Az miért van, hogy az EU nyugati részén, a kelet-európaiaktól sajnálják a munkanélküli segélyt meg a családi pótlékot, de a közel-keleti, afrikai migránsokat meg tömik euróval?
Eléggé abszurd.
Előfordulhat, még a legjobbakkal is, hogy egy időre munkanélküliek lesznek.
Nekem magas végzettségem van, de én sem találtam már másnap állást, amikor leépítés-átszervezés miatt lapátra kerültem.
Egyrészt, válogatni kell, ki fizet a legjobban, milyen a munkarend, mennyi a cafeteria, hol van helyileg, kell-e ingázni.....stb
Nem két nap új munkahelyet találni, ami jó is.
Igen, az nagyon fáj nekik, hogy a Németben dolgozó kelet európai német családi pótlékot kap, de az erőszakoló migránsnak még a szarát is megennék.
Ki érti ezt?
Üdvözöljük a demagógok klubjában. Kérem ügyeljen rá, hogy naponta legalább egyszer hivatkozzon tetszőleges, az orosz állam pénzelte propagandaanyagra (hidfő, meteon.. stb.)
Köszönjük együttműködését.
Ez jó vicc volt, van étkezdéje:D
Ennyi erővel akkor mi minek adunk a segélyes cigányoknak bármit is, semmit nem tesznek a közösbe.
"zért mert sok kelet európai egyszerre 3-4 országban is be volt jelentkezve a segélyekre miközben otthon"
Értem.
És akkor az a megoldás, hogy beszüntetjük, ne kapjon senki.
Az, hogy vizsgálódunk, kizárt.
Egyébként migránsok is buktam meg ezzel, arról valahogy elfelejtkezel.
Igazi, haladó, felvilágosodott megoldás.
Olyan igazi nyugati.
" Üdvözöljük a demagógok klubjában. Kérem ügyeljen rá, hogy naponta legalább egyszer hivatkozzon tetszőleges, az orosz állam pénzelte propagandaanyagra (hidfő, meteon.. stb.)
Köszönjük együttműködését."
Ami kellemetlen a liberóknak az csakis a gonoszoroszok miatt és a putyindiktátorazoroszokvoltak jelenség lehet.
Véletlen se a te hülye brüsszeli libsi ideáljaid juttatták ide a kontinenst. Azoroszokvótak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!