Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Tényleg elhiszi valaki a...

Tényleg elhiszi valaki a fehér ember elleni globális összeesküvést?

Figyelt kérdés

[link]

Kétlem, hogy erről szólna.

Nem lehet, hogy csak belemagyaráznak valamit az emberek?

Vagy csak egyszerű idegengyűlölet áll mögötte?

Ha valakinek a házastársa nem fehér bőrű akkor ő áruló?

A szerelem nem számít?

Ahogy mindenre,úgy erre is kellett találni egy összeesküvés elméletet?

2015. aug. 7. 10:52
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
46%

30-as, magyarázhatsz nekik... Belinkel érzelmekre ható videókat, híreket.

Én is linkeljek általános bűntényeket, amikor mondjuk fehérek sikkasztanak, ölnek meg embereket, rabolnak ki boltokat?

Ha minden muszlim rossz, akkor minden keresztény is rossz. Jó az érvelésem Veszteségek úrnője?

2015. aug. 7. 13:08
 32/64 Duenna ***** válasza:
85%

Udo Ulfkotte: Megvásárolt újságírók

2014 Szeptemberben jelent meg Németországban Udo Ulfkotte "Megvásárolt újságírók" című könyve. A könyv rögtön bestseller lett. Érdekessége, hogy vallomását a szerző saját személyes sorsával kezdi: hogyan vásárolta meg, szervezte be az amerikai titkosszolgálat, majd megnevez több olyan cikket is, amelyet neve alatt a német hírszerzés

írt.

Ami jellemző, hogy bár megjelenése óta vezeti a német sikerlistát, a kötetről egyetlen recenzió (bírálat, kritika) sem jelent meg Németországban. Azonban az elhallgatás ellenére olyan botrányt váltott ki, mint Edward Snowden megnyilatkozásai, vagy az általa közzétett dokumentumok.

Így válik érthetővé az is, ami napjaink Magyarországával történik, hisz már a laikus olvasónak is egyértelművé

vált, hogy évek óta olyan vádakat hoznak fel ellene, mint a rasszizmus, a korrupció vagy a sajtószabadság korlátozása. Hisz aki a mai internetes médiaviszonyok közepette – Facebook, Iwiw stb. – arról beszél, hogy abban az országban, ahol ezek működnek, nincs sajtószabadság, vagy

őrült, vagy bolond, vagy pedig megvett ember, akárcsak Udo Ulfkotte és még sokan mások.

Álljon itt néhány fontosabb részlet abból az interjúból, amelyet Udo Ulfkotte Morvay Péternek adott, és

amely a Hetek című magyarországi hetilapban jelent meg, "Tudom, kik sározzák Magyarországot" címmel.

„Egy hónapja jelent meg a könyve, ami megjelenése óta vezeti a német sikerlistákat. Mégis, amikor recenziókat kerestem a műről, szinte semmit nem találtam németül. Pedig bestsellerekről hálás dolog írni...

– Így van: miközben nagy nemzetközi visszhangja van a könyvnek, és több mint húsz országban vették már meg a kiadási jogokat, Németországban teljes a hallgatás. Megdöbbentő ez a csend: nem perelnek, nem fenyegetnek, csak hallgatnak. Pedig minden történetet pontos nevekkel írtam

meg, megmondtam, hogy melyik szerkesztőségnél mi történt. Megneveztem több olyan cikkemet is, amit a Frankfurter

Allgemeine szerkesztőségében a német szövetségi hírszerzés, a BND munkatársai írtak az irodámban, ahol 17 éven át volt asztalom. Ezek a cikkek utána az én nevem alatt jelentek meg

az újságban. A könyvhöz több mint 550 hivatkozást mellékeltem, amelyek az interneten is elérhetők. Minden részletet megadtam, amivel a manipulált cikkeket azonosítani lehet, leírtam, hogy a titkosszolgálatnak melyik

ága mit kért tőlem, mennyit fizetett érte, mit kaptam a külföldi útjaim során. Leírtam az újságírók nevét, akik szintén ilyen szolgálatokat vállaltak. Köztük többen nagy megbecsülésnek örvendő személyek, akiket – hozzám hasonlóan

– milliárdosok vagy a német hírszerzés fizetett. A német sajtótörténelemben még senki nem állt elő ilyen részletes, dokumentált bizonyítékokkal az újságírók megvesztegetéséről.

Azt gondolom, hogy az érintettek pontosan tudják, hogy igaz, amit leírtam, és ezért nem beszélnek.

–Botránykönyvet írt, de nem a megszokott módon. A legkeményebb leleplezéseket önmagával szemben teszi meg. Nem tart attól, hogy megbélyegzik, ráadásul joggal?

– Megértem, hogy a kollégáim zavarban vannak, mert nem másokra kezdtem el mutogatni, hanem először magamról mondtam el, hogy mit tettem. Azt is leírtam, hogy ezt mennyire szégyellem. Megneveztem azokat a milliárdosokat

és titkosszolgálatokat, akik fizettek nekem, mint például az ománi szultán, Kábúsz bin Szaid és a szaúdi uralkodóház is. Aranyórákat, luxusajándékokat kaptam rendszeresen. Bármilyen luxusútra elmehettem, cserébe azért, hogy pozitív cikkeket írok különböző közel-keleti országokról és uralkodóikról. Csak azután foglalkoztam a kollégáimmal, miután mindezt leírtam magamról. Mindent tudtunk egymásról,

hiszen együtt ültünk a repülőgépen az első osztályon, vagy hajóztunk a luxusjachtokon. Ismertük egymás fedősztoriját, ami kifelé szólt az újságolvasóknak, rádióhallgatóknak vagy

tévénézőknek. Tudtuk, hogy mit kértek tőlünk az egyik vagy másik konferencián.” Erről tehát ennyit. Ezek után még

véletlen lehet Magyarország keleti nyitás politikája? Vagy tudott valamit a ma nagyon is elhallgatott Móricz Zsigmond

is, amikor az Ignotus által szerkesztett Nyugat ellenében megalapította a Kelet Népét?

2015. aug. 7. 13:11
 33/64 anonim ***** válasza:
36%
31# Tudod mit linkeljél ahol egy biztonságpolitikai szakértő mondja amit te! Na ilyet linkeljél be!
2015. aug. 7. 13:12
 34/64 anonim ***** válasza:
0%

Nem ez volt a kérdésem. Ha szerinted minden muszlim rossz, akkor ugye minden keresztény is rossz?

Hiszen a jehovák (akik keresztények), erőszakosan térítenek, nem engedik a gyermekeiknek a vérátömlesztést, műtéteket. Szerinted akkor a keresztények is rosszak?

Mert ugye ha minden muszlim rossz (pár ezer szélsőséges iszlamistából kiindulva), akkor minden keresztény is rossz (néhány ezer szélsőséges jehovából kiindulva). A videókat jelenleg nem tudom megnézni.

2015. aug. 7. 13:14
 35/64 anonim ***** válasza:
36%
34# Nem kell a félrebeszélés, olyat linkelj be ahol egy biztonságpolitikai szakember azt mondja amit te!
2015. aug. 7. 13:17
 36/64 anonim ***** válasza:
4%
Tudom, hogy most az összes jobber el van szállva a Nógráditól, de vannak nála jóval felkészültebb kutatók is, csak azok nem médiacelebek. Első körben Tálas Péter nem nagyon szokott hülyeségeket beszélni, de tudnék mondani még egy jópárat. Nógrádi biztonságpolitikai értelmezése leragadt valahol az 50-es évek realista iskoláinál.
2015. aug. 7. 13:19
 37/64 anonim ***** válasza:
0%
Én kérdeztem tőled valamit, de te nem reagálsz, nem válaszolsz. Miért? Kérdeztem értelmesen. Nem tudok olyan videót linkelni, viszont te tudsz nekem válaszolni? Minden muszlim rossz? Minden keresztény rossz?
2015. aug. 7. 13:21
 38/64 Duenna ***** válasza:
71%

36-os!

Ne légy már ennyire ostoba, hogy lehúzod Nógrádit! Tedd már meg azt a szívességet, hogy elolvasod Nógrádi életrajzát, és utána szépen magadra zárod a wc ajtót és lehúzod magadat a wc-n szégyenedben!

2015. aug. 7. 13:23
 39/64 anonim ***** válasza:
100%

36# Utána néztem ennek a Tálas Péternek és ő is hasonlókat nyilatkozik mint Nógrádi:

"A terrorcselekmények elkövetői azok leszármazottai, a második és harmadik generációs bevándorlók közül kerülnek ki."

"Tálas a multikulturalizmusról úgy vélekedett, annak felfogásán változtatni kell, ugyanis az nem egymás mellett élést, hanem együttélést, kapcsolatot jelent."

[link]

És harmadjára mondom linkelj olyat ahol egy biztonságpolitikai szakember azt mondja amit te, hogy a bevándorlás pozitív dolog!

2015. aug. 7. 13:25
 40/64 Duenna ***** válasza:
46%

37-es!

Nem rosszabbak a muszlimok a keresztényeknél! Mind a két vallás szélsőségeken és hazugságokon alapul! A két vallás ellentétei egymásnak, mégis mind a két vallást ugyanaz az entitás terjesztette el a Földön csak azért, hogy a vallásokat szembeállítsa egymással!

2015. aug. 7. 13:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!