Mi a véleményed az Egyesült Államokról?
Figyelt kérdés
Jöhet minden. Pozitív és negatív vélemény is.2015. nov. 21. 19:29
1/8 anonim válasza:
A külpolitikája sok konfliktus okozója.
A belpolitika meg, hát.Vannak dolgok, amik szimpatikusak.De, vannak, amik nem tetszenek.
2/8 anonim válasza:
Mostanában csak annyi, hogy ők pénzelik a migránsokat, támadják és tönkre akarják tenni Európát. Az arab országokat is sokat támadják, folyton rendet akarnak tenni, de csak egyre nagyobb a káosz. Rengeteg embert megölnek a demokrácia nevében.
Régebben még nagyszerűnek láttam, de ez már régen volt.
3/8 anonim válasza:
Hát vannak vele komoly bajok, de még mindig jobb, hogy ők a legerősebb hatalom, mintha más lenne. Például szovjetek vagy kínaiak.
4/8 anonim válasza:
a demokrácia ott is korrupt mint mindenhol, de ott legalább adnak is valamit a népnek nem csak pofáznak:D
5/8 anonim válasza:
Tisztelem azt amit felépítettek függetlenül attól milyen eszközöket használnak. Szerintem csodás az hogy az állampolgárok büszkék arra hogy USA állampolgárok míg én kb szégyellem sokszor hogy magyar vagyok...
6/8 anonim válasza:
Azt,hogy a gazdagoknak jó hely,a szegényeknek pokol.
7/8 anonim válasza:
Pedig szégyelhetnék ők is magukat pl. sok legyilkolt ártatlan arab és más nemzetiségű ember miatt. Azért, hogy korlátlanul pazarolják az energiát, olajfalók, benzinfalók.
Nagyban hozzájárulnak a klímaváltozáshoz. De ez nem érdekli őket.
Kövérek, agresszivak, beképzeltek, tájékozatlanok.
8/8 anonim válasza:
Kicsit hasonlít az Oszmán birodalomhoz. A gazdaságát a hadiipar és a hadizsákmányok működtetik. Most, hogy az emberek ébredése miatt kezd elesni ezektől, bukásnak indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!