A menekültek közt látott már valaki fiatal, egyedülálló (azaz nem családos-kisgyermekes) nőket?
Egy darab fiatal nő sincs köztük, csak 1-2 gyerekes asszony, de 80-90%-uk 18-34 éves férfi.
De ne aggódj, ezek ki lesznek innen pakolva Európából, csak az nem mind1, hogy 1-2 éven belül, vagy 10 éven belül.
Azért jön ennyi férfi, mert a "csodás" kultúrájukban egy nő kb 4 tevével egyenértékű. Majd jönnek ők is, ha a férfiak kitaposták nekik az utat, de persze ők nem fognak dolgozni (nem mintha a migránsok többsége akarna), csak szülnek.
Hála Istennek Németország sem hülye, és most azt akarják, hogy aki EU-s országon keresztül megy, az ne kaphasson semmilyen segélyt.
A nemek megbomlott aránya elég nagy problémát jelent, főleg egy olyan kultúrában szocializálódott embereknél, ahol a nők erőszakolása nem tabu, nem létezik ellene zéró tolerancia. Bizony ilyen körülmények mellett a nemi erőszakok száma meg fog többszöröződni, előbb az muszlim nőket kapják el, de biztos vagyok benne, hogy apránként a fehér nőket is támadni fogják, amint letelepednek egy európai városban.
Én is egy fiatal lány vagyok és elővigyázatos vagyok, tervezem, hogy valami önvédelmi eszköz mindig lesz a táskámban.
az eu lakossága ötszázmillió. ha minden menekült idejönne (5millió), persze nyilvánvalóan nem fog, és elfogadjuk azt a bizonyíthatatlan állítást hogy 90% férfi, akkor a férfiak aránya 1%-kal se nőne meg.
szóval mire gondolsz amikor a nemek arányának megingásáról beszélsz?
13.01
miről gondolkozzak áruld már el? tényeket írtam, te meg ilyenekkel jössz "hogy nem sok olyan fehér nő van aki ilyenekkel összeállna". köszi a véleményt, de ugye tudod hogy a rasszizmus nem tény, az a te fejedben létezik? ha érvelni szeretnél, akkor kérlek próbáld meg hogy tényekkel teszed, vélemény helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!