1/91 anonim válasza:
Mert visszalő a palesztinokra, akik rakétákat lődöznek rájuk. Nem szabadna visszalőnie szegény arabokra. Hagynia kellene!!!!4
2/91 anonim válasza:
Inkább a palesztínokat mondanám terroristákat akik ennyi év után se képesek belenyugodni abba hogy a Zsidók földet kaptak és saját nemzetet alapíthattak. Idióta önző terrorista palesztínok.
4/91 anonim válasza:
5/91 anonim válasza:
Egy olyan államot mely az öngyilkos merényleteket óvodák bombázásával és kórházak rakétázásával torol meg, minimum, hogy terrorállamnak nevezzük.
6/91 anonim válasza:
Mert a történelem során bármerre vonultak minden más népet kiirtottak akikkel találkoztak.
7/91 anonim válasza:
Nem az, csak van egy rakás zsidógyűlölő, akik szeretik ezt hangoztatni. Én egyébként épp, hogy csodálom a zsidók türelmét, én a helyükben eldózeroltam/szétbombáztam volna az egész gázai-övezetet úgy, ahogy van.
8/91 anonim válasza:
# 9 A Palesztínok vergődnek. Ha belenyugodnának abba, hogy a Zsidók kaptak egy területet az ő földjükből és békénhagynák őket, akkor nem lenne szükség önvédelmi akciókra se ergo nem lenne vérontás.
9/91 anonim válasza:
"én a helyükben eldózeroltam/szétbombáztam volna az egész gázai-övezetet úgy, ahogy van."
Akkor vélhetően te is közülük való vagy. Épp ezt tették évezredeken át, csak nem létezett még dózer. :)
10/91 anonim válasza:
Mi van? Véget ért a müezzin ordibálása ami az "igazhitűeket" napi 5x-i hajlongásra szólít? Most eppen a Koránt félretetted?
Tegyék csak a muszlimokkal azt amit csinálnak es ha kérhetem Európától is tartsak távol őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!