Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » "Igaz a hír! (IS) egyik...

"Igaz a hír! (IS) egyik ügynöke elárulta, hogy a menekülthullámmal eddig négyezer dzsihádistát juttattak be Európa! " valaki olvasta még ezt?

Figyelt kérdés
[link] én nem tudom hogy vettétek észre, de szerintem az aktívblog kamuzik mint a sz@r + a videóknak SEMMI köze a videóba elmondottakhoz... mi a véleményetek róla?
2015. szept. 9. 18:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Ja nem...csak azt hiszed el ami felkúr agyilag :D
2015. szept. 10. 17:34
 12/24 A kérdező kommentje:
Én a 8-assal értek egyet, én is úgy tudom, hogy ennek a terrorszervezetnek csak pár száz embere van, nem hinném hogy 4000-et ideküldtek volna...
2015. szept. 10. 17:40
 13/24 A kérdező kommentje:
De amúgy nekem az is gyanús, hogy neve sincs az illetőnek aki ezt mondta...
2015. szept. 10. 17:52
 14/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen blogokon nincs olyan hír, ami igaz lenne. Ettől függetlenül persze biztos, hogy vannak IS-tagok a betolakodók között.
2015. szept. 13. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:

4es meg a hozzá hasonlók totál rosszul látják az egészet.

milyen naivnak kell lenni ahhoz hogy azt gondolja valaki hogy nem jön be ide terrorista. kicsempésznek embereket.és?? nem, majd ide építenek terrorista kiképző központot mi? ja feltűnés mentesebb mint a sivatagban...

kiképzik ideküldik tudatják vele mit hol talál.na nyilván az ottaniakból küldenek és nem az iszlám államba önként bevonuló szőke kékszemű németet álcázzák menekültnek.az ilyen alvó ügynök fázisú embereket akár okostelefonon bárhol utasíthatják,aktiválhatják és bármikor hogy hajtson végre merényletet stb.

franciáknál is legutóbb a vonaton szerelték le a terroristát.volt a hírekben.na ő se francia volt az biztos.nem is európai őslakos.

szóval ti tényleg ennyire ostobácskák vagytok vagy csak szőnyeg alá söpörnétek a dolgot mert akkor majd eltűnik?hát nem.

aztán hogy hány terrorista jön az más kérdés.egy ember is elég ha megpakolják robbanó szerrel...akit pont megöl azt nem az érdekli hogy hányan vannak még.

a törökökhöz is hogy beszivárogtak.ugye az is volt hír hogy robbantottak egy tüntetésen.de neeem ide már biztos nem jönnek.elfáradtak ott leültek pihenni.jó egek...ébresztő!

2015. szept. 13. 18:09
 16/24 A kérdező kommentje:
15-ös: azt senki nem mondta, hogy 100% terroristamentes ez a menekült áradat, de hogy 4000 nincs az egyszer fix... összesen sincsenek annyian!
2015. szept. 13. 18:11
 17/24 A kérdező kommentje:
Tehát az eddig is biztos volt hogy terroristák vannak Európában (pl Angliában már a 60-as évek óta van egy csomó) de azért 4000 biztos hogy nincsen!
2015. szept. 13. 18:13
 18/24 anonim ***** válasza:
Franciáknál született francia állampolgár lődözött a vonaton, nem menekült. A törököknél meg már akkor is állandóak voltak a merényletek, amikor a jobberek még azt sem tudták, hogy mi az a menekült. A közelmúltban végrehajtott merényleteket mind kiképzetlen, utcáról összeszedett emberek csinálták, aki egyszer volt Szíriában, az hiába jönne vissza, a titkosszolgálat állandóan a seggében van. Továbbra is legálisan ezerszer egyszerűbb és olcsóbb ide embert küldeni, mint menekültnek álcázva (ha már erre lenne szükség, de nincs, mert az IS céljai nem Európában vannak). Aki ezt hangoztatja, csak arról tesz tanúbizonyságot, hogy semmit nem ért ahhoz, amiről beszél.
2015. szept. 13. 19:31
 19/24 anonim ***** válasza:
4000-nél jóval több terrorista van köztük. Vagy szerinted miért van az, hogy a betolakodók 80%-a fiatal férfi?
2015. szept. 13. 19:35
 20/24 anonim ***** válasza:

4/ "Ja, az ISIS előbb Európában toboroz magának tagokat, utána azokat kva nehezen átjuttatja Szíriába (ami által rákerülnek a megfigyelési listákra), aztán ugyanazokat az embereket, akik alapból itt voltak, visszahozza a lehető legnehezebb, drágább és logikátlanabb módon. Szerintem is valószínű."

Akkor nézzük:

Ha az ISIS Európában akar terrorista kampányt indítani, akkor ugye jó ha vannak helyismerettel rendelkező emberek.

Szóval megveszik a repülőjegyet Törökörszágba és átsétálnak Szíriába, ahol megkapják az ideológiai és katonai kiképzést.

Aztán a menekültáradattal szépen visszacsordogálnak, közben radikalizálják, szervezik az erre kapható migránsokat.

Náluk vannak a legjobb mobiltelefonok, nekik vannak a legjobb információik, seperc alatt egy egy migráns csoport vezetőjévé, hangadójává válnak... és a tömeg még hálás is nekik...

Megérkezve a célországokba, helyismeret birtokában elhelyezkednek és beolvadnak, és már segítőik is vannak, akiket még nem ismer a helyi rendőrség...

Egyébként is... a rothadt nácifasiszta Orbán attól lett megint koszoslábú, mert regisztráni merészelte a bevándolókat...

És a liberális sajtó mindent elkövetett, hogy a migránsok bátran megkerüljenek minden regisztrációs törekvést, és "szabadon" glasszáljanak Európában.

Szóval... Ebből a szempontból már ugye más a leányzó fekvése?

A Charlie Hebdo elleni merénylet után olyan 20 000 európai került Szíriába, MERT TELE VOLT A HÓCIPŐJÜK a toleráns multikultis gaypride-os befogadó viráglengető európai értékekkel.

Most akkor miért is olyan nehéz elképzelni, hogy némelyikük szivesen visszajön lerendezni egy-két lerendezetlen számlát?

És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy bizony az EU tagja a NATO-nak, és a NATO komoly részt vállalt Szíria lakhatatlanná tételében, és teljesen logikus, hogy sokan gondolhatják úgy Európán bosszút állnak...

2015. szept. 13. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!