab,népjólétről nem gondoskodnak lásd:sztálin,maocetung,és egyéb komcsi álamfők gazdasági programját ahol több millió embert tudatosan megöltek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!