Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Az EU tagállamok emberei hová...

Az EU tagállamok emberei hová menekülhetnének?

Figyelt kérdés

Leszögezném hogy elméleti kérdés! Az európai emberek hová menekülhetnének ha itt is hasonló események zajlanának mint Szíriában például?

Ti merre indulnátok?

2015. szept. 7. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
36%
A menekuleshez elmeletileg is olyan helyzet kell, hogy uldozott legyel. Ha elarulod, hogy miben erzed magad uldozottnek, akkor fogok tudni pontos valaszt is adni. Az eremnek mindig ket oldala van.
2015. szept. 7. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak rokonaim a Föld túloldalán, én oda. Amúgy, ha választhatnék, akkor Kanada. De innen amúgy szerintem nem nagyon lenne hová menekülni Ausztrálián és Észak-Amerikán kívül, már ha nem a harmadik világbeli országok közé akarsz menni. Ilyen helyzet amúgy nem példátlan, lásd II. világháború. Akkor is menekültek emberek az USA-ba, már aki tudott. A náci bűnösök meg Dél-Amerikába mentek, mert az maradt meg az utolsó lehetséges útvonalnak.
2015. szept. 7. 13:58
 3/7 anonim ***** válasza:

Én USA-ban élnék szívesen vagy Kubában.

Az biztos, hogy valami olyan helyre mennék, ami legalább annyira messze van Európától, mint a fenti két ország.

De Oroszország bizonyos részein is szívesen élnék. Új-Zélandról is sok jót hallottam.

4/7 anonim ***** válasza:
A fegyverszekrényemhez indulnék.
 5/7 anonim ***** válasza:

Az USA csak nagyon nehezen és esetleg; Ausztrália pedig nem fogadna.

Ukrajnába esetleg, vagy a Balkánra, ahol gyenge a politikai rend.

2015. szept. 7. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Dél - Amerikával próbálkoznék, mivel a spanyol nyelvvel tudok kezdeni valamit és ott van pár ismerősöm. Észak - Amerika már csak a nyelvi nehézségek miatt sem igazán jöhetne szóba, na meg szerintem oda nehezebb is eljutni.
2015. szept. 7. 14:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Engem ha uldoznenek, akkor elso lepesben megprobalnam megvedeni magam es ha nem sikerulne, akkor a hatosagokhoz fordulnek. Nem menekulnek sehova.

Persze ha nem lennenek adva az elet alap feltetelei, akkor en is elmennek, de nem jarnam be a vilagot es nem csak ugy mennek a tobbi utan, hanem megszerveznem valahol mashol az eletemet es ha mar ugy latnam, hogy mindent sikerult elozetesen elinteznem, akkor odamennek. Nem kezdenek el kovajogni mint golyafos a levegoben.

2015. szept. 7. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!