Van már bizonyíték arra, hogy 9/11-én tényleg repülő szállt bele a Pentagonba?
"Bakker, azt nem lehet titokban tartani,hogy Monica lecumizta Billt a Feher Hazban, szerinted hany perc alatt derulne ki egy ilyen osszeeskuves?"
Most te komolyan ennyire ostoba vagy?
Minek alkalmaznak akkor titkosítást egyes műveletekről?
Hiszen úgy is kiderül.
Inkább nézz utána mennyi piszkos dologban volt már benne a CIA.
Elég az NSA botrányra gondolni.
Két évvel ezelőtt ugyan ezt hallgattam, hogy "én nem akárki vagyok, én nem hiszek a konteókban, mert én józan gondolkodású vagyok, bezzeg a sok hülye, aki ezzel próbál meg fontoskodni"
Na most ezek az emberek szép kussban ülnek és máig nem mondták azt, hogy "bocs, neked volt igazad", mert nehogy már elismerjék, hogy hülyék, mint a segg.
Annyi, hogy az NSA botrányban több száz, ezer ember volt benne, ezt meg kb 20 fő rendezhette le vagy még annyi se(mielőtt okoskodnátok, én nem tagadom, hogy arabok voltak a végrehajtók, csak azt állítom, hogy őket meg CIA ügynökök "vezették" meg).
A bejáratról meg annyit, hogy autóbejáratra gondoltam, nem véletlen mondtam a rendszámot.
Úgy látom ehhez is ész kell, hogy ennyit felfogjatok.
Majd legközelebb jobban körbemagyarázom.
" én nem tagadom, hogy arabok voltak a végrehajtók, csak azt állítom, hogy őket meg CIA ügynökök "vezették" meg"
Akkor megiscsak volt repulo?
Az ismeroseid meg azer hallgatnak, mert mar baromi kinos lehet ahogy a hulyesegeidet mantrazod, gondolom rajottek hogyha nem vitatkoznak hamarabb lekattansz a temarol.
Amugy milyen NSA-botranyrol beszelsz?
Nem volt továbbra se repülő, csak a WTC-nél.
Arra az NSA botrányra gondolok, h lehallgatnak mindenkit.
Az ismerőseim meg nem megunták, hanem kényes nekik, h kiderült, h nekem van igazam.
"Arra az NSA botrányra gondolok, h lehallgatnak mindenkit. "
Dehogy hallgatnak le mindenkit :) De ha huzol egy kis aluminium sapkat a fejedre, teged biztosan nem tudnak majd!
Jó látni, h ennyi telik tőletek.
Jah és nincs doktori fokozatom, de legalább értek ahhoz, amiről beszélek, nem a világba okoskodok, mint te 70%.
De áruld már el, h mire okoskodsz?
Csak úgy szólok, h ez kb olyan, hogy lenne egy CIA általi videó, amin a SWAT bevonul AMD-kel(egyáltalán tudod mi ez?).
Persze a hozzáértő azonnal levágja, hogy ez a videó tuti kamu vagy valami van, mert a SWAT soha nem használt AMD-t.
A "hozzánemértőkihanemén" (ez vagy te 70%) meg leáll okoskodni, hogy "há ezzel mi a baj, hát ki nem szarja le, hogy totál ellentmodásos az egész, nehogy már ne nekem legyen igazam, hát meg a gyíkemberek, a gyíkemberek hö-hö-hö-hö..)
Aztán kajak elhiszi a hülye, hogy neki van igaza.:D
Na mi van 70%?
Rájöttél végre, h nem kellene olyanba belepofázni, amihez hülye vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!