Nem terrorállam csupán féken tartja a palesztinok/arabokat akik olyanok mint a cigányok!
A balliberális kissebségvédőkből meg már elegem van, hogy a menekülteket az európa nemfehér bevándorlókat védik!
Szélsőjobbos vagyok és cionista, mert a zsidók az euróapi kultúrához tartoznak ellentétben a muszlimpárti kommunista Jobbikkal!
Vesszen a liberalizmus!
2015. aug. 18. 17:35
12/91 Duenna válasza:
10-es!
Ha megnézed a térképet, hogy a zsidók mennyi területet vettek már el a palesztínoktól, akkor nem mondanál ekkora baromságot! Ugyanis Izrael nem egy kis területet akar ma a paleszínoktól, hanem az egészet! Vetted, vagy ragozzam tovább?
2015. aug. 18. 17:35
13/91 anonim válasza:
Miért, Izrael terrorállam?
2015. aug. 18. 17:47
14/91 anonim válasza:
A sok antiszemita fröcsögőgép tanuljon egy kis történelmet azért. [link]
Én azt mondom, hogy borzalmasnak tartom a zsidók vallását, és a többi vallást is borzalmasnak tartom! Mert egy olyan Jehova istent imádnak, amelyik végiggyilkolászta az első honfoglalásukkor más népeket! Tiszta szívvel zsidók, mondjatok arra igent, hogy amit akkor csináltatok a néppel meg most is, hogy az helyes-e? Ha ők maguk nem akarnak felszabadulni ebből a borzalomból, akkor más nem fogja tudni őket kivezetni belőle!
2015. aug. 18. 18:08
18/91 anonim válasza:
"Tegyék csak a muszlimokkal azt amit csinálnak es ha kérhetem Európától is tartsak távol őket!"
Európa megérett a pusztulásra.
2015. aug. 18. 18:13
19/91 anonim válasza:
"A sok antiszemita fröcsögőgép tanuljon egy kis történelmet azért. "
Nekem annyi elég volt a történelemből, hogy bármerre mentek, mindenkit kiirtottak.
2015. aug. 18. 18:15
20/91 anonim válasza:
És az helyes, hogy a Zsidó nép évezredek óta gyűlölet tárgya és nem 1x üldöztetésnek voltak kitéve a történelem során? A görögök,rómaiak különbek voltak? Ők nem mészárolták halomra az embereket miközben terjeszkedtek?(erről nyilván nincs szó a történelem könyvekben, mert ők hatalmas hősöknek vannak beállítva) Vagy az angolok és a franciák amikor konkrétan kiírtották az indián őslakosságot és gyarmatosították az őshazájukat? És akkor még a nácikról nem is beszéltem. Ez helyes? Tőled kérdezem kedves Duenna, EZ HELYES?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!