Tényleg elhiszi valaki a fehér ember elleni globális összeesküvést?
Kétlem, hogy erről szólna.
Nem lehet, hogy csak belemagyaráznak valamit az emberek?
Vagy csak egyszerű idegengyűlölet áll mögötte?
Ha valakinek a házastársa nem fehér bőrű akkor ő áruló?
A szerelem nem számít?
Ahogy mindenre,úgy erre is kellett találni egy összeesküvés elméletet?
Veszteség, ugyan nem nekem címezted, de gondolom nekem szólt.
Ismétlem nem tudok olyan videót linkelni. Viszont akkor kérem, hogy válaszolj a kérdésemre.
Minden muszlim rossz?
Az általad linkelt cikk alja: "Ezzel szemben Tálas úgy látta, nem az Európai Unió dönti el, hogy szükség van-e a bevándorlókra, hanem a demográfia."
Ami azt illeti én nem csak a tvből ismerem Nógrádit, valóban elismerésre méltó a munkássága, de nyilatkozataiban nagyon sokszor egyszerűsít, hatásvadászkodik, amit egy komoly szakértő nem engedne meg magának.
Hoppá, köszi, megtaláltam a válaszod egy másik kérdésnél.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__7098..
Akkor tárgytalan. Te mindenkit utálsz aki nem olyan mint te. Vagy nem fehér ember. És gondolom még a magyar muszlimokat is utálod, ezen válaszod alapján.
41# Cicabogár ha nem tudsz olyat linkelni hogy a bevándorlás pozitív dolog akkor miért hazudsz tudatosan?
"Minden muszlim rossz?"
Nem.
"Akkor tárgytalan. Te mindenkit utálsz aki nem olyan mint te."
Igen persze te mindent jobban tudsz nálam.. Meglepődnél ha azt mondanám az egyik legjobb barátom egy fekete bőrű nigériai?
Hol állítottam, hogy a bevándorlás jó? Képzelődsz?
A válaszaim (csak, hogy ne tévessz össze a másik 61-essel):
3,7,9,10,18,22,26,27,31,34,37,41,43.
Tehát, ezek alapján, én hol állítom, hogy ez jó?
Én a kérdezőre reagáltam, hogy NINCS globális összeesküvés. Viszont az, hogy te minden muszlimot utálsz, és ugyanolyannak tartasz, kicsit egysíkú (lásd a belinkelt kérdés első válaszát). IQ-d van, de nagyon az érzelmek vezérelnek ahogy látom, és nem vagy különb egy általad utált libsinél.
"Viszont az, hogy te minden muszlimot utálsz, és ugyanolyannak tartasz, kicsit egysíkú (lásd a belinkelt kérdés első válaszát)."
Ezt hívják természetes önvédelmi reflexnek. Hogyha 10 zöld emberből 8 megvert, akkor a maradék kettőt nem fogod meghívni magadhoz vendégségbe hiába normálisak ilyen egyszerű..
Vagy egy másik példa, ha lenne egy olyan hely ahol 10 muszlim van, ebből 3 a vallási fanatizmusa miatt gyűlöli az európaiakat és ki akarja őket irtani, te bemennél oda?
Lesarkított példa. Ilyen kis számokkal természetesen nem mennék be.
Viszont:
- Voltam Törökországban, ahol a lakosság 99,8%-a muszlim. 2 hetet töltöttem ott, az ázsiai részen. Senki nem bántott, mindenki kedves volt, pedig egyénileg utaztam, nem utazási irodával. Megölhettek volna. A szállásadóm egy szíriai ember volt (menekült, de Törökországban él 4 éve), nem akart meggyilkolni.
- Voltam Bosznia-Hercegovinában, a lakosság 45%-a iszlám vallású. Egyéni utazás, a szállásadóm egy albán srác volt (muszlim).
Nos tehát, a te kis példád, hogy 10 emberből 3 szemét, azt jelenti, hogy mondjuk 10000-ből 3000. Vetítsük ki egy városra ezt, mondjuk egy 100ezer lakosúra, ott akkor teszem azt, él 30000 vallási fanatikus. Órákat jártam a várost rövidnadrágban, trikóban, és ahelyett, hogy megöltek volna, még a nagyszakállú vallási fanatikusnak kinéző emberek is (tudod, olyanok mint az ISIS tagjai) behívtak kávézni a boltjukba, kávézójukba. Nem mondom, megijedtem, én is olvasok híreket, nézek videókat. És végül mi volt? Nagyon jól elbeszélgettünk, szóba sem került a vallás.
Konklúzióm a következő:
Nem minden muszlim rossz, sőt, a te 10/3-as példád még a közelében sincs. Igazából nagyon kis részük az aki vallási fanatikus. Azokat pedig elítélik a normális muszlimok is. Itthon is vannak muszlim barátaim, vannak köztük magyarok is, szoktunk beszélgetni az Iszlám Államról is, mélységesen elítélik. Apropó, múlt héten a Keletinél két afgán csávóval giroszoztam, várták a vonatot, menekültek voltak, beszéltek angolul (meg mertem szólítani őket képzeld :D). Mentek tovább nyugatra, eszük ágában sem volt itt maradni. Ők sem öltek meg, nem raboltak ki.
Egy szó mint száz, nem kell az összeset egy kalap alá venni a vallási fanatikus idiótákkal, úgy mint ahogy minket keresztényeket sem kell egy kalap alá venni a jehova majmokkal.
42-es!
Már egyszer kértelek egy másik oldalon, hogy olvass Nógrádi György után legalább a Wikipédiában, nehogy azt gondold már róla, hogy egy kis piti újságíró! Persze, még be is vallod, hogy halvány fingod nincs, kicsoda Nógrádi, hiszen írod is, hogy "Ami azt illeti én nem csak a tvből ismerem".
Nógrádi György biztonságpolitikai szakértőről:
Az újságírók által legtöbbet foglalkoztatott biztonságpolitikai szakértő. Önmagát közgazdásznak tartja.
A közgáz egyetem nemzetközi szakát végezte 1972-ben, 1974-ben doktori, utána a történelem szak, 1986-ban kandidátusi, utána még egy egyetem, és utána professzori. Elvégezte a német vezérkari akadémia szakát, a NATO 15 hetes vezetői iskoláját. 1972-től a Közgazdaságtudományi Egyetem tanára, 1981-ben pedig a Budapesti Műszaki Egyetemen oktatott.
1989-től a Honvédelmi Minisztérium Közgazdasági és Pénzügyi Ügynökségénél dolgozik. 1989-ben jelentette meg Az NSZK biztonságpolitikája a '80-as években c. könyvét. 1997-ben szerzett doktorátust haditudományokból a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem, illetve a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára. Kutatási területei egyrészt a biztonsági dilemmák a II. világháborútól napjainkig, illetve a védelemgazdaság makrofolyamatai. Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem védelemgazdasági tanszékén tanít, ahol egyebek mellett a Magyar Honvédség számára is képeznek ki szakembereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!