Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy...

Mit szóltok hozzá, hogy Ausztriában is kirúgnak valakit politikai vélemény miatt?

Figyelt kérdés

[link]

Én egyáltalán nem lepődtem meg azon,hogy kirúgnak politikai vélemény miatt, Nyugat-Európában legalább annyira jellemző ez, mint Magyarországon, csak itt azért, a "párthűtlenség" miatt ott meg azért, mert nem vagy elég liberális.

A kirúgott férfi pedig nem mondott durvát, csak kifogásolta az ítéletet.Ami azért tényleg kifogásolható,hiszen csak úgy elengedték a migránst egy nemi erőszak után, semmiféle retorzió nem volt.Pedig a kiutasítás,kontinensről kitiltás lett volna a minimum.

Nálunk a cégnél, kiemelt munkatárs pozícióban vagyok, ami nem vezető de befolyással vagyok a vezető döntéseire.Simán megtehetném, hogy aláteszek azoknak,akiknek migránsokkal szimpatizáló nézetei vannak.Hiszen, őszintén megmondom utálok minden ilyen embert,katapulttal lőném őket a határon túlra a migrik közé, de úgy gondolom, a politika nem befolyásolja a teljesítményt.Nem szabad ezért kirúgni senkit.

2017. júl. 5. 20:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
35%

Nyugaton nagyobb az agymosás és elnyomás ezen a téren mint nálunk.

A múltkor egy német kollégámmal beszélgettünk, panaszkodott (nagyon szőrmentén), hogy nincs pénz, mert sok elmegy a Flüchtling - ekre, aztán valahogy szóba került "Szorosz", hogy az egy magyar milliárdos.

Mondom neki, magyar, ungar jude - magyar zsidó. Semmi dehonesztálót nem mondtam, csak ennyit.

Megfagyott a levegő, hát igen, ühüm - ühüm. Úgy megtörték a németek gerincét már, hogy a problémákat már megnevezni sem lehet, nemhogy megoldani.

Ez Orwell világa, newspeak - újbeszél.

2017. júl. 5. 20:52
 2/24 anonim ***** válasza:
43%

Aha, kirúgták és egyből rohant az FPÖ-höz sivalkodni és migránsozni. Hát persze. A cikkből az is kiderül, hogy nem volt nemi erőszak, csak egy részeg nő feljelentése alapján indult az egész.

---

#1 Nem, makikám, ez a politikailag korrekt, szabad demokrácia, ahol nem zsidózhatsz kedvedre, bárhogy is fáj. A probléma ti vagytok, nem a zsidók.

2017. júl. 5. 21:04
 3/24 anonim ***** válasza:
24%
Ebből is látszik, hogy már nyugaton sincs véleményszabadság meg tolerancia, hiába sulykolják ezt agyba-főbe a libbantak. Kíváncsi vagyok, a vagonírozásra mikor térnek majd át, mint anno Sztálin bátyó.
2017. júl. 5. 21:04
 4/24 anonim ***** válasza:
Ahogy Kern is mondta, ez a kirúgás nem volt jogos és ez már túl van egy határon ami megengedhető. Egyébként meg nem kell meglepődni ezen, hülyék minden országban vannak, ugyanúgy Nyugat-Európában is, most a srác főnöke volt a hunyó, de gondolom ezek után már oda nem is menne vissza még ha felajánlanák neki, hogy visszaveszik akkor se.
2017. júl. 5. 21:22
 5/24 anonim ***** válasza:
45%

" aztán valahogy szóba került "Szorosz","

Valahogy szóba került... nyilván felböfögted a fideszpropagandát, aztán amikor visszanyalt a fagyi azzal, hogy Soros magyar, jött a zsidózás. Tipikus.

2017. júl. 5. 21:39
 6/24 anonim ***** válasza:
39%
#5, Soros zsidó, tetszik-nemtetszik. Ez olyan, mintha az égre mondanám, hogy kék. Nem fogjuk kínainak vagy eszkimónak nevezni csak azért, mert azt jobban beveszi a gyomrod.
2017. júl. 5. 21:42
 7/24 anonim ***** válasza:
56%

"szabad demokrácia, ahol nem zsidózhatsz kedvedre, bárhogy is fáj. A probléma ti vagytok, nem a zsidók."

Nem zsidóztam. Annyit mondtam, hogy Soros magyar zsidó. Miért nem az? Eszkimó? Navajo?

Nekem - bár filoszemita azért nem vagyok - nincs alapvető gondom a zsidókkal, túlnyomó többségük rendes ember, sokuk sokat tett a magyar művészetért, tudományért, humorért stb. tehát ha engem zsidózással vádolsz, akkor azt benézted.

2017. júl. 5. 21:52
 8/24 anonim ***** válasza:
29%
Tombol a "liberálfasiszta diktatúra" úgy tűnik. Nem meglepő....
2017. júl. 5. 21:53
 9/24 anonim ***** válasza:
44%

"nyilván felböfögted a fideszpropagandát"

Nem vagyok Fidesz szavazó. A német véleménye érdekelt a menekültválsággal kapcsolatban. Szóba került Soros, mint magyar milliárdos, mire pontosítottam, hogy magyar zsidó, ennyi és nem több.

"jött a zsidózás."

Soha nem zsidóztam, néha kritizálom őket, de tőlem a GYK - n töltött kb. 6 évem alatt nem fogsz antiszemita hozzászólást idézni.

2017. júl. 5. 21:56
 10/24 anonim ***** válasza:
19%
#7, csak ürügyet keresnek a filoszemita libbantak egy jó kis nácizáshoz, köpkölődéshez. Ha nem vergődnének rajtunk, "nácikon" egy sort, egyszerűen nem éreznék a tulajdon létezésüket. Igazolni kell nekik, hogy ők vannak.
2017. júl. 5. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!