A menekültek közt látott már valaki fiatal, egyedülálló (azaz nem családos-kisgyermekes) nőket?
Figyelt kérdés
Észrevételem szerint (érzékeny téma, javítsatok ki, ha tévedek) több a húszas, harmincas éveiben járó férfi. Nem fog ettől megingani a célországokban a nemek közti arány?2015. szept. 19. 12:28
21/22 anonim válasza:
Ma néztem a tv-t és több menekültet is kérdezgettek.
Több fiatal 20-30-as éveiben járó fiatal férfit is kérdezgettek.
2-3 azt felelte ,hogy ő jött csak el...a gyerekét/gyerekeit és feleségét otthon hagyta.....
Ezt komolyan nem tudom megérteni,ő eljött a feleségét és gyerekét otthon hagyja mert arra már nem volt pénz ,hogy ők is jöjjenek....
Ezek normálisak??????
Inkább feleségem és gyerekeim küldeném,hogy ők menjenek én meg maradnék......Ezek nem normálisak..
22/22 anonim válasza:
Majd mennek ők is utána családegyesítés címén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!