Semmi, szinte por.. kérdése:
Miért tabu a holokauszt?
Figyelt kérdés
Tegnap feltettem egy kérdést a holokauszt tagadók felé, milyen bizonyítékaik vannak tézisük megvédésére. A gyakorikérdés letiltotta kérdésem.
A legtöbb állam számára a holokauszt megkérdőjelezhetetlen dogma, és tabu. Ha valaki esetleg alternatív eredményre jut kutatásai hatására, és ennek hangot ad, azt börtön várja. Ha ennyire biztos lábakon álló történelmi tény, mi szükség van a köntörfalazásra?
Ez sérti a szólás és véleményszabadság liberális jogát, és erősen gyanút keltő. Eddig nem tartoztam a holokauszt megkérdőjelezők közé, de ezzel elérték hogy erős kételyeim támadtak, mi is a valóság.
2016. ápr. 22. 19:40
31/34 anonim válasza:
32/34 anonim válasza:
A kurucot en nem nyitom ki. Meg a tiednel is nagyobb hazugsagokat olvassak?
Ne csusztass!!!! Szo sincs fizikai torvenyekrol.
BIZONYITS!!!!
33/34 lencsefőzelék válasza:
34/34 anonim válasza:
Már nem azért, de még ha vitázni is akarnék a kurucinfóval, akkor se tudnék. Tényleg lehetetlen elvárni bárkitől is, hogy az idők végezetéig győzködjön olyanokat, akik szerint több ezer ember egyszerre hazudja ugyanazt. De ha valaki úgy gondolja ez mégiscsak megtörténhet, az győzzön meg arról, hogy gömb alakú a Föld, mert szerintem csak hülyíteni akarnak engem a tudósok. Ugye, hogy nektek se lenne ehhez türelmetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!