Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért akarják,...

A liberálisok miért akarják, hogy minél kevesebb fehér ember legyen Európában?

Figyelt kérdés
A politikájuk szinte minden eleme a születések csökkenését vagy a halálozások növekedését okozza. Pl. abortusz és eutanázia támogatása, homoszexualitás népszerűsítése, drogliberalizáció, bűnözők védelme, gyermekvállalástól való eltántorítás, stb. Illetve a bevándorlás támogatása, ami a fehér emberek számát nem csökkenti (legfeljebb ha a bevándorlók megölnek néhányat), arányukat viszont igen.
2015. júl. 14. 18:49
1 2 3 4 5
 41/41 Shai-Hulud ***** válasza:

@mortymr

"Akkor ott tartunk, hogy ők alanyi jogon kapnak annyit, mint egy magyar közmunkás. Gyönyörű. "

Nem napi 5000 forintot kapnak! :-DDD Egyszeri ellátmányként kapják, ha elfogy, akkor annyi... (Csak halkan mondom, pl. egy átlagos dohányosnak ez nem fedezi a cigaretta szükségletét sem. Úgyhogy a dohányosnak kevés, a nem dohányosnak sok - tegyél igazságot...)

"láttam én már olyan kisebbségi közmunkásokat "dolgozni" ami köszönőviszonyban sem volt a valódi munkával."

:-) Én is. (De még régebbről: láttam én már magyar melóst is egész délelőtt ultizni az építkezésen...)

Passz, ehhez nincs mit hozzátennem. Erről nem azok a közmunkások tehetnek, akik egyébként dolgoznának, ha lenne rá lehetőségük. Nem mindnek a saját hibája, hogy munka nélkül maradt.

A hasonló kisebbségi állampolgárt pedig el kell(ene) tanácsolni a közmunkától is. Itt aztán felvetül a közmunkáltató (jaj de szép szó) felelőssége is, mert miért hagyja, hogy a közmunkás lógjon??? Ja, mert közpénz???

"Mindenesetre a legtöbb esetben egy minimálbéres jóval többet melózik, mint egy közmunkás. Ezt elhiheted!"

Igen, tudom. De azt is tudom, hogy ez a legtöbb esetben nem a közmunkás hibája, hanem a közmunkát megszervező és felügyelő hivatalé.

"déli szomszédaink egy minimális számban behatárolták, hogy mennyi menekültet hajlandók visszaengedni. És ne fél, vissza irányban már jobban figyelnek, nem úgy, mint amikor átterelgetik hozzánk őket... Szóval a 3 pont sem járható és NINCS TÖBB LEHETŐSÉG. "

Nem téged akarlak bántani, de most azt mondom, hogy hála az égnek, tévedsz!

Normál esetben igazad lenne, de...

Szerbia (pontosabban a szerb kormány) most eléggé kényes helyzetben van. Szerbia be akar lépni az EU-ba, aminek első lépése lenne, hogy a schengeni övezet tagjává válik. Emiatt elemi érdeke, hogy Magyarországgal jó legyen a viszonya, mert szomszédos országként a belépésével szemben vétójogunk van. Nem véletlen, hogy a szerb kormány HIVATALOSAN nem ítéli el a kerítés építését, csak "nem örül neki", de egyébként igen megértő a dologgal kapcsolatban. :-)

(Ez a megértés és pozitív hozzáállás természetesen az egységnyi sugarú szerb állampolgárra nem vonatkozik.)

A szerb kormány most éli meg a 22-es csapdáját, és ami a lényeg, hogy ezt informálisan közöltük is vele, hogy nem támaszthat akadályt a bevándorlók visszatoloncolásával szemben, mert ez "erős kételyeket ébresztene a magyar kormányban Szerbia belépési szándékának komolyságával kapcsolatban". Értelmezd a mondatot szabadon, a legkellemesebb szájízed szerint. :-)

Ha viszont Szerbia elfogadja a menekülteket, nem vétózzuk meg a schengeni belépést, abban a pillanatban már ők az első befogadó schengeni ország, vagyis ők kötelesek fogadni a bevándorló hullámot... És mi ugyanúgy visszaküldhetjük nekik az itt elfogott bevándorlókat, mint az osztrákok nekünk.

"támogatod a lehető leggyorsabb és legnagyobb mértékű regisztrációt kis hazánkban, akkor az elhelyezésüket támogatod."

Nem, én ezt nem így látom. (Egyébként nem támogatom eleve azt, hogy idejönnek.)

De ha már itt vannak (és bizony itt vannak), akkor KÉNYTELENEK VAGYUNK regisztrálni őket. Szerinted mit tehetnénk? Ne vegyünk róluk tudomást? Hagyjuk, hogy szabadon kóboroljanak az országban, hátha továbbmennek? Egyik sem reális lehetőség.

Sajnos, aki már itt van, azokat kénytelenek vagyunk regisztrálni (és igen, szerintem minél gyorsabban, mert így legalább nyilván vannak tartva) és kénytelenek vagyunk elszállásolni. (Nyáron ez még nem is olyan nagy probléma mint majd télen lesz, mikor a hideg miatt be lesznek zsúfolva a túltelített táborokba...)

Én is azt mondom, hogy minél előbb, a megfelelő idegenrendészeti eljárás lefolytatása után meg kell szabadulni tőlük, mert NÉHÁNY embert még el tudna tartani az ország, de ilyen bevándorló tömeget már nem. A fentebb elmondottak miatt (én optimista vagyok) igen jó esélyünk van arra, hogy vissza tudjuk küldeni Szerbiába a bár azonosított bevándorlókat. De amíg mi vagyunk az első schengeni ország, addig ez sajnos a mi feladatunk marad.

@19:04

"Hát a norvég őrmesterasszony esete tetszett a legjobban!"

:-D

A poén a dologban, hogy ez nem kitaláció, hanem tényleg megtörtént. Bár én éppen nem voltam szolgálatban, de végigéltem az utána következő magyarázkodást, a katonai diplomáciai levelezgetést, és mondhatom, nehéz volt megmagyarázni a szerencsétlen őrmester csajnak, hogy a magyar százados isten bizony nem szexista, csak nem ismeri a norvég rendfokozatokat, és azt hitte, hogy a csaj az magasabb rendfokozatú, vagyis elöljárója... Na ettől megnyugodott a csaj, és elállt a bejelentésétől.

Mi meg gratuláltunk magunknak, hogy nagyobb botrány nélkül megúsztuk a dolgot. :-)

De akkor megfogadtuk, hogy inkább éhen döglünk, de soha nem megyünk ebédelni a norvég csajokkal. :-D

2015. júl. 15. 19:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!