Véget ér az Európában tomboló liberalizmus, vagy még ez sem lesz elég?
Soha nem lesz elég nekik.
Ahogyan a bolhának sem elég akárhányszor is kiszeded a kutyusból.
:)
Egyébként az első két válaszolónak is igaza van, csak nem pont abban az értelemben mint gondolják
Az első rámutat arra, hogy a liberalizmus a legszívósabb ideológia, a második meg kijelenti, hogy nincs jobb alternatíva. Végülis mindkettővel egyet tudok érteni.
Igazából ha akarnának tudnának változtatni.
Nem is kéne feltétlenül kifordulniuk önmagukból, csak mondjuk kicsit meghúzni egy-két határt, hogy azért mégsem lehet mindent, mert én már nem tudok elképzelni ennek pozitív végkifejletet.
Egy-két határ alatt gondolok mondjuk arra, hogy nem kéne ennyire befogadónak lenni. Elhiszem hogy minden vágyuk hogy segítsenek ezeknek az embereknek (egyébként kell is, a háborús menekülteknek), de minden áron? Több felvétel van, nem úgy viselkednek mint akik elvesztették a hazájukat, és hálásak, hogy segítséget kapnak. Inkább követelőznek, rombolnak, megtagadják az együttműködést. De attól még tapsolva várják őket, ezzel is erősítve, hogy itt a hülye európaiaknál tényleg bármit lehet.
Ez teljesen szembemegy minden észérvvel szerintem.
Az emberek általában nem segítenek annak a hétköznapi életben sem, aki egyértelműen csak kihasználja őket.
Teljesen rossz. Nem értem miért teszik ezt. Orbánnak most teljesen igaza van szerintem, hogy "Európa a tét".
"A liberalizmusnál nincs jobb alternatíva"
Én nem merem tovább olvasni erre a kérdésre érkezett válaszokat... Félek.
Még a végén harakirit követek el...
Alternatíva mindig van.
A liberalizmus a legkártékonyabb ideológia, mióta megbukott a szocializmus.
A liberális országoknak már majdnem annyi áldozata van, mint a második világégésnek.
Ugyanis, olyan demográfiai válságot idézett elő, hogy annyira fogynak az echte európaiak, mintha háború lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!