A liberális média ideológiai okok miatt, vagy népszerűségvesztés miatt cenzúráz, ha bevándorlókról van szó?
Svédországban is sok elhallgatott nemi erőszak történt, amit a liberális média elsumákolt.Például ez:
Németországban is, hogyha nem száz akárhány nővel történik, hanem csak 10-20 nővel, akkor ott is elsummantották volna.
A hangsúly azon van, hogy miért cenzúráznak és hallgatnak el ilyen híreket?Miért érdekük?
Ideológiai okokból eredő idegenrajongásból?Nézettségi/olvasottsági adatok miatti félelem miatt?
Körülbelül olyanok, mint Örkény István egyik művében a postás, aki csak a jó híreket tartalmazó leveleket kézbesíti, a rosszakat eltudja.
A liberális médiumok, illetve olvasói, rajongó, gyakran hangoztatják, hogy különbek, mint a magyar kormányhoz kapcsolódók, propagandát közlő lapok, műsorok.Van bennük egy kis felsőbbrendűségi érzés.
De, mi jogon?
A Fidesz csak jó híreket közöl, dübörög a gazdaság, a szegénység elszáll, mint a füst....stb.A rossz híreket nem közli, elhallgatja.
A liberális média ugyanezt csinálja.
Érdekes, hogy először azt mondod, hogy bizonyos hírek elhallgatása az ún. liberális média jellemzője, majd utána Te magad is leírod, hogy a "Fidesz csak jó híreket közöl".
Na most akkor a magyar állami média is liberális médiának számít? Vagy például az észak-koreai televízió propagandája? A '70--es, '80-as években a Szovjetunióban sorozatgyilkosságok elhallgatása szintén a liberalizmusból adódott?
Vagy miért van az, hogy a magyar nemzeti radikális hírportálokon mindig sötétebb képet festenek Magyarországról, és Nyugat-Európáról, mint amilyen valójában?
Mindkettő miatt. Svédországban például keményebb cenzúra működik és szigorúbb média törvények vannak mint a putyini Oroszországban vagy a kommunista Kubában. Nézd meg ezt a videót szépen bemutatja a svéd liberális diktatúra működését:
https://www.youtube.com/watch?v=YDK6CZgscLI
Ezt az adást nem jobboldali médiumok közölték hanem a baloldali ATV-n ment le, szóval semmi "csúnya gonosz jobber megvezetés" nincs benne, csak a szilárd tények.
"Svédországban is sok elhallgatott nemi erőszak történt, amit a liberális média elsumákolt.Például ez: "
- És erre egy Index-cikket linkel be. :DDD Hát, ez a nap LOL-ja...
1#
Rendben, de akkor ne állítsunk be egy liberális médiumot objektívnek, őszintének, tévedhetetlennek.
Mennyivel jobbak, mint az MNO vagy a Magyar Nemzet?
Valóban elhallgatják vagy csak nem tulajdonítanak neki nagyobb jelentőséget?
Pl. a Nemzeti Sport miért hallgatja el, hogy kocogni kezdtem múlt héten :)
Ha idegenek csoportok megerőszakolnak helyi embereket, az nem jelentős?
Már, hogyne lenne jelentős.
A népnek joga van tudni, hogy viselkednek az idegenek.
Naponta rengeteg nőt ér szexuális erőszak, ehhez nem kellenek külön bevándorlók. De az indexen egyébként olvasni rendszeresen arról is, hogyha menekültek erőszakoskodnak, szóval nem értem miért gondolod hogy elhallgatják.
Nyilván nem egy kurucinfó, ami csak erre van kihegyezve.
Én a 444-et, hvg-t és egyéb liberális magyar médiumokat követek, de eddig mindig informálódtam az ilyen esetekről. Ergo én nem ütköztem ilyen dolgokba, úgy, hogy nem látom megalapozottnak a felvetésed.
Külföldi részről viszont igen. Nem csak svédeknél, hanem a németeknél is hasonló a helyzet, gondolok itt a szilveszteri incidensekre. Ez egyértelműen hibás ideológiai elképzelésekből adódik. Sokan még mindig azt hiszeik, hogy minden liberális azt akarja, hogy több millió bevándorlót befogadjon Európa, holott ez hazugság.
Úgy látszik, hogy ilyen hibákhoz is vezet ez a felvetés.
Sok liberális ezért is hátrál ki az addig támogatott pártja mögül, mert a pártvezetők csak azt szajkózzák "be kell fogadni a bevándorlókat, be kell fogadni a bevándorlókat". Holott egy ilyen kérdést nem lehet erkölcsi alapon meghozni. Ezért jó, ha egy országban van minden oldalból egészséges felhozatal, ez ad egy kontrollt (pl. Svájc). Most annak lehetünk szemtanúi, hogy mi van akkor amikor ezek a kontrollok hiányoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!