Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Videó a Pentagonba csapódó...

_bubis_ kérdése:

Videó a Pentagonba csapódó repülőről?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk Szeptember 11-én egy repülő csapódott a Pentagonba. Szerettem volna megnézni egy videót erről, de nem találtam semmit! Találtam egy hivatalos videót, azon viszont pont nem látszik semmi a repülőből. Segítsetek! Nem létezik, hogy ne legyen egy ilyen videó az interneten!

2016. febr. 9. 16:00
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

nneddudgi:

Ismétlem, a kerozin nem ég magas hőfokon (csak kb. úgy, mint a dizel, és az épület amúgy sem égett ki, tehát miről beszélünk) és a fénylépeken jól látható, hogy sem szárnyak, sem pedig egy Boeing 757-es törzse nem hatolt be az épületbe és az épületen kívül sincsenek a maradványai. Tehát nem volt repülő.

2016. febr. 11. 14:38
 32/37 anonim ***** válasza:
Eh, mintha a falnak beszélnénk. Elolvasod te egyáltalán hogy miket írunk és linkelünk, vagy csak szemed-füled befogva kántálod hogy nem volt repülő, nem volt repülő, lesz_rom a tényeket meg a fizikát, akkor sem volt repülő? Akkor hidd azt b_zdmeg. Ha neked ettől jobb hogy hülye hívő vagy, akkor legyél az, részemről befejeztem ezt az ovis színvonalú vitát.
2016. febr. 11. 23:42
 33/37 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok a hívő. Te hiszed azt, hogy volt repülő annak ellenére, hogy nincs róla felvétel, és a rendelkezésre álló fényképeken világosan látszik, hogy oda nem csapódhatott be repülő. Senki, semmi érdemlegeset nem reagált még arra, hogy hiányoznak a szárny maradványai az épületen kívül, helyette káromkodtok meg hülyéztek.
2016. febr. 12. 10:21
 34/37 anonim ***** válasza:
Az ember olyan lény aki a szemének hisz. Ránézel és látod. Cső alakú nyílás tehát szárnya nem lehetett, képtelenség. Mit nem lehet ezen egyetérteni? Valamit hazudnak az biztos, csak azon vitázhatunk, hogy pontosan mikben.
2016. febr. 14. 11:00
 35/37 anonim ***** válasza:

Erdekessegkent, mi tortenik egy repulovel ha 500mp/h sebesseggel a betonfalnak csapodik:

https://www.youtube.com/watch?v=RZjhxuhTmGk

Meglepo modon a valasz az, hogy semmi nem marad belole, mikozben a fal alig serul.

2016. febr. 29. 10:25
 36/37 anonim ***** válasza:

Ha lenne róla videó, már nyilvános lenne, ahogy a Butcher féle videó is látható, elérhető.

Mivel viszont ilyen nincs, így feltételezhető, hogy nem is volt ott repülő.

2016. febr. 29. 12:26
 37/37 varga bence0305 válasza:
A hivatalos video anyagot betiltotta az FBI csak 3 képkockát tett hivatalossá.
2016. szept. 9. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!