Miért utálják a külföldiek a magyarokat?
kit érdekelnek a külföldiek
MI MAGYAROK VAGYUNK A SZENTSÉGIT!
Nyugaton:mert pisálunk,szarunk mindenhol,tisztelet a kivételnek!
Szemetelünk.Tisztelet a kivételnek!
Keleten:mert kivagyi a viselkedésünk.Tisztelet a kivételnek!
keletre, szlovákok románok azok nem szeretek, de ők se kollektíve, hanem egy részük hála a drága politikusaiknak.
viszont nyugatra kifejezetten szeretnek minket, az ételeinket, azt, hogy ezermesterek vagyunk(nekünk nincs pénzünk mindenre szakembert hívni).
Pontosan milyen külföldiek?
Még a románok és a szlovákok többségének sincs semmi baja a magyarokkal. Csak az államuk szajkózza ezt folyton.
Ha kicsit messzebbre megyünk, a cseheknek, a németeknek, az olaszoknak, görögöknek, oroszoknak semmi baja velünk, a franciák, angolok, spanyolok, skandinávok pedig azt se tudják hol vagyunk. Az amerikaiakról pedig ne is beszéljünk, akik a Hungary hallatán rögtön azt hiszik, hogy hülyén ejtjük a hungry (éhes) szót!
Ez a kollektív magyar paranoia terméke. Egyáltalán nem utálnak minket. Csak a szélsőséges nacionalisták, de ők nem csak minket.
L
70%!Szerintem én kérdeztem amiről itt írtál és vettem ha észrevetted:)
Ő más személy!De kösz hogy válaszoltál Nekem is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!