A liberális média miért hazudja azt a mai napig is, hogy László Petra elgáncsolta a menekült férfit?
Van róla felvétel,hogy NEM gáncsolta el, ennek ellenére az RTL pl. még a az október 13.-ai Fókuszban is ezt hazudta.
Ezen kívül azt sem értem,hogy László Petrának miért nincsenek személyiségi jogai?Miért nem jelenti fel ezeket az embereket akár uszításért is?De a személyiségi jogai mindenképpen sérültek, hisz ő nem közszereplő, az arcát se mutathatták volna.
Ami külön vicces, hogy a riport az úgy fejeződik be,hogy vannak önjelölt riporterek akik nem objektíven mutatják be a menekült helyzetet, és saját véleményüknek szeretnének teret adni.Na ez maximálisan igaz az RTL-re.
(a rúgás és a szándék tagadhatatlan, de itt koránt sem erről van szó)
A "ne nézd" válaszokat csak negatívval tudom jutalmazni.
# 20/20 Időpont ma 11:57
Tehát úgy gondolod, hogy nem büntetendő az, ha X rálő Y-ra? Hát... fura egy gondolatvilágban élsz.
Gyerekek, ti a másik videót nem is láttátok? Egyértelműen megrúgott több alkalommal másokat is, nem csak a buktatós videó van. Szimplán térden rúg egy kislányt, aki a közelében sincs.
https://www.youtube.com/watch?v=H8OIVkvON2c
Hát ha ez normális, amit itt csinál, akkor nekem úgy kell. (Ennek ellenére ez még mindig túl van lihegve.)
"Csak a jobboldal hozza fel?Érdekes, nem gondolnám, az RLT jobboldalinak, mégis hetente minimum egyszer felemlegetik."
Jó, hát ha ilyen helyekről tájékozódsz... :D
# 22/24 Időpont ma 13:29
A párhuzamot tökéletesen értettem, te nem értetted, hogy én értettem. De neked úgyis fölöslegesen magyaráznám...
25-ös
Ezt már senki nem eszi meg, sajnos ezt benézted, de nem baj ez csak a gyakori kérdések, és név nélkül történt.Elnézzük neked.
A személyeskedés már rég nem segít.
(ne lepődj meg, ha nem látod a válaszod, jelentettem, és valószínűleg törölték)
# 27/27 Időpont ma 22:22
Azzal csak az igazam bizonyítod, pubi. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!