Van okom félelemre?
Én egy nagyon félős ember vagyok és suliban is többször volt szó a III. VHról és az lenne a kérdésem, hogy most pontosan mi a helyzet!?
Kitört-e már, kifog-e vagy nem fog.
(Szerintem amúgy eddig is voltak és lesznek is csak nem világméretűek)
Én attól félek hogy megfogunk halni, vagy elvisznek bennünket vagy ilyesmi:(( (nagyon félek)
Plusz a tanárom is azt mondta hogy ha kitör akkor az egész föld elpusztul. Most mit higyjek?
13/L
9-10es!
Köszönöm! Ezzel tényleg megnyugtattál és elolvasva tényleg nincs nagy félnivalóm.
11-es!
Nem tudom Magyarorszagnak mi érdeke lenne belemenni.
(Egyébként pont az ilyentől tartok, hogy valaki ezt mondja, valaki azt. Akkor most mit higyjek!?)
Hogy kinek hiszel, az termeszetesen a te dontesed.
De tudod, amikor en a te korodban voltam, nagyon komolyan vettem mindenkinek a velemenyet. Ez azert van, mert a serdulo ember ugy erzi, meg kell tisztelnie embertarsait azzal, hogy odafigyel arra, amit azok mondanak, hisz nyilvan azert mondjak, mert ok ezt HISZIK.
Figyelj az ok okozatra: hisznek valamit, es azt mondjak, amit hisznek.
Csak kesobb hittem el, hogy tobb emberben van egy masik ok-okozat is: hatalmat erzni - azt mondani, ami a hatalmamat biztositja.
Vagyis azt akarja erezni, hogy o tobb, erosebb, jobban kozpontban van mint masok, es ezert olyasmit mond, hogy a vagya teljesuljon. Igy az, amit ez az ember mond, SEMMIFELE kapcsolatban nincs az o hitevel. Lehet, hogy hiszi, amit mond, az is lehet, hogy nem hiszi.
Az elozo most jol erzi magat, mert sikerult valakiben kellemetlen erzest - felelmet - keteni. O tehat csuda eros, fontos, es jelentos szemelyiseg.
Pedig aki fontos szemelyiseg itt es most, az TE vagy.
Koszonom a valaszokat. En tenyleg nem tudom mit gondoljak de tenyleg borzasztoan rettegek a bevandorlok miatt is es a haboru miatt is.
Egyszeruen fogalmam nincs hogy mi folyik korulottem, a vilagban es ez megremiszt.
Foleg, hogy a hirekben nem lehet hallani ezekrol a dolgokrol, itt viszont ha utana nezek ibterneten vagy biztato, vagy elkeserito dolgokat lathatok.:(
Egyszeruen mindig bennem van a "Mi van ha..." gondolat.
Atomfegyverekkel vívott hâború egészen biztosan NEM lesz!
Helyi hàború hagyomànyos fegyverekkel lehet hogy lesz,de lehet hogy nem.Ezen kàr agyalni.
Nyugodj meg,mert szerencsére Európa még mindig a vilàg legbiztonsàgosabb helye.Se természeti katasztrófàk,sem olyan helyzet nincs màr 70éve hogy az itt élők egymâsnak esnének.
Koszonom a nyugtato szavakat!:)
Probalom magam biztatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!