_bubis_ kérdése:
Videó a Pentagonba csapódó repülőről?
Figyelt kérdés
Mint tudjuk Szeptember 11-én egy repülő csapódott a Pentagonba. Szerettem volna megnézni egy videót erről, de nem találtam semmit! Találtam egy hivatalos videót, azon viszont pont nem látszik semmi a repülőből. Segítsetek! Nem létezik, hogy ne legyen egy ilyen videó az interneten!2016. febr. 9. 16:00
31/37 A kérdező kommentje:
nneddudgi:
Ismétlem, a kerozin nem ég magas hőfokon (csak kb. úgy, mint a dizel, és az épület amúgy sem égett ki, tehát miről beszélünk) és a fénylépeken jól látható, hogy sem szárnyak, sem pedig egy Boeing 757-es törzse nem hatolt be az épületbe és az épületen kívül sincsenek a maradványai. Tehát nem volt repülő.
2016. febr. 11. 14:38
32/37 anonim válasza:
Eh, mintha a falnak beszélnénk. Elolvasod te egyáltalán hogy miket írunk és linkelünk, vagy csak szemed-füled befogva kántálod hogy nem volt repülő, nem volt repülő, lesz_rom a tényeket meg a fizikát, akkor sem volt repülő? Akkor hidd azt b_zdmeg. Ha neked ettől jobb hogy hülye hívő vagy, akkor legyél az, részemről befejeztem ezt az ovis színvonalú vitát.
33/37 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a hívő. Te hiszed azt, hogy volt repülő annak ellenére, hogy nincs róla felvétel, és a rendelkezésre álló fényképeken világosan látszik, hogy oda nem csapódhatott be repülő. Senki, semmi érdemlegeset nem reagált még arra, hogy hiányoznak a szárny maradványai az épületen kívül, helyette káromkodtok meg hülyéztek.
2016. febr. 12. 10:21
34/37 anonim válasza:
Az ember olyan lény aki a szemének hisz. Ránézel és látod. Cső alakú nyílás tehát szárnya nem lehetett, képtelenség. Mit nem lehet ezen egyetérteni? Valamit hazudnak az biztos, csak azon vitázhatunk, hogy pontosan mikben.
35/37 anonim válasza:
Erdekessegkent, mi tortenik egy repulovel ha 500mp/h sebesseggel a betonfalnak csapodik:
https://www.youtube.com/watch?v=RZjhxuhTmGk
Meglepo modon a valasz az, hogy semmi nem marad belole, mikozben a fal alig serul.
36/37 anonim válasza:
Ha lenne róla videó, már nyilvános lenne, ahogy a Butcher féle videó is látható, elérhető.
Mivel viszont ilyen nincs, így feltételezhető, hogy nem is volt ott repülő.
37/37 varga bence0305 válasza:
A hivatalos video anyagot betiltotta az FBI csak 3 képkockát tett hivatalossá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!