Van már bizonyíték arra, hogy 9/11-én tényleg repülő szállt bele a Pentagonba?
Kb 11 éve van rá bizonyíték, nem tudom miért most jutott eszedbe.
A repülőroncsok nem is lehettek a tornyok romjai között. Legalább is nehezen lehetett volna megtalálni őket.
Csak néhány összeesküvés elméletben hívő ember kételkedik benne.
Nincs semmi.
Volt egy videó, amin nem látni semmit.
Meg magyarázkodás, h minden elégett.
Érdekes, máskor bőven marad a gépből, most elégett az egész.
A sok hülye meg elhiszi, mert hát "Akko mi okozta a kárt, a gyíkemberek?"
"es repülő roncsok sem voltak a helyszínen."
Mar hogyne maradtak volna?
Ha olvastál volna Wikileakset meg simán Indexet akkor tudnád, h nem is olyan régen volt, h egyes kormányok szimpla falvakat tüntettek el, a lakosság ment tömegsírba, a falu meg földdel egyenlő.
De további jó kattogást.
Majd ha feladtad akkor arra adj már magyarázatot, h mi ez a 5 fps minőségű videó, amin szart se látni.
Elhiszem, h téged az átlag okoskodót ez meggyőz, de engem, aki biztonságtechnikával foglalkozik nagyon nem.
Magyarországon komolyabb technikát alkalmaznak/tak rögzítésre, nem hogy az USÁ-ban, ez a benzinkutakon meg az éjjel-nappalikban még menő, de ott is csak azért, mert olyan a hely jellege meg erre van pénz(kérlek magyarázkodj, h szegény Pentagonnál sincs több pénz, csak egy szar vga kamerára futotta).
Na szal majd ha kicsit elmélyültél a kamerák meg a rögzítés világában majd akkor beszélhetünk....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!