A liberális média miért hazudja azt a mai napig is, hogy László Petra elgáncsolta a menekült férfit?
Van róla felvétel,hogy NEM gáncsolta el, ennek ellenére az RTL pl. még a az október 13.-ai Fókuszban is ezt hazudta.
Ezen kívül azt sem értem,hogy László Petrának miért nincsenek személyiségi jogai?Miért nem jelenti fel ezeket az embereket akár uszításért is?De a személyiségi jogai mindenképpen sérültek, hisz ő nem közszereplő, az arcát se mutathatták volna.
Ami külön vicces, hogy a riport az úgy fejeződik be,hogy vannak önjelölt riporterek akik nem objektíven mutatják be a menekült helyzetet, és saját véleményüknek szeretnének teret adni.Na ez maximálisan igaz az RTL-re.
(a rúgás és a szándék tagadhatatlan, de itt koránt sem erről van szó)
A "ne nézd" válaszokat csak negatívval tudom jutalmazni.
elgáncsolt egy terroristát, húha
mintahogy kiderült az elgáncsoltról, hogy egy terrorista tag
B.szki nem unjátok még ezt a hülye libát? Már senki nem emlékezne a hülyeségére, ha öt percenként nem jönne elő nyafogni, hogy jaaaaaaj elvetéltem, jaaaaaj meghalt az anyósom, jaaaaaaaaj tönkrement az életem mert a 444 cikket írt rólam.
Ja, meg kimegy forgatni, ott egy csomó másik stáb. Azok nem rúgnak fel senkit. Ez a retardált találomra rugdos gyerekeket, embereket, aztán ha mákja van, mert az egyiknek zavaros múltja van, már nekiáll ugatni, hogy "naugye! terroristát fogtam és most én vagyok lecseszve!". Szánalom. Kimegyek az utcára és felrúgok tíz embert, abból kettő tuti erőszakoló, egy meg pedofil.
Tipikus szélsőjobbikos, csak ő nem verbálisan, hanem a szó szoros értelmében rugdos, aztán mikor koppan, fülét-farkát behúzza és elkezd nyafogni mint a fürdős k rva. Gyökér. Akkor húzza ki magát és vállalja be, aztán tűnjön el, ne sírja tele a Heti Választ a "sanyarú életével". Más is elvetélt már, mégsem rúg bele egy gyerekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!