Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Afene! Már a GYIK-ot is...

Afene! Már a GYIK-ot is használják?!

Figyelt kérdés

"A törvényszék közölte: az alapos gyanú szerint a gyanúsítottak 2014 októberétől 2015 januárjáig a gyakorikerdesek.hu internetes portálon egymással üzeneteket váltottak az Iszlám Állam nevű fegyveres terrorszervezethez való csatlakozásról. Az egyik gyanúsított a másikat a csatlakozás módjára és leplezésére vonatkozó tanácsokkal látta el.

Egyikük 2015 januárjában a terrorszervezethez való csatlakozás miatt Isztambulba utazott, azonban Törökországban letartóztatták és Budapestre visszatoloncolták. A másik gyanúsított szándéka is a csatlakozás volt, de erre objektív okok miatt nem került sor – írták.

Ezen túlmenően az egyik gyanúsított 2016 júliusában egy nyilvános Facebook-oldalon kommenteket helyezett el, amelyekben terrorcselekmények elkövetését helyezte kilátásba, illetve segítséget kínált az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez csatlakozni kívánó embereknek."

Terrorcselekmény előkészülete bűntett gyanúja miatt előzetes letartóztatásba helyezett két férfit pénteken a Székesfehérvári Járásbíróság – közölte a Székesfehérvári Törvényszék sajtóosztálya az MTI-vel.

2016. szept. 15. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Elég hülyének is kell lenni ahhoz, hogy valaki egy titkosítatlan weblapon írkáljon terrorizmusról.

Ennyi ésszel még a terrorok is csak öngyilkos merénylőnek használta volna őket.

Dehát aki hülye az meg is érdemli.

2016. szept. 16. 09:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Miért pont itt ne lennének??

Megmondom őszintén, nem vagyok paranoiás, és nem is különösképpen zavar, de nekem politika rovatban sokszor lassult már be a netem, direkt átmentem más rovatba, és helyreállt, ennyit elég is azt hiszem mondanom a dologról.

Ilyenekre kerestem rá, hogy török, Törökország. Migrációval és iszlám vallással kapcsolatos kérdéseket is elolvastam, válaszoltam, tán még kérdeztem is. Nem vagyok terrorista, nem is szeretnék az lenni, az én lelkiismeretem tiszta, ha ezért rámtör a TEK max. lisztet találnak, körömlakklemosót, sampont, bár boldog nem lennék, az biztos.

Mindezt azért, mert érdekel egy török énekes, illetve Isztambul is szerepel valahol a bakancslistámon, mostanában felkeltette az érdeklődésem a politika is, ezért kíváncsiskodtam ide az oldalra (egyébként f.párkapcsolatok, szépség és ezo rovatban vagyok fellelhető x éve).

Butaság azt hinni, hogy nem figyelnek meg minket, hogy ehhez kell-e nekik egyéb gyanú vagy sem, ezt mi úgyse tudjuk meg, de olyan kérdések már mindenképpen gyanút fognak kelteni, hogy hogyan lehet ilyen terrorszervezethez csatlakozni, úgyhogy aki tényleg nem akar ilyet csak kíváncsi, inkább hanyagolja, mert ha valaki komolyan veszi a kérdését, őt is belekeverhetik, és akkor már nem csak vicc lesz, hogy a kommandósok már a spájzban vannak... Lehet eltúlzom, és előbb a telefonját(hívás,üzenet), egyéb dolgait (facebook, insta, e-mail, messenger, twitter, keresési előzmények stb. stb.) ellenőrzik tüzetesebben, de ha felmerül a gyanú, akkor már ezt mindenképpen megtehetik.

És ha lehet ne egyszerre akarjatok esküvőre menni és csirkét sütni, mert vannak bizonyos szókombinációk (titkos kódok) amik szintén felkelthetik az illetékesek érdeklődését.

Lehet urban legend-nek tűnik, de egy egyszerű Béla nevű polgárt könnyedén elkaphatnak ilyen módon, a fejeseket nem, max. rajta keresztül, de még az sem biztos, mert ügyelnek erre, Béla (vagy legyen akár Ali) meg ugye feláldozható. Nem nekik akarok tippeket adni, inkább nektek mondom: ne legyetek "Bélák"! Ne tervezzetek ilyet, és senkit se fog érdekelni miket írkáltok, miket perverzkedtek (pl. szex rovatban) itt az ildalon vagy máshol.

2016. szept. 16. 13:35
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
De ezek a csávók magyarok amúgy, vagy itt élő külföldiek? Mi a tökömért akar egy magyar ember az IÁ-hoz csatlakozni???
2016. szept. 17. 17:35
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

"nem vagyok paranoiás, és nem is különösképpen zavar, de nekem politika rovatban sokszor lassult már be a netem, direkt átmentem más rovatba, és helyreállt"

Persze, majd pont egyedül a politika rovat lassul be :D

2016. szept. 17. 17:36
 15/15 A kérdező kommentje:
Szerintem magyarok. Csak fölvették a muzulmán vallást. Sok ilyen van, ez a divat mostanában.
2016. szept. 17. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!