A liberális média miért mond magának ellent? Többi lent.
Eddig mindig azt olvastam mindenhol, hogy ha csupán 1 millió érkezik németországban az százalékosan semmi, főleg ha még el is osztják esetleg az EU-ban.
Ma meg a baltás támadóval kapcsoltosan folyt valami eszmecsere, és emlegették hogy hány zaklatás történt, hány rablás, és ez igaz emelkedett, de ez teljesen elhanyagolható, mert rengeteg az az 1 millió amit saccolnak hogy érkezett az utóbbi 1-2 évben.
Most akkor rengeteg, vagy elhanyagolható az 1 millió? Vagy épp hogy tartja az érdek és mit hogy kell színezni?
Előre bocsátanám hogy sem jobbos nem vagyok, de még igazából nacionalista sem. De ez a küpünyegforgatás meg állandó félremagyarázás már szúrja a szemem.
# 22/22 Időpont ma 22:26
Az ugye megvan, hogy ugyanez alapján kb. mindent be lehetne tiltani a levegővételen kívül? Van akit téglával csapnak agyon, tiltsuk be a téglát...
Miért akarod mindenáron egyszerűnek felfesteni egy bonyolult problémát?
"Az ugye megvan, hogy ugyanez alapján kb. mindent be lehetne tiltani a levegővételen kívül? Van akit téglával csapnak agyon, tiltsuk be a téglát..."
A téglát azért nem kell betiltani, mert annak van valami haszna is.
"Minek is írsz ki kérdést, ha úgysem fogadsz el veled ellentétes választ?"
Ti elfogadtok más álláspontot mint a sajátotok? Még annyi tartás sincs bennetek, hogy ha valaki normálisan ír de elletétes véleményt, akkor ne pontozzátok le, ne jelentsétek fel.
Én legalább elolvasom, reagálok, és csak akkor pontozok meg jelentgetek, ha tényleg oltári baromság vagy személyeskedés.
# 23/23 Időpont ma 21:43
Csak azt tudnám ki az a Ti, és honnan tudod kik és miért pontoznak meg jelentgetnek. Édes istenem, vitakultúrád a béka segge alatt, de azért fölényeskedsz.
"Édes istenem, vitakultúrád a béka segge alatt, de azért fölényeskedsz."
Na ez a kártya is letudva. Kiváncsi vagyok a náci-kártya mikor jön?
Fölényeskedni te fölényeskedsz az utóbbi hozzászólásodban is, bár biztos nem veszed észre mert nálad ez a normális.
2-3 hozzászólásból levágtad hogy milyen a vitakultúrám?
Ne nevettetss.
A kultúrált vitához pedig partner is kell. Pl. műszaki területen szeretek vitatkozni, akár 2 másik idegen nyelven is, mert ott vagy meggyőzök valakit, vagy ha másik fél/felek hoznak olyan ötletet amire esetleg nem gondoltam akkor engem győznek meg.
Na ezt vitának hívják.
Ahogy te és a hozzád hasonlók elképzelik a vitát, hogy csak nektek lehet igazatok, és mindenki más vagy elfogadja, vagy hülye, nincs vitakultúrája, vagy Orbánbérenc jobbernáci, és csak nyomja a "mantrát".
A legnagyobb baj hogy ti nem vitatkoztok, hanem veszekedtek. Az életben is találkoztam sok olyan emberrel aki politika mentes témában meg akart győzni, pl. hogy mennyivel jobb városban lakni mint egy faluban egy nagy telken szép házban. Jött az érveivel hogy ott a boltok, több netszolgáltató bla-bla. Ami az ő szempontresndszere. Én meg mondtam az enyémet, hogy elég hely a két kutyának, van hely a hobbijaimnak, van műhely barkácsolni, és beülök az autóba és megyek 6 km-t a köv. városig, vagy 30-at a megyeszékhelyig.
Na ilyenor jön hogy mert nem vagyok képes felfogni hogy mit magyaráz meg hülye vagyok és sértődéssel akarja kizsarolni az igazát.
Ez kérlek nem vita hanem veszekedés, és én értem a másik szempontrendszerét, megmutatom hogy külömböző embereknek mások lehetnek a szempontok, a másik az enyémet nem érti, és ő hülyéz le, amikor ő nem lát semmi a saját teóriáján kívül.
Akkor most ki a korlátolt és fölényeskedő?
Az életben pont ezért nem megyek bele egy politikai vitába sem, mert mindegyik oldal fanatikusai szemellenzősök és nem vezet sehová.
Itt a példa valakitől:
"Ez aztán a frappáns érv. Nem b+, nem emelkedett."
Frappáns ellenérv ugye. Főleg hogy azóta mintha Münchenben is történt volna valami ami 50 éve nem volt jellemző.
És igen tudom. Német volt.
# 25/26 Időpont ma 07:44
A vitakultúrád itt bukott meg:
"A sok az sok. A kevés az kevés. Nincs ezen mit érteni."
Innentől kezdve lett ez igazán csak a szokásos liberális elleni uszítás. Arra meg nem tudom mit szeretnél. El lett magyarázva "miért mond magának ellent". Szerinted. A valóság szerint meg nem mond ellent magának. De te kötöd az ebet a karóhoz.
A tied is megbukott. Ha olyan magas vitakultúrád lenne mint amit hiszel magadról, akkor vagy észérvekkel jössz normális stílusban, vagy szóra sem méltatod a magamfajta vitakultúrálatlan tuskókat. De nem. Te lesüllyedsz oda, hogy nem vitatkozol, hanem "nyünyünyü a vitakultúrád nulla...". Ennél lejjeb csak az van, hogy beleköt valaki az elütésekbe.
Nem lenne baj a liberálisokkal, én is inkább a szabad elvek felé hajlottam, de lásd itt a kolegát, aki szerint a bűnözés lófüttyöt emelkedett.
Pár napja münchen, ma stuttgart mellett. Előtte franciaország.
2 héten bellül.
Most ismételjétek: nem emelkedett a bűnözés, nem emelkedett...
Felőlem mehettek önként a vágóhídra, csak mástól ne várjátok el.
# 28/28 Időpont tegnap 22:17
Észérvekkel jöttem, ott a legelső komment. Arról nem tehetek, hogy nem érted. Más kommentjeit meg rámkenni szánalmas.
Nem kentem rád, csak példaként hoztam, lehet félreérthető volt. Sőt tegnap kicsit igazságtalan is voltam, mert ha az vagy akinek gondollak, még kultúráltan teszed a dolgot.
Viszont azt nem fogadom el hogy 1 millió kevés, aztán sok. Nekem sok. És ha nem eszetlenül engednék be az embereket, akkor mindenki akinek foglakozni kell az elbírálással, ellátással, alátámasztaná hogy sok.
Persze, ha statisztikaként nézzük hogy csak 1 millió jött. jah. Így nem sok, hogy csak engedni kell őket. Ha rendesen történtek volna a dolgok, akkor nem fordulhatott volna elő a tegnapi Ansbachi robbantás.
Nem elég hogy beengedték, elutasítás után megtűrtek egy bizonyítottan háborodott depressziós embert.
Nekem így sok.
Az meg hogy törököknél állítólag még 3 millió várja hogy indulhasson, nem viszonyítási alap, ha megver a cigány akkor sem abból indulok ki hogy milyen jó nekem mert 10-en is megverhettek volna. (tudom ez nem volt téma de a felvetés adja magát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!