Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Videó a Pentagonba csapódó...

_bubis_ kérdése:

Videó a Pentagonba csapódó repülőről?

Figyelt kérdés
Mint tudjuk Szeptember 11-én egy repülő csapódott a Pentagonba. Szerettem volna megnézni egy videót erről, de nem találtam semmit! Találtam egy hivatalos videót, azon viszont pont nem látszik semmi a repülőből. Segítsetek! Nem létezik, hogy ne legyen egy ilyen videó az interneten!

2016. febr. 9. 16:00
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%

Igen, es azt nem is mondta senki, hogy nekik nincs az esetrol felveteluk - csak nem publikus (legalbbis, mi nem lattuk)

De azert nem eppen egy ajtonyi lyuk:

[link]

Vagy tiz ablaknyi resz osszeomlott, tehat legalabb 10-20 meternyi fal zuhant ossze, ami azert nem egy ajtonyi lyuk, plane hogy egy kemenyen megerositett, nem tul regen felujitott ERODROL beszelunk, meg a WTC egy felhokarcolo volt. Totalis mas tipusu epulet.

Es kitartoan: teljesne hulyeseg lett volna raketat loni magukba, mivel azt LEHETETLEN eloadni, hogy a terroristak muveltek (vagy persze vilagmeretu blamazs hogy valaki egy ilyet becsempeszett es egy erosen orzott objektumtol nem tul messze kilott, es mindenki amerikan rohogne). Ismetelten: egy ekkora robbanast es serulest NEM LEHET egy vallrol indithato raketaval okozni. Egy tobb retegu, megerositett erodfal jo tiz meteret (vagy tobbet) teljesen leromboltak. Ez mar tomahawk meretu (es aru) raketa terulete, amit nem cipel magaval az ember csak ugy.

Es miert? Ha onerenylet, bosegesen szerezhettek volna hozza repulot (mint ahogy allitolag haromszor meg is tettek). Ha raketat lovunk magunkra, es valaki pont lefotozza / filmezi, azt a budos eletben nem magyarazod ki. Teljesen folosleges kockazat, csak azert, hogy a Pentagon falat leomlasszuk egy reszen - es ertelmetlen is, hiszen a terroristaktol valo retteges boven megvan a WTC leomlasatol - a Pentagont ert tamadas az atlagembert abszolut nem erdekli, mig New York egyik legnagyobb latvanyossaganak leomlasa annal inkabb.

2016. febr. 10. 10:45
 12/37 A kérdező kommentje:

Köszömöm a válaszokat!

Látom vannak kétkedők, de akik a repülő becsapódásába hisznek, azok sem hoztak videót. Az nem jó érv, hogy azért csapódott be repülő, mert ez vagy az a konteó hülyeség. Igen, lehet, hogy az összes konteó hülyeség, de nem ez határozza meg, hogy mi történt! A konteók csak magyarázatok. Engem először a tények érdekelnénkek és bizonyítékok!

2016. febr. 10. 10:54
 13/37 A kérdező kommentje:

Csak érdekességként, ezen a felvételen még nem dőlt össze semmi, az épület teljesen ép.

[link]

2016. febr. 10. 11:09
 14/37 A kérdező kommentje:

Ide csapódott be egy hatalmas utasszállító repülő?

[link]

2016. febr. 10. 11:10
 15/37 A kérdező kommentje:

És itt egy két az összeomlás után.

[link]

Nem látom a repülő szárnyainak a nyomát az összeomlott terület széleitől balra és jobbra!

2016. febr. 10. 11:13
 16/37 anonim ***** válasza:

Hát ez meg a másik, ha van videó, miért ezt az egyet tették nyilvánossá?

Mert nincs több, ez is olyan rossz minőségű felvétel, hogy semmit nem látni rajta, kutya nem mondja meg, ha fake.

Másrészt ahogy a kérdező is felvetette, sehol egy nyom.

Az ajtónyi lyukat direkt idézőjelbe tettem, mert én is tudom, hogy nem egy ablak tört ki, de azért ez nem valami nagy durranás.

2016. febr. 10. 11:54
 17/37 anonim ***** válasza:

Te komolyan azt hiszed hogy egy megerősített katonai épületen lyukat tud vágni egy könnyű alumínium szárny? Ugye nem vagy ennyire elbaszottul ostoba?

Ja és most amúgy végig akarjátok zongorázni az összes elbaszott 9/11-es konteót anélkül hogy elolvasnátok a válaszokat? Mert akkor kaptok egy www.google.hu linket és szolgáljátok ki magatokat, minden ostoba konteóra megvan a tökéletesen logikus, bizonyítékokkal alátámasztott magyarázat. Belátni úgysem fogjátok mert nektek fontos hogy hihessetek valami hatalmas összeesküvős mesében, kit érdekel a józan ész meg a fizika törvényei.

2016. febr. 10. 12:27
 18/37 A kérdező kommentje:

12:27:

Nemhogy lyukat nem ütött, de szerintem semmi nyomát nem látni sem a szárnyak becsapódásának, sem a szárnyak maradványának. Ennyi!

Én speciel nem hiszek egy konteóban sem, és azt sem tudom, hogy mi csapódhatot be, de a hivatalos sztori nagyon nem stimmel.

Egyébként, ha már konteónál tartunk, az miért olyan hihető, hogy 19 muszlimnak sikerült eltérítenie amerikában egyszerre 4 repülőt, amiből 3-at sikerült a WTC két tornyába és a Pentagon-ba irányítatniuk, miközben a vezetőjük egy barlangból irányította őket egy laptoppal? Basszus, Allah nagy hatalmú és valóságos Isten, ha ez lehetséges!

2016. febr. 10. 13:04
 19/37 anonim ***** válasza:

Mas szoval te nem hiszel a konteokban, mert szerinted ugy van ahogy gondoltad.

Ertettuk, koszonjuk, akkor vitanak helye nincs.

2016. febr. 10. 13:05
 20/37 A kérdező kommentje:

Sir Butcher:

Nem, nem hiszek egy konteóban sem. Annak az egyszerű állításnak a kétségbe vonása, hogy a Pentagonba repülő csapódott be még nem konteó! Nincs elméletem rá, hogy a Pentagon miért hazudta ezt, és arra sem, hogy valójában mi történt, ki tette és miért tette. Fogalmam sincs, azaz nincs itt semmiféle konteó.

Nem kell mindenre (ki? miért? hogyan? ...) tudjam a választ ahhoz, hogy meg tudjam állapítani, hogy amit a világ arcába tolnak az valószínűleg egy hazugság. Nem, a Pentagonba a rendelkezésre álló tények alapján valószínűleg nem egy Boeing 757-es csapódott be! A többire nem tudom a választ. Ennyi!

https://www.youtube.com/watch?v=7BNqgNvUhRQ

2016. febr. 10. 13:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!