Budapesten a menekültek helyett miért nem avval foglalkoznak inkább, hogy fel van túrva az egész város, és képtelenség eljutni bárhova?
Figyelt kérdés
A XXII kerület felől mentem a III. kerületig, meg vissza, péntek délután. A rakparton, Széll-Kálmán tér, Lánchíd, totális káosz. Otthagyott munkagépek, pár melós, borzalom.
És ha befejeznék, kezdik elölről.
Nem értem miért nem lázadnak az emberek ez ellen ott, és mindezt csak azért, hogy a polgármesterek, politikusok tömjék a zsebüket az Uniós pályázati pénzekkel...
Persze, nekünk épült, hogy jól érezzük magunkat. Aha.
És megint el kéne mennem a III kerületbe, de hogy nem Bp-n keresztül megyek majd, az fix.
2015. szept. 13. 03:29
1/7 anonim válasza:
Na tipikus példája vagy a magyar embernek. Semmi se jó soha, de az a semmi nem lenne akk is rossz volna. Folyamatosan dolgoznak, minimálisan haladnak is, de ez a túl nagy falat nekik egy-két dolog. Türelem rózsát terem, én is olyan helyen járok dolgozni, ahol forgalom irányítás nélkül zártak le egy fél utcát, öröm volt sok ügyes soffőr között álldogálni.
2/7 anonim válasza:
Most a fradi-dózsa foci miatt volt elterelve a forgalom. A melósok meg a menekültek miatt nem dolgoztak vagy nem?
3/7 anonim válasza:
Azt bírom az ilyen emberekben, hogy utána meg ők fognak a leghangosabban tapsolni hogy de szép lett ami lett... :D
4/7 anonim válasza:
Mert a menekült kérdés sokkal fontosabb. Mert ha nem lesz megoldva akkor sehova nem fogsz eljutni.
5/7 anonim válasza:
Feltúrásokat már megszoktuk. Sőt, reméljük hogy van is értelme, és tényleg szép lesz utána...
6/7 anonim válasza:
Most már az a baj egyeseknek, hogy a Budapest fejlődik - megújul - ha nem lennének felújítások akkor az lenne a probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!