Hogy áll a keletnémetek átnevelése?
Úgy tudom még most is nagy különbségek vannak a Nyugat és Kelet között és nem csak gazdaságilag, hanem politikailag, kulturálisan is.
Keleten népszerűbb a szocializmus és ez a volt kommunista utódpárt, a Die Linke bázia. Itt jól szoktak szerepelni.
Keleten a szélsőjobb is erősebb és nagyobb az idegenellenesség (lásd pl. Pegida, NPD). Itt jóval kisebb mértékű a multikulturalizmus, ezért vannak is ilyen vélemények, hogy a menekülteket a keleti tartományokban kellene elhelyezni, hogy itt is megismerkedjenek más kultúrákkal, javuljon a liberalizmus, tolerancia és végbemenjen az a folyamat, mint Nyugat-Németországban a háború után és amiből Kelet-Németország, az ottani társadalom kimaradt.
Csunya, rasszista keletnemetek, adjunk nekik egy kis multikultit meg liberalizmust, igaz?
Szerintem eppen ok gondolkodnak helyesen....
Ha 3 pár kezük lábuk lenne akkor annyival tiltakoznanak az arabositas ellen.
Anno nem akarták ők a csatlakozást most keservesen meg fogják bánni
A keletnémetek korábban kezdtek el barátkozni a harmadik világgal és már a 60as években is feminizmus volt náluk, miközben nyugaton még tudták mi a dolga a nőknek.
Szerintem pont, hogy a keletnémetek azok, akik már kinőttek a liberalizmusból, míg a nyugatiak még nem.
"Szerintem eppen ok gondolkodnak helyesen..."
Mert te is keleti vagy, sőt keletebbi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!