Egyesek szerint Soros áll a migrációs válság mögött. Ennek lehet igazságtartalma?
"Ebben mi az üzlet neki? Én nem látom."
Ezért is nem vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál.
"em vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál."
Na igen, bírom az ilyen megmondóembereket én is.
Az a legjobb mikor belinkeled, hogy miről van szó, aztán fél perc alatt ők eldönzik, hogy ez baromság, mert ők mindenhez értenek :D
"Ezért is nem vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál."
Ha te ezt látod miért nem vagy dollármilliárdos? :D
"Ha te ezt látod miért nem vagy dollármilliárdos? :D"
Nem írtam olyat, hogy én látom, ezt nem tudom honnan vetted.
"Mégis miként állna a migrációs válság mögött Soros György?"
Először is maga monta, már többször, hogy szerinte évi egy-másfél millió migránst kellene beengedni.
Ő fizeti a "mentő" civil szervezeteket, ő nyomtatja a brossurákat amik útvonalat meg viselkedéssi mintát adnak, meg tanácsot, hogy mit kell mondani a hatóságoknak, hogy a leggyorsabban eljuthassnak céljaikig.
Ami meg az üzleti részét illeti, felajánlotta, hogy KÖLCSÖNÖZI Európának az a nem kis összeget, amibe a migránsok elszállásolása és integrálása kerül.
Ez a nem kis összeg évi 2 400 000 000 euro.
Úgy jön ki, hogy havi 1000 euróért az állam lakást bérel 5 fős csoportoknak. Ez 12 000 euro, 200 000 lakásra.
Ebben partnerek a korrupt EU-s politikusok, akik felvásárolják az elérhető ingatlanokat... Közben felverik az árakat, és a kikeresetűeknek egyszerűen nem jut albérlet.
Közben egész városrészekben omlik össze az ingatlanpiac, ahova a migránsok beköltöznek... Ezeket megint olcsón felvásárolják, majd kiadják migránsoknak...
EZÉRT kell folyamatosan egyre több migráns !!!
És még tegyük hozzá a migránsok étkeztetésére, képzésére fordított összegeket, amit szintén a csókos politikusok és köreik kezelnek...
Ezek akkora összegek, hogy még Soros is megnyalja a száját tőle.
EZÉRT lett Orbán a patás ördög, mert a nyugat-balkáni útvonal lezárásával csilliárdoktól esnek el a liberális demokrácia hős védői tőlünk nyugatra.
Szerinted kinek érdeke,hogy migránsok jöjjenek?
A jobboldalnak,szélsőjobboldalnak.Így fenntarthatják továbbra is a hatalmukat,mert több lesz a náci és szociáldarwinista elvet valló ember.
Fene tudja.
Én inkább azt nem értem milyen alapon oktatja ki európát, hogy annak még több bevándorlót kell befogadnia.
Meg, hogy zárt ajtók mögött pusmogtak az alkoholista bohóc eu-s fővezérrel, még puszilgatta is egymást a gerlepár. :P
Persze a hívei itt védik! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!