Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A burkiniproblémára miért nem...

A burkiniproblémára miért nem az a megoldás, hogy nyílnak külön muszlimstrandok?

Figyelt kérdés

A burkini teljesen idegen Európától és egy másik kultúrkör hódítását,egyre nagyobb befolyását jelenti.

Amelyik muszlim nő bikinit húz, az mehet sima strandra.

Amelyik nem, az menjen a muszlimstrandra.A simáról pedig tiltsák ki.

Ez a félelemkeltő öltözet odavaló.

2016. aug. 31. 11:58
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

# 29

Ateista vagy, de támogatod a keresztény templomok építését állami pénzből? Mi okod van erre? Minek épüljön bármi állami pénzből? Miért épp a muszlimok vannak a bögyödben?

2016. szept. 1. 13:50
 32/44 anonim ***** válasza:

"Ateista vagy, de támogatod a keresztény templomok építését állami pénzből? Mi okod van erre?"

Mert a kultúránk és hagyományaink része. Sok honfitársam hívő. Sokak számára a nemzeti érzés és a keresztény hit összefonódik, és mivel nacionalista vagyok, támogatom - még ha nem is vagyok hívő - a keresztény hagyományokat, mert ez a nemzeti érzést is erősíti.

"Miért épp a muszlimok vannak a bögyödben?"

Különösebben nincsenek a bögyömben, nem is egy ismerősöm van közöttük (külföldön), Törökországban többször is jártam, kedvelem azt az országot, gyakran eszem török büfében, vásároltam már halal - üzletben.

Mégsem szeretném ha nagy számban lennének nálunk muszlimok, mivel az életem háromnegyedét Nyugat - Európában töltöm, s nem tetszik amit ott látok. Magyarországon elsősorban a magyar és keresztény embereket érzem a magaménak - sajnálom, de ez van.

2016. szept. 1. 13:59
 33/44 anonim ***** válasza:

"Mert a kultúránk és hagyományaink része. Sok honfitársam hívő. Sokak számára a nemzeti érzés és a keresztény hit összefonódik, és mivel nacionalista vagyok, támogatom - még ha nem is vagyok hívő - a keresztény hagyományokat, mert ez a nemzeti érzést is erősíti."

Mert aki magyar és muszlim az már igazából nem is magyar? :) Aki ateista és magyar mitől magyarabb vagy aki kersztény, ezt megosztanád velünk?

2016. szept. 1. 14:17
 34/44 anonim ***** válasza:

33.

Valamit félreértesz. Ha valaki magyar - nem úgy magyar, hogy Ali Juszuf Ahmed a neve, idejön és jövőre már magyarnak számít, mint ahogy Nyugaton van - hanem magyar és muszlim akar lenni tegye, ki tilthatná meg?

Mint a legtöbb magyar, az iszlámot elsősorban Germanus Gyula írásaiból ismerem, aki magyarként (tudtommal zsidó származású volt egyébként) felvette a muszlim vallást, de egy percre sem szűnt meg hazafinak lenni.

Ettől eltekintve mindnyájan tudjuk, hogy Magyarország keresztény gyökerű állam, tudod Szent Korona, Szent - István meg minden, most tartsak történelemórát?

Az iszlámnak itt kevés múltja van, ami van az meg elég keserű, mert a középkori magyar állam elpusztítói az Oszmánok voltak. Nagyon sokan haltak itt meg a muszlim térhódítás megállításáért a múltban.

Magyarország és Európa számomra keresztény, valahogy jobban viselem ha a harang zúg itthon mintha müezzin zengene. Vallásszabadság van, de hazánk hagyományosan keresztény, ha egy magyar muszlim akar lenni, az ő dolga.

Én a muszlim és más harmadik világ béli tömegek bevándorlását ellenzem, akik már elözönlötték a kontinenst és ez a jelenség a legjobb indulattal sem nevezhető kívánatosnak.

2016. szept. 1. 14:29
 35/44 anonim ***** válasza:

"Valamit félreértesz. Ha valaki magyar - nem úgy magyar, hogy Ali Juszuf Ahmed a neve, idejön és jövőre már magyarnak számít, mint ahogy Nyugaton van"

Nem hiszem hogy nyugaton csak úgy osztogatnák az állampolgárságot, főleg nem egy év alatt.

"Ettől eltekintve mindnyájan tudjuk, hogy Magyarország keresztény gyökerű állam, tudod Szent Korona, Szent - István meg minden, most tartsak történelemórát?"

Akkor nálad a történelem egy jelentős része hiányzik.

"Az iszlámnak itt kevés múltja van, ami van az meg elég keserű, mert a középkori magyar állam elpusztítói az Oszmánok voltak. Nagyon sokan haltak itt meg a muszlim térhódítás megállításáért a múltban."

És hány magyar halt az osztrákok elleni harcban, akik mint tudjuk keresztények? Trianonért felelős országok mint USA, Anglia, Franciaország szintén keresztények. Ezeket beleszámoltad? És a szovjet megszállást akik hozzád hasonlóan ateisták voltak mekkora kárt okoztak? Még a törökök voltak a legbékésebbek.

2016. szept. 1. 14:53
 36/44 anonim ***** válasza:

"Akkor nálad a történelem egy jelentős része hiányzik."

Amennyiben? Miért, nem volt Szent István meg Szent korona? Nem keresztény alapokon nyugodott a honalapítás?

"És hány magyar halt az osztrákok elleni harcban, akik mint tudjuk keresztények? Trianonért felelős országok mint USA, Anglia, Franciaország szintén keresztények. Ezeket beleszámoltad? És a szovjet megszállást akik hozzád hasonlóan ateisták voltak mekkora kárt okoztak? Még a törökök voltak a legbékésebbek."

Ez hogy jön ez ide? Én azt mondtam: az iszlámnak nincs túl sok történelmi gyökere hazánkban. Miért van? Voltak valaha is magyarok nagyobb számban muszlim vallásúak? Nem.

Keresztények voltak? Igen, ezer éve már folyamatosan vannak.

2016. szept. 1. 14:59
 37/44 anonim ***** válasza:
Kereszténység előtt is magyarok voltak, nem kellene csak erre az időszakra korlátozni. Azt sem értem miért erőlteted a keresztény gyökereket mikor ateista vagy :) és láthatod hogy keresztény vagy ateista államok több kárt okoztak Magyarországnak mint a muszlimok.
2016. szept. 1. 15:31
 38/44 anonim ***** válasza:

"Kereszténység előtt is magyarok voltak, nem kellene csak erre az időszakra korlátozni"

Ki mondott mást? A magyar államalapítás keresztény alapokon történt - ezt mindenki tudja.

"Azt sem értem miért erőlteted a keresztény gyökereket mikor ateista vagy :)"

Már elmondtam.

"és láthatod hogy keresztény vagy ateista államok több kárt okoztak Magyarországnak mint a muszlimok."

Azért mert keresztény államokkal is voltak konfliktusaink, nem jelenti azt, hogy ma minden gát nélkül muszlim - és más - tömegeket engedjünk hazánkba és Európába.

2016. szept. 1. 15:40
 39/44 anonim ***** válasza:

"Azért mert keresztény államokkal is voltak konfliktusaink, nem jelenti azt, hogy ma minden gát nélkül muszlim - és más - tömegeket engedjünk hazánkba és Európába."

Hogy Európa mit csinál az rájuk tartozik, nem hiszem hogy érdekelné őket a te véleményed vagy tanácsod, Magyarországra meg nem akarnak jönni, így feleslegesen stresszeled magad :)

2016. szept. 1. 15:56
 40/44 anonim ***** válasza:

"Hogy Európa mit csinál az rájuk tartozik, nem hiszem hogy érdekelné őket a te véleményed vagy tanácsod, Magyarországra meg nem akarnak jönni, így feleslegesen stresszeled magad"

Akkor mit sír a szád? Nyugaton megtalálod kedves védenceid, ébredhetsz a müezzinre, a nők pancsizhatnak lebernyegekbe burkolva, tök cool.

Azért egyedül nem vagyok a véleményemmel, s bár sok vizet nem zavarunk, de azért hazánk is tagja még ennek az EU nevű gittegyletnek, ergó van valamiféle beleszólásunk nekünk is.

Vagy ne legyen, de akkor ők se kvótázzanak ránk senkit.

2016. szept. 1. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!