Miért van annyi menekült a világon? Mit gondolsz erről az egész menekült dologról?
Az EU eleget megtesz? Vagy mit tehetne másképp? EU-n kívüli országok mit tehetnének? Hogy tudnának azoknak az országoknak segíteni ahonnan a menekültek áramlanak?
Milyen mértékű migrációt kellene elfogadni?
Az eu semmit nem tesz.
Bezárkózás,mozgósítás.
Úgy ahogy az oroszok.Ja hogy ahhoz sincs tökük...
Természetesen semmilyet.Kivétel határontúli magyarok.Meg egyéb fehérek+kínai ruha meg a kebabosok.
Mit gondolok? Unalmas már.
Olyan mint az ebola volt. Minden nap sok cikk jelent meg, hogy itt meg ott találtak beteget, aztán Eu-ban is és jajj mi lesz. Atán mindenki megunta és nem hallani a témáról hónapok óta.
A menekült dolog is kezd elülni. Én legalábbis így látom. Kb 2-3 naponta megjelenik egy cikk, hogy ja, kedves olvasó, attól még, h nem írunk erről ,meg hogy azt hisszük, hogy a hideg megállította őket, nem így van ám, hanem 1 nap alatt 8000-en jönnek, meg semmit nem változott a helyzet.
Szerintem Szíriában kéne rendet rakni, nem ideengedni őket. Úh szerintem semmiféle mértékű migrációt nem kéne elfogadni. De persze nem a mi akaratunk számít. :)
nem menekültek, hanem bevándorlók.
nézz utána a statisztikáknak, alig van valódi politikai vagy háborús menekült, nagyon nagy részben csak gazdasági bevándorlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!