Mit szóltok hozzá, hogy Ausztriában is kirúgnak valakit politikai vélemény miatt?
Én egyáltalán nem lepődtem meg azon,hogy kirúgnak politikai vélemény miatt, Nyugat-Európában legalább annyira jellemző ez, mint Magyarországon, csak itt azért, a "párthűtlenség" miatt ott meg azért, mert nem vagy elég liberális.
A kirúgott férfi pedig nem mondott durvát, csak kifogásolta az ítéletet.Ami azért tényleg kifogásolható,hiszen csak úgy elengedték a migránst egy nemi erőszak után, semmiféle retorzió nem volt.Pedig a kiutasítás,kontinensről kitiltás lett volna a minimum.
Nálunk a cégnél, kiemelt munkatárs pozícióban vagyok, ami nem vezető de befolyással vagyok a vezető döntéseire.Simán megtehetném, hogy aláteszek azoknak,akiknek migránsokkal szimpatizáló nézetei vannak.Hiszen, őszintén megmondom utálok minden ilyen embert,katapulttal lőném őket a határon túlra a migrik közé, de úgy gondolom, a politika nem befolyásolja a teljesítményt.Nem szabad ezért kirúgni senkit.
Nyugaton nagyobb az agymosás és elnyomás ezen a téren mint nálunk.
A múltkor egy német kollégámmal beszélgettünk, panaszkodott (nagyon szőrmentén), hogy nincs pénz, mert sok elmegy a Flüchtling - ekre, aztán valahogy szóba került "Szorosz", hogy az egy magyar milliárdos.
Mondom neki, magyar, ungar jude - magyar zsidó. Semmi dehonesztálót nem mondtam, csak ennyit.
Megfagyott a levegő, hát igen, ühüm - ühüm. Úgy megtörték a németek gerincét már, hogy a problémákat már megnevezni sem lehet, nemhogy megoldani.
Ez Orwell világa, newspeak - újbeszél.
Aha, kirúgták és egyből rohant az FPÖ-höz sivalkodni és migránsozni. Hát persze. A cikkből az is kiderül, hogy nem volt nemi erőszak, csak egy részeg nő feljelentése alapján indult az egész.
---
#1 Nem, makikám, ez a politikailag korrekt, szabad demokrácia, ahol nem zsidózhatsz kedvedre, bárhogy is fáj. A probléma ti vagytok, nem a zsidók.
" aztán valahogy szóba került "Szorosz","
Valahogy szóba került... nyilván felböfögted a fideszpropagandát, aztán amikor visszanyalt a fagyi azzal, hogy Soros magyar, jött a zsidózás. Tipikus.
"szabad demokrácia, ahol nem zsidózhatsz kedvedre, bárhogy is fáj. A probléma ti vagytok, nem a zsidók."
Nem zsidóztam. Annyit mondtam, hogy Soros magyar zsidó. Miért nem az? Eszkimó? Navajo?
Nekem - bár filoszemita azért nem vagyok - nincs alapvető gondom a zsidókkal, túlnyomó többségük rendes ember, sokuk sokat tett a magyar művészetért, tudományért, humorért stb. tehát ha engem zsidózással vádolsz, akkor azt benézted.
"nyilván felböfögted a fideszpropagandát"
Nem vagyok Fidesz szavazó. A német véleménye érdekelt a menekültválsággal kapcsolatban. Szóba került Soros, mint magyar milliárdos, mire pontosítottam, hogy magyar zsidó, ennyi és nem több.
"jött a zsidózás."
Soha nem zsidóztam, néha kritizálom őket, de tőlem a GYK - n töltött kb. 6 évem alatt nem fogsz antiszemita hozzászólást idézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!