A burkiniproblémára miért nem az a megoldás, hogy nyílnak külön muszlimstrandok?
A burkini teljesen idegen Európától és egy másik kultúrkör hódítását,egyre nagyobb befolyását jelenti.
Amelyik muszlim nő bikinit húz, az mehet sima strandra.
Amelyik nem, az menjen a muszlimstrandra.A simáról pedig tiltsák ki.
Ez a félelemkeltő öltözet odavaló.
"Gondolom mikor az Eu csatlakozásról tartottak népszavazást igennel szavaztál arra gondolva hogy majd küldik neked a pénzt és majd milyen jó lesz neked"
Nemmel szavaztam.
"Az a helyzet hogy a tagság kötelezettségekkel jár."
Ilyen jellegűről nem volt szó. Ilyen mennyiségű bevándorló befogadására nem adott felhatalmazást senki, sem itthon, sem Európában.
"Hiába a kormány hazugságkampánya, akiket be kellene fogadni, háborús menekültek akiket regisztráltak, nem illegális bevándorlók."
Mikor valódi háborús menekültek jöttek a '90 - es években a délszláv háborúk idején, gyakorlatilag mindenkit befogadtunk, '99 - ben is, az első Orbán kormány idején mikor a NATO bombázások és a koszovói válság volt.
Szíriához, Irakhoz, Afganisztánhoz semmi közünk a világon.
"Szíriához, Irakhoz, Afganisztánhoz semmi közünk a világon."
De bizony hogy van. Eu tagországok is támogatják Szirában a ellenzéket igy felelőssek a háborúért, Magyarország pedig EU tag igy aki azt mondja hogy semmi köze Magyarországnak az nagyon nincs képben. Ha hozzád hasonló zsenik csak odáig jutnak hogy semmi közünk hozzá, de semmiféle megoldási javaslatot nem hallottam tőlük. Tudod mi lenne ha az EU is azt mondaná hogy semmi közük hozzá? Törökország egyből megindítaná az összes menekültet Európa felé. Te 1300 embert nem akarsz befogadni de elvárod hogy más milliókat fogadjon be. Szerintem az ilyen "semmi közünk hozzá" című megoldásaidat tartsd meg magadnak.
"De bizony hogy van. Eu tagországok is támogatják Szirában a ellenzéket igy felelőssek a háborúért"
Ne támogassák. Ki kérdezte meg erről az európaiakat? Ki a francot érdekel Magyarországon a szíriai ellenzék? Mi haszna van hazánknak az egész konfliktusból? Semmi.
Van benne felelősségünk? Semmi.
Nem voltak gyarmataink a térségben, nem mi gerjesztettük az Arab Tavaszt, a Nyugat bűne, egyék meg amit főztek.
Mondjuk ki: Magyarországnak semmi köze a közel - keleti válságzónákhoz!
"Magyarország pedig EU tag igy aki azt mondja hogy semmi köze Magyarországnak az nagyon nincs képben"
Erre nem adott felhatalmazást sem a magyar, de a többi európai nép sem.
"Ha hozzád hasonló zsenik csak odáig jutnak hogy semmi közünk hozzá, de semmiféle megoldási javaslatot nem hallottam tőlük"
Dehogynem. Meg kell védeni az EU külső határait. Ha kell nyers erővel.
"Tudod mi lenne ha az EU is azt mondaná hogy semmi közük hozzá? Törökország egyből megindítaná az összes menekültet Európa felé"
Ide meg nem kellene őket beengedni.
"Te 1300 embert nem akarsz befogadni de elvárod hogy más milliókat fogadjon be"
Nem tehetünk a szír háborúról és arról sem, hogy Törökország a szomszédjuk van. Beszélhetünk arról, hogy segítsünk nekik a küzdelmeikben, nyújthatunk humanitárius, pénzügyi, stb. segítséget, de attól még nekünk közvetlenül nincs közünk a helyzethez.
"Szerintem az ilyen "semmi közünk hozzá" című megoldásaidat tartsd meg magadnak"
Te meg ezt a mondatodat tartsd meg magadnak, ez egy nyilvános fórum és szabadon kifejtheti itt bárki a véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!