Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A burkiniproblémára miért nem...

A burkiniproblémára miért nem az a megoldás, hogy nyílnak külön muszlimstrandok?

Figyelt kérdés

A burkini teljesen idegen Európától és egy másik kultúrkör hódítását,egyre nagyobb befolyását jelenti.

Amelyik muszlim nő bikinit húz, az mehet sima strandra.

Amelyik nem, az menjen a muszlimstrandra.A simáról pedig tiltsák ki.

Ez a félelemkeltő öltözet odavaló.

2016. aug. 31. 11:58
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
45%

"Ha meg mindenképpen burkinibe óhajtanak fürödni, akkor menjenek nyaralni valamelyik iszlám országba."

Ha te turistaként elmész egy iszlám orstágba akkor vagy szabadon kimehetsz a strandra fürdőruhában vagy pedig a turisták részére fenntartanak egy elkülönitett részt te viszont az Európaban élő muszlimokat korlátoznád. Szerintem ez jol mutatja ki a toleráns a másikkal és ki az ellenséges.

2016. szept. 1. 09:46
 22/44 anonim ***** válasza:

"Szerintem ez jol mutatja ki a toleráns a másikkal és ki az ellenséges."

Majd a végén még bebizonyosodik, hogy a muszlim országok toleránsabbak, mint mi velük szemben.

2016. szept. 1. 09:58
 23/44 anonim ***** válasza:

"Majd a végén még bebizonyosodik, hogy a muszlim országok toleránsabbak, mint mi velük szemben."

Magyarországon azt sem engedték hogy felépüljön egy mecset, és úgy hogy Törökország fizette volna. Az országban egyetlen mecset sincs csak imaházak, ezzel szemben Törökországban többszáz keresztény templom található. Akkor ki toleráns és ki az ellenséges?

2016. szept. 1. 10:46
 24/44 anonim ***** válasza:

23. Magyarországon nincs különösebben nagy muszlim közösség, pár tízezer fő talán. Hazánkban vallásszabadság van. Ha itt mecseteket akar valaki építeni, megtalálja rá a módot, hogy legálisan megtehesse.

Nyugaton pedig annyi a mecset, imaház, halal -üzlet mint a nyű.

Te árulj már disznóhúst egy muszlim országban, vagy szeszes italt.

Ne Törökországgal gyere, amely a muszlim államok között a legliberálisabb - magam is többször jártam ott - és világi állam már közel száz éve. Amellett sok keresztény ma már nincs ott. Voltak, pl. örmények, de valahogy eltűntek időközben...

2016. szept. 1. 11:21
 25/44 anonim ***** válasza:

24-es, kb. 30-40 ezer muszlim él Magyarországon, ebből többezer magyar és sokan megkapták a magyar állampolgárságot és mégsem épülhet fel egyetlen mecset sem. Sőt még a Szigetvári mecset felújitását is sokan ellenzik pedig az elsősorban a turistáknak szólna. Ennyit az itten vallásszabadságról. Nyugaton tényleg van, de ott a vallásszabadság nem csak papiron létezik.

"Te árulj már disznóhúst egy muszlim országban, vagy szeszes italt."

Országonként változó az ezekre vonatkozó szabályozás. De például Magyarországon sem lehet árúsitani kutyahúst pedig élnek itt kinaiak.

Te pedig ne Szaud-Arábiával gyere. Nem csak Törökországban vannak keresztény templomok hanem sok más muszlim országban is.

2016. szept. 1. 12:29
 26/44 anonim ***** válasza:

Nagy ügy, ha így igaz, akkor nálunk jól teszik, nem kell ide mecset, meg muszlimok. Egy - két török büfé oké, én is szoktam járni ezekbe.

Aztán majd irigyeljük a menő Nyugatot, mert náluk vannak mecsetek, meg muszlim tömegek. De jó nekik.

Azt azonban mégis nehéz lesz bebizonyítani, hogy az iszlám különösebben toleráns lenne az európai liberális felfogással összehasonlítva.

2016. szept. 1. 12:36
 27/44 anonim ***** válasza:

"Nagy ügy, ha így igaz, akkor nálunk jól teszik, nem kell ide mecset, meg muszlimok."

Te magad vagy a bizonyíték, most ismerted be hogy szerinted nem kell mecset. Tehát te vagy az ellenséges másokkal, de lehet elsőre azért nem eset le neked mert számodra ez természetes és fogalmad sincs mit is jelent a vallásszabadság.

2016. szept. 1. 12:41
 28/44 anonim ***** válasza:

25#

Meg a nagy faszt él itt ennyi muszlim.

"According to the 2011 Hungarian census, there were 5,579 Muslims in Hungary, made up 0.056% of the total population."

[link]

2016. szept. 1. 12:46
 29/44 anonim ***** válasza:

"most ismerted be hogy szerinted nem kell mecset."

Nagy beismerés, sosem titkoltam, hogy nem akarok - sokan másokkal egyetemben - muszlimokat Magyarországon.

Hazánk keresztény gyökerű ország - bár magam ateista vagyok - legyenek keresztény templomok, jelképek, ünnepek, ezek ezer éves szokások. Ha valaki mást akar, nekünk ahhoz mi közünk? Fizesse cash magának, aztán építhet a telkén akármilyen imaházat.

Európa meg éljen boldogan a muszlimjaival, de jó nekik, sárgulok az irigységtől.

Én csak annyit állítottam, hogy az Európába telepedett muzulmánok több jogot élveznek itt mint mi - vagy akár ők maguk - élveznének a hazájukban.

Ha megnézed, korábban azt írtam, hogy fürödjenek akármilyen hacukában ha nekik az a jó, csak tartsák be az itteni törvényeket, ha már jelenlétükkel emelik kontinensünk fakuló fényét.

2016. szept. 1. 13:26
 30/44 anonim ***** válasza:

Ja értem, csak mert te nem akarsz együttélni muszlimokkal, menjen el az összes muszlim :) Egyébként személyesen ismersz muszlimokat vagy csak az M1 híradójában láttad őket?

"Ha valaki mást akar, nekünk ahhoz mi közünk?"

Pontosan igy van. Neked semmi közöd hozzá. Mindenki abban hisz amit igaznak gondol. Az meg érdekes egy atistától hogy a kereszténységet beengedné de mást nem.

"Én csak annyit állítottam, hogy az Európába telepedett muzulmánok több jogot élveznek itt mint mi"

Van olyan törvény hogy ha valaki muszlim akkor több jár neki? :) Megmutatnád? Vagy inkább megint olyasmiről beszélsz amit szélsőjobbos oldalakon olvastál?

"Ha megnézed, korábban azt írtam, hogy fürödjenek akármilyen hacukában ha nekik az a jó, csak tartsák be az itteni törvényeket,"

Az itten muszlimok melyik törvényt is szegték meg?

2016. szept. 1. 13:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!