Lehetséges, hogy a migránspárti liberális civilszervezeteket a közel-keleti olajmonarchiák finanszírozzák?
Sokan zsidókat gyanítják ezek mögött a szervezetek mögött.
De, teljesen logikátlan, hiszen egy zsidónak sem érdeke az iszlám terjedése.
Hiszen, veszélyt jelent rájuk is:
Ellenben,nyílt titok, hogy Szaúd-Arábia iszlamizálni akarja Európát.Valószínűbb, hogy ők fizetik a liberálisokat is.
Alá is tudom támasztani, hogy iszlámot akarnak terjeszteni.
Több száz mecsetépítést finanszíroznának Európában.
Mi ez, ha nem hódítás, terjeszkedés?
10: Ezer sebből vérzik a hozzászólásod.
"A gazdaságra milyen hatással volt a migracio? Semmilyen. Akkor meg?"
Még, bár szerintem már most lehet érezni:
Na és amit a németek rájuk szeretnének költeni... hát nem aprópénz:
és olcsó munkaerő? Hát haha:
Na vajon mi a célja az Egyesült Államoknak?
Ami Szaud Arábiát illeti, ha tõlem kérdezték volna, hova tegyék a fölösleges énzüket, aszontam volna, fogadjanak belõle menekülteket
Ha meg semmiképp se akarják, és mindenképp urópába akarják küldeni a lét, hát az ewurópába migrálók ellátására.
Jobb helye lenne, mint több száz mecsetben. Ha más nem, pl építhettek volna nekik iskolákat. Ez arról jutott eszembe, hogy az 1. században a szanhedrin hozott egy törvényt, hogy amelyik faluban legalább 10 zsidó család él, ott iskolának KELL lenni. zsinagóga jó, ha van, de ami kötelezõ, az az iskola. Igaz, erre nem oly rég jöttek rá, csak kb 1900 éve.
Azt viszont alig hinném, h Szaud Arábia a liberálisoknak mást szánna, mint selyemzsinórt, vagy machettát. Mármint a nyakukra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!