A liberális média miért mond magának ellent? Többi lent.
Eddig mindig azt olvastam mindenhol, hogy ha csupán 1 millió érkezik németországban az százalékosan semmi, főleg ha még el is osztják esetleg az EU-ban.
Ma meg a baltás támadóval kapcsoltosan folyt valami eszmecsere, és emlegették hogy hány zaklatás történt, hány rablás, és ez igaz emelkedett, de ez teljesen elhanyagolható, mert rengeteg az az 1 millió amit saccolnak hogy érkezett az utóbbi 1-2 évben.
Most akkor rengeteg, vagy elhanyagolható az 1 millió? Vagy épp hogy tartja az érdek és mit hogy kell színezni?
Előre bocsátanám hogy sem jobbos nem vagyok, de még igazából nacionalista sem. De ez a küpünyegforgatás meg állandó félremagyarázás már szúrja a szemem.
"Emelkedett, kész, és attól az 1 millió nem lesz több. "
Ez aztán a frappáns érv. Nem b+, nem emelkedett.
# 6/11 Időpont tegnap 23:07
Ahhoz képest, hogy nincs mit érteni ezen, mégsem érted.
15# Az egyetlen hazudozo itt te vagy:
Fodor 500 emberrol beszelt, Gyurcsany par szaz albanrol...
# 18/19 Időpont ma 21:35
Kezdhetted volna ezzel is. Minek is írsz ki kérdést, ha úgysem fogadsz el veled ellentétes választ?
"15# Az egyetlen hazudozo itt te vagy:
Fodor 500 emberrol beszelt, Gyurcsany par szaz albanrol..."
"Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő"
Ennyit arról hogy az ostoba politikusok miket hordanak össze.
"Még a szócsövetek is elismeri hogy mérsékelten emelkedett.
A mérséketen emelkedett az azt jelenti hogy emelkedett, ha tetszik ha nem."
Haladás, az előbb még arról hadováltatok hogy hatalmas növekedés történt. Ez biztató, talán előbb-utóbb észhez tértek?
" az előbb még arról hadováltatok hogy hatalmas növekedés történt."
Ezt hol olvastad? Maximum azt írtam, vagy utaltam rá hogy ha 1 molesztálás történik az pont egyel több mint amennyi szükséges. És ha 10 történik, és benne vagy vagy a lányod benne van, akkor gondolom hirtelen nem bagatellizálod el.
Vagy nem értesz ebben egyet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!