Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Egyesek szerint Soros áll a...

Egyesek szerint Soros áll a migrációs válság mögött. Ennek lehet igazságtartalma?

Figyelt kérdés
Az ilyen Soros féléket a pénz érdekli. Ebben mi az üzlet neki? Én nem látom.

2017. máj. 25. 10:09
1 2 3
 11/22 Alain Delon ***** válasza:
20%
Azért, mert ő a megtestesült gonosz! Nem is tudtad? Hiába jártatja a száját a kormánypropaganda éjjel-nappal? Beléd is kár a szó!
2017. máj. 25. 11:30
 12/22 anonim ***** válasza:
73%

"Ebben mi az üzlet neki? Én nem látom."

Ezért is nem vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál.

2017. máj. 25. 12:25
 13/22 anonim ***** válasza:

"em vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál."

Na igen, bírom az ilyen megmondóembereket én is.

Az a legjobb mikor belinkeled, hogy miről van szó, aztán fél perc alatt ők eldönzik, hogy ez baromság, mert ők mindenhez értenek :D

2017. máj. 25. 12:46
 14/22 A kérdező kommentje:

"Ezért is nem vagy dollármilliárdos. Ő olyanban is lát hasznot, amire te még álmodban sem gondolnál."

Ha te ezt látod miért nem vagy dollármilliárdos? :D

2017. máj. 25. 13:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ő áll mögötte, nélküle is jönnének. De az tény, hogy sok olyan "civil" szervezetbe tolja be a pénzét, ami elősegíti és kimondottan üdvösnek tartja ezt a folyamatot, tehát felelőssége neki is van benne.
2017. máj. 25. 13:34
 16/22 anonim ***** válasza:

"Ha te ezt látod miért nem vagy dollármilliárdos? :D"

Nem írtam olyat, hogy én látom, ezt nem tudom honnan vetted.

2017. máj. 25. 13:41
 17/22 anonim ***** válasza:
76%

"Mégis miként állna a migrációs válság mögött Soros György?"

Először is maga monta, már többször, hogy szerinte évi egy-másfél millió migránst kellene beengedni.

Ő fizeti a "mentő" civil szervezeteket, ő nyomtatja a brossurákat amik útvonalat meg viselkedéssi mintát adnak, meg tanácsot, hogy mit kell mondani a hatóságoknak, hogy a leggyorsabban eljuthassnak céljaikig.

Ami meg az üzleti részét illeti, felajánlotta, hogy KÖLCSÖNÖZI Európának az a nem kis összeget, amibe a migránsok elszállásolása és integrálása kerül.

Ez a nem kis összeg évi 2 400 000 000 euro.

Úgy jön ki, hogy havi 1000 euróért az állam lakást bérel 5 fős csoportoknak. Ez 12 000 euro, 200 000 lakásra.

Ebben partnerek a korrupt EU-s politikusok, akik felvásárolják az elérhető ingatlanokat... Közben felverik az árakat, és a kikeresetűeknek egyszerűen nem jut albérlet.

Közben egész városrészekben omlik össze az ingatlanpiac, ahova a migránsok beköltöznek... Ezeket megint olcsón felvásárolják, majd kiadják migránsoknak...

EZÉRT kell folyamatosan egyre több migráns !!!

És még tegyük hozzá a migránsok étkeztetésére, képzésére fordított összegeket, amit szintén a csókos politikusok és köreik kezelnek...

Ezek akkora összegek, hogy még Soros is megnyalja a száját tőle.

EZÉRT lett Orbán a patás ördög, mert a nyugat-balkáni útvonal lezárásával csilliárdoktól esnek el a liberális demokrácia hős védői tőlünk nyugatra.

2017. máj. 25. 15:56
 18/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerinted kinek érdeke,hogy migránsok jöjjenek?

A jobboldalnak,szélsőjobboldalnak.Így fenntarthatják továbbra is a hatalmukat,mert több lesz a náci és szociáldarwinista elvet valló ember.

2017. máj. 25. 17:00
 19/22 anonim ***** válasza:
47%
#18 lázad is van? Aggódom.
2017. máj. 25. 17:07
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Fene tudja.

Én inkább azt nem értem milyen alapon oktatja ki európát, hogy annak még több bevándorlót kell befogadnia.

[link]

Meg, hogy zárt ajtók mögött pusmogtak az alkoholista bohóc eu-s fővezérrel, még puszilgatta is egymást a gerlepár. :P

Persze a hívei itt védik! :D

2017. máj. 25. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!