Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberális média miért mond...

A liberális média miért mond magának ellent? Többi lent.

Figyelt kérdés

Eddig mindig azt olvastam mindenhol, hogy ha csupán 1 millió érkezik németországban az százalékosan semmi, főleg ha még el is osztják esetleg az EU-ban.

Ma meg a baltás támadóval kapcsoltosan folyt valami eszmecsere, és emlegették hogy hány zaklatás történt, hány rablás, és ez igaz emelkedett, de ez teljesen elhanyagolható, mert rengeteg az az 1 millió amit saccolnak hogy érkezett az utóbbi 1-2 évben.

Most akkor rengeteg, vagy elhanyagolható az 1 millió? Vagy épp hogy tartja az érdek és mit hogy kell színezni?

Előre bocsátanám hogy sem jobbos nem vagyok, de még igazából nacionalista sem. De ez a küpünyegforgatás meg állandó félremagyarázás már szúrja a szemem.

2016. júl. 20. 22:18
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

# 30/30 Időpont ma 22:00

Persze, hogy 1 millió ember sok. De az EU összlakosságának 0,2%-a ez a mennyiség. Ez az ami miatt kevés. 1 millió menekültet, az 500 milliós EU el tud(na) látni, ha rendesen tárgyalva lenne róla, hogy jó mindenkinek, nem pedig az menne, hogy a görögök bosszút akarnak állni az EU-n, mi meg segítünk nekik. Mert innen indult ki az egész.

2016. júl. 25. 22:06
 32/33 A kérdező kommentje:
Én attól félek hogy a törökök hogy lenyúlták a pénzt, nehogy ők is be akarjanak inteni. Mert a maradák még nagyobb káoszt okozna.
2016. júl. 25. 22:18
 33/33 A kérdező kommentje:

A médiával meg az a bajom, hogy mindig próbálják tompítani a dolgokat, vagy elhallgatni.

Érdekes volt hogy a machétével megölt nőt az indexen olvastam, a német oldalakon másnapig nem is találtam még guglizva sem. Csak a kedvenc rádióm mindta estefelé be.

Nem tudom szándékos elhallgatás volt, vagy már itt tartanánk, hogy egy nő lekaszabolása már nem hír??

2016. júl. 25. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!