Erre szeretnék választ kapni, hogy hogy meritek ezt a zsidóság szimbólumának nevezni? Ami egy Sumér agyagtáblán van rajta... Bár igaz a választ továbbra is várhatom mert te csak lepontozni meg törölgetni tudod a válaszokat, ennyit is érsz kb....
nneddudgi tudom hogy nem tetszik az igazság, a cionisták nincsenek hozzászokva hogy a képükbe vágják az igazságot. Média nagyrészt a kezükben van, ha valaki mégis leirja ezeket rávágják hogy antiszemita vagy konteos. Nyugodtan irj a moderátoroknak, én csak az igazságot mondom.
Korábban azt irtad hogy ki akarlak irtani :) Nekem eszembe nem jutott ilyesmi. Ez is bizonyitja hogy a cionisták csak a kiirtásban tudnak gondolkodni. Mifelénk tárgyalás utján oldják meg a problémákat. Tudod kik gondolkodtak még csak a kiirtásban? A náci németek. Biztos nekik is megvolt a beteges magyarázatuk, hogy miért kellet kiirtani annyi embert, ahogy neked is arra miért gyilkoltak le 400 palesztin gyereket. Semmiben sem vagytok különbek náluk. Izrael ugyanazt teszi a palesztinokkal mint a náci németek a zsidókkal. Ha van ország akinek meg kellene akadályozni az ilyen népirtást, az Izrael kellene hogy legyen, ehhez képest a legnagyobb gyilkosa a világon ráadásul államszinten. Ez nagyjából mindent elárul miféle emberek vagytok.
# 84 ma 01:16
Hmmm ... zsidó ? kereszttel a nyakában? sajátságos. ( XXXD GLoL )
Amúgy, mint elõbb írtam, kb 100 millióból 60 év alatt kb 45 000 az genocídium?
Vigyázz Dzsimi! Ez is súrolja a BTK 332. § és 333. § -ban meghatározott bűntettet, ami három évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. ( [link] )
nneddudgi én nem uszitók senki ellen, csak a tényeket irom le, a 333.§ pedig a náci népirtás tagadása, amit én nem tagadtam. Vagy nem érted a törvény szövegét vagy reflexből hivatkozol ezekre a törvényekre :). Az hogy az áldozatok száma még nem millós nagyságrend nem változtat semmin. Gáza egy koncentrációs tábor. Büntetlenül gyilkolják a palesztin civileket. Nemrég izraelik moltov koktél dobtak egy palesztin család házára és ezzel megöltek egy másfél éves gyereket. Elkapták a gyilkosokat? Mindenki tudja hogy nem fogják. A város határi le vannak zára, csak az és olyan áru mehet be amit Izrael megenged. Még az élelmiszert is korlátozzák.
Biztos arra is megvan a magyarázatod miért támadta meg Izrael a segélyt szállitó hajókat is. Mavi Marmara nevü hajót nemzetközi vizeken támadták meg. Kilenc aktivistát a hajon agyonlőttek az Izraeli katonák. A hajót lefoglalták, kiderült hogy csak élelmiszert és gyógyszert szállitott ahogy azt korábban bejelentették. Mi indokolta kilenc fegyvertelen aktivista kivégzését? Ahogy mondtam csak a gyilkolásban tudtok gondolkodni.
"Hmmm ... zsidó ? kereszttel a nyakában? sajátságos."
És ez mennyire sajátságos hogy egy ősi okkult sátánista szimbólumot használtok?
A másik hogy ez egy Tibeti festményen is rajta van raádásul nem tudom, hogy került hozzájuk a zsidók kultúrája de mindenestre biztos ezt is meg tudod magyarázni... :) Mikor ezek már jóval előttetek kialakították a kultúrájukat meg persze a Sumérok is...
Ha izrael nem rendelkezne 400 nukleáris atombombával, nem fenyegetné a fél világot vele, nem holokamuzna, és nem akarna minket Magyarokat is kiirtani az általuk szponzorált beözönlő menekültekkel, akkor nem lenne semmi bajom velük.
De ha a zsidók amennyi pénzt összeharácsoltak, és mivel amerika is mellettük van, akkor miért nem költöznek el a Földről?
végül is mi nem kérünk a zsidók Új világrend vallásából ha már a holokauszt lecsenget.
Pedig vannnak nukleáris fegyverei Izraelnek. Az a fő gond, hogy Iránnak vannak nukleáris fegyverei, ugyanis azok "gonosz" fegyverek, de hogy Izraelnek is van az már nem baj mivel azok "békés" fegyverek, jól mondom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!