Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » A liberálisok miért akarják,...

A liberálisok miért akarják, hogy minél kevesebb fehér ember legyen Európában?

Figyelt kérdés
A politikájuk szinte minden eleme a születések csökkenését vagy a halálozások növekedését okozza. Pl. abortusz és eutanázia támogatása, homoszexualitás népszerűsítése, drogliberalizáció, bűnözők védelme, gyermekvállalástól való eltántorítás, stb. Illetve a bevándorlás támogatása, ami a fehér emberek számát nem csökkenti (legfeljebb ha a bevándorlók megölnek néhányat), arányukat viszont igen.
2015. júl. 14. 18:49
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
62%

Nagyon buta ember vagy és sajnos nem vagy egyedül ebben az országban.

A drogot senki nem pártolja. A bűnözőket sem védik. A halálbüntetést csupán azért nem támogatják sokan, mert ők képesek belegondolni abba, hogy nem mindenki joggal van börtönben. Nekem

is van egy ismerősöm, aki 10 évet üllt börtönben, végül kiderült, hogy mégis ártatlan. Az éveit már nem kaphatja vissza, akárcsak az életét az, akit igazságtalanul kivégeznek. Arról nem is beszélve, hogy

az ilyesmivel vissza lehet élni. Főleg Magyarországon az osztjónapot kormánnyal.

A homoszexuálitást sem terjeszti senki. Nem kötelező áttérni. Csupán szolidaritást vállalnak velük. Jelezve azt, hogy mindenkinek joga van eldönteni, hogy kivel akarja leélni a minimum 40 évét. Inkább éljen valaki a saját nemével, mint hazudva mindnekinek és önmagának. Csak a házastárs és a gyekek(ek) innák meg a levét.

Abortuszt pedig igenis támogatom. Hadd ne kelljen megszülni pl. azt a gyereket, aki erőszakból fogant, súlyos értelmi/testi fogyatékos. Vagy ha az anya nagyon beteg, esetleg rákos.

Az eutanáziát is elfogadhatónak tartom. Ugyanis nem egy embert láttam már, akik utolsó leheletükig borzasztó kínokat éltek át. Nekik megváltás volt a halál. Pl. a kutyám humánusabban halt meg az altatással, mint a nagymamám. Ő végig szenvedett.

2015. júl. 14. 20:54
 22/41 anonim ***** válasza:
75%

Kedves 19-es!

"Arra van szükségünk, hogy BECSÜLETESEK legyünk, hogy NE HAGYJUK segítség nélkül azokat, akik tényleg rászorulnak."

Ez ok, segítsünk nekik. Támogatnám. Ha lenne miből! Mégis hogyan gondoltad a segítséget? Úgy ahogy a jelenlegi magyarországi mélyszegény rétegeken segítünk? Ők legalább tudnak magyarul. Ez így esélytelen. Minél többen kerülnek ide, annál inkább ketyegő bomba az egész. Ráadásul egy óriási kulturális szakadék van köztünk és köztük. Gondolod, hogy majd magától megváltozik/alkalmazkodik, ha nem is ide akart jönni? Te kis naiv! Fel kellene fogni végre, hogy mi nem tudjuk azt nyújtani, amit ezek az emberek szeretnének!

Nem is ide akartak jönni, számukra ez a hely egy csapda, úgy toloncolják vissza ide őket, hiszen ők a gazdagabb európai országokba igyekeztek. Mit tudunk mi nyújtani egy reményvesztett, analfabéta, magyarul sem beszélő embernek? Munkát, kenyeret, stabilitást? Hát nem. A magyar szegényeknek sincs munka, őket sem győzi eltartani ez a pár millió dolgozó magyar, ami még megmaradt...

Szóval ha ezeknek az embereknek adni akarsz, akkor valakitől el kell venni. Mert bizony itt nincs fölösleges (és ne gyere a stadion építéssel, arra akkor is költenének, ha az ország 99%a éhezne). Kitől vennél el? A nyugdíjasoktól, vagy netán a roma felzárkóztató programoktól (azért valljuk be, még őket is esélyesebb integrálni, mint azokat, akiket erőszakkal tartanak itt és magyarul sem tudnak). Ők a legkiszolgáltatottabbak. Vagy netán azoktól, akik ezt a két csoportot az extra nagy adóikból eltartják?

Azt ugye te is tudod, hogy nincs hová visszatoloncolni őket? Nem lesz olyan hogy vége a háborúnak és mehetnek vissza. Fogjad fel végre, ez most nem így működik. És az EU messze nem ad annyi pénzt, hogy zökkenőmentesen integrálni lehessen ezeket az embereket a társadalomba. És bizony ennek az ára exponenciálisan növekedni fog, ahogy egyre többen lesznek. Ez Nekik sem jó és nekünk sem!

Én csak próbálok becsületesen és felelősségteljesen gondolkodni. Úgy néz ki, ez utóbbi Belőled kiveszett! Sajnálom.

2015. júl. 14. 21:03
 23/41 anonim ***** válasza:
57%
19# Te hogy tudsz ennyi irdatlan baromságot összehordani? :D
2015. júl. 14. 21:23
 24/41 Shai-Hulud ***** válasza:
17%

"Ez ok, segítsünk nekik. Támogatnám. Ha lenne miből! Mégis hogyan gondoltad a segítséget?"

Az EU minden egyes ellátott/elszállásolt várakozóra napi 4500 forintot fizet, ami teljes egészében fedezi a szállás- és étkezési költségeket. Ehhez a magyar állam átlagosan napi 1500 forintot ad hozzá, amely az adminisztrációs költségeket fedezi. Ez teszi ki azt a napi kb. 6000 forintot, amelyről azt híresztelték sokan, hogy "ennyit kapnak kézhez a bevándorlók". Ugye nem kell ecsetelnem, hogy ez mekkora baromság?

"Fel kellene fogni végre, hogy mi nem tudjuk azt nyújtani, amit ezek az emberek szeretnének! "

Ezért a többségüket (akik nem kapnak menedékes státuszt) visszatoloncolják oda, ahonnan jöttek. MI A PROBLÉMA?

"Mit tudunk mi nyújtani egy reményvesztett, analfabéta, magyarul sem beszélő embernek? Munkát, kenyeret, stabilitást? Hát nem. "

Valóban nem. Mi MAGYAR NYELVŰ plakátokat nyújtunk nekik. Hát nem groteszk?

"Szóval ha ezeknek az embereknek adni akarsz, akkor valakitől el kell venni. Mert bizony itt nincs fölösleges"

Tényleg nincs, de hát erre fizet az EU minden elszállásolt táborlakó után. Nekünk nem sokba kerülnek, vagyis porhintés amit állítasz. Még a legelvadultabb kormányzati kommunikáció sem állította, hogy az a probléma, hogy mennyibe kerül a bevándorlók ellátása.

"(és ne gyere a stadion építéssel, arra akkor is költenének, ha az ország 99%a éhezne). "

EZ VISZONT ÍGY NAGYON SZOMORÚ DOLOG!!!

"Azt ugye te is tudod, hogy nincs hová visszatoloncolni őket? Nem lesz olyan hogy vége a háborúnak és mehetnek vissza. "

Nos talán EZ A PROBLÉMA, amit meg kellene oldani. Valóban, nem csak nekünk, ehhez Magyarország önmagában nagyon kevés. Ezt kellene megoldani az ENSZ-nek, a NATO-nak, az EU-nak... Amíg a háborús övezeteket nem számolják fel, addig mindig lesznek menekültek.

És persze mindig lesznek, akik a menekülthullámokat kihasználva BETELEPÜLNI akarnak. Na ezeket kell SZÉTVÁLASZTANI.

"Én csak próbálok becsületesen és felelősségteljesen gondolkodni. Úgy néz ki, ez utóbbi Belőled kiveszett! Sajnálom."

Én is próbálok becsületesen és felelősségteljesen gondolkodni, azokkal szemben is, akik erre RÁSZORULNAK. Úgy néz ki, ez utóbbi Belőled kiveszett! Én meg Téged sajnállak. Túl sok harag lehet a lelkedben.

2015. júl. 14. 21:26
 25/41 Shai-Hulud ***** válasza:
74%

"19# Te hogy tudsz ennyi irdatlan baromságot összehordani? :D"

Úgy, hogy utánanéztem - ami viszont rólad nem mondható el.

2015. júl. 14. 21:28
 26/41 anonim ***** válasza:
12%

"Úgy, hogy utánanéztem - ami viszont rólad nem mondható el."

Az eszed tokját néztél utána.. :D

Továbbra is azt a liberális hazug, tagadó, ködösítő baromságodat szajkózod, minden lehetséges eszközt bevetsz hogy a bevándorlást jó színben tüntesd fel, de sajna ez nem fog menni, ugyanis szerencsére a magyar társadalom be van oltva liberalizmus ellen, még az 5%-ot se éritek el ;)

2015. júl. 14. 21:38
 27/41 anonim ***** válasza:
25%

"Az EU minden egyes ellátott/elszállásolt várakozóra napi 4500 forintot fizet, ami teljes egészében fedezi a szállás- és étkezési költségeket. Ehhez a magyar állam átlagosan napi 1500 forintot ad hozzá, amely az adminisztrációs költségeket fedezi. Ez teszi ki azt a napi kb. 6000 forintot, amelyről azt híresztelték sokan, hogy "ennyit kapnak kézhez a bevándorlók"."

Azért forrást írhattál volna ezekhez az állításokhoz. Ha igaz amit mondasz, az állam fizeti a 25%át a menekültek fenntartásának. Ez is jelentős pénz ahhoz képest, hogy nem mi generáltuk ezt a problémát és nem a mi gazdaságpolitikánk volt az elöregedő társadalmat betelepülőkkel feljavítani (és még nem volt szó a megerősített rendőri jelenlét áráról, illetve arról, hogy a regisztrációt követően ingyen utazhatnak az ország területén, ezek igen sokba kerülnek tudtommal).

Most még kvázi kevesen vannak. Nyilván ha növekednek a számok, akkor nagyobb probléma lesz. De ez még csak az ideiglenes elszállásolás illetve a regisztráció ára, amiről beszélsz. A nagy pénzt a tömeges integráció fogja majd elvinni, aminek most az előkészületei zajlanak. Mert azt Te is tudod, hogy sem az EU-ba, sem a saját hazájukba (jó néhányról azt sem tudni pontosan honnan jöttek) nem tudjuk visszaküldeni a tömegeket, tehát nem marad más, mint a kényszeres integráció. És ez bizony veszett drága lesz és nem fog konfliktus nélkül lezajlani. Előre kellene gondolkozni kicsit, tudod, felelősségteljesen...

"Ezért a többségüket (akik nem kapnak menedékes státuszt) visszatoloncolják oda, ahonnan jöttek. MI A PROBLÉMA?"

És ugyan melyik környező országon keresztül fogják elhagyni kedves kis hazánkat ezek a jóemberek? A szerbek felé? Vagy Románia felé? Vagy fizetjük a repülőjegyet? Vagy hogy gondoltad?

"Nekünk nem sokba kerülnek"

Szerinted. Most még. Talán. Én biztos vagyok benne, hogy ez a pénz kerülhetett volna hasznosabb helyekre is. Azért kérdezd majd meg a problémás területeken élő lakosságot is, hogy mennyibe kerül a nyugalmuk. Meg azokat is, akik majd áldozatul esnek netán a fene nagy jóindulatodnak. Persze te csak megrázod magad és lepereg az összes következmény rólad, hiszen Te csak jót akartál...

"Nos talán EZ A PROBLÉMA, amit meg kellene oldani. Valóban, nem csak nekünk, ehhez Magyarország önmagában nagyon kevés. Ezt kellene megoldani az ENSZ-nek, a NATO-nak, az EU-nak... Amíg a háborús övezeteket nem számolják fel, addig mindig lesznek menekültek."

No igen, és szerinted tettek már bármi lépést a megoldás felé? Mert szerintem veszettül nem, csak rosszabbodik a helyzet minden beavatkozással.

"És persze mindig lesznek, akik a menekülthullámokat kihasználva BETELEPÜLNI akarnak. Na ezeket kell SZÉTVÁLASZTANI."

És mégis hogyan? Messziről jött ember, azt mond amit akar. Lehetetlenség.

"akik erre RÁSZORULNAK. Úgy néz ki, ez utóbbi Belőled kiveszett!"

Az a probléma, hogy Magyarország a jelenlegi állapotában nem tudja azt nyújtani, amire ezeknek az embereknek hosszú távon szüksége lenne. Nincsenek meg az erőforrások. Ez TÉNY. Ami most a táborokban zajlik az csak maszatolás/előkészítés. Attól tartok, hogy lesz egy második fázis, ami senkinek sem fog tetszeni, főleg ha addig jó nagyra fújjuk ezt a lufit.

Egyáltalán nem haragszom a menekültekre, csupán arról van szó, hogy ők sem ide akartak jönni és mi sem vagyunk képesek nekik azt nyújtani, amit akarnak. Ez mindkét fél számára vesztes felállás. Mivel nekik már nincs mit veszíteni, ezért nekünk kellene mérlegelni, amíg lehet...

2015. júl. 14. 21:54
 28/41 Shai-Hulud ***** válasza:
61%

"minden lehetséges eszközt bevetsz hogy a bevándorlást jó színben tüntesd fel,"

Valószínűleg nem tudsz olvasni. Mint fentebb írtam (és most lassan írom, hogy el tudd olvasni), EL KELL KÜLÖNÍTENI A MENEKÜLTEKET A BEVÁNDORLÓKTÓL.

A fene se akarja az illegális bevándorlókat jó színben feltüntetni. A jelenlegi törvényeink pontosan szabályozzák, hogy ilyen esetben mi is a teendő: KI KELL TOLONCOLNI ŐKET.

Tisztelettel kérlek magyarázd el nekem, hogy ez mitől " liberális hazug, tagadó, ködösítő baromság", mint írtad - hacsak attól nem, hogy neked jól esik köpködni?

A menekülteknek viszont menedéket kell adni - és ezt továbbra is fenntartom.

---

"Az eszed tokját néztél utána.. :D"

Nos...

Katonatiszt voltam sokáig, már leszereltem, de jelenleg is a Honvédségnél dolgozom. (Részt vettem néhány újjáépítésen a Délvidéken, úgyhogy én veled ellentétben közvetlenül láttam, milyen az, mikor valakinek nem marad senkije és semmije, mikor tökéletesen kilátástalanná válik az élete. De ennél a megjegyzésednél nem ez az érdekes.)

Tavalyelőtt történt egy (NATO) konferencián, melyen részt vettek különböző országok küldöttei is, volt itt francia, holland, német, amerikai, stb. és egy norvég küldöttség is. Egyik nap az ebédlőbe menet a lengőajtónál az egyik magyar százados (férfi) előre engedte a norvég őrmestert (nőt). Ez ugye egy teljesen rendben lévő dolog lenne NÁLUNK.

Most viszont az történt, hogy az őrmester megkérdezte a százados rendfokozatát, és mikor megtudta, hogy egy magasabb rendfokozatú tiszt előre engedte őt, feljelentette a parancsnokságon szexuális zaklatásért...

És ez csak Norvégia, amelyik sokkal megengedőbb, mint Svédország.

Ha hiszed, ha nem, a svédeknél TÉNYLEG máshogyan sorolják be a szexuális bűncselekményeket.

[link]

De talán nem Nagy Sándor Attila a svéd viszonyokról BERLINBEN ÍRT cikkeit kellene alapul venni a Svédországi adatokhoz. :-D

2015. júl. 14. 22:07
 29/41 anonim ***** válasza:
24%

Te katonatiszt voltál? :O Ilyen liberális katonák védik a hazát? Akkor nagyobb kátyúban vagyunk mint gondoltam..

És innen veszem az adataimat:

[link]

Vagy itt a hivatalos svéd bűnügyi statisztika: ha megnézed a grafikon láthatod hogy a bevándorlók érkezésével arányosan nő a bűnözés:

[link]

2015. júl. 14. 22:23
 30/41 Shai-Hulud ***** válasza:
40%

"a grafikon láthatod hogy a bevándorlók érkezésével arányosan nő a bűnözés: "

Valóban látszik.

A 2006-os 14,279-ről 2014-re 14,890-re nőtt. FANTASZTIKUS EMELKEDÉS! 8 év alatt legalább 4%! :-D

"És innen veszem az adataimat: "

Gatestone Institute International Policy Council...

Beleolvastam több cikkjükbe is, köszönöm, általad most megismerhettem egy szélsőjobbos AMERIKAI orgánumot...

Meg kissé utána néztem (mert én olyat is tudok), ez egy magánemberek által alapított, erősen Izrael-ellenes szervezet, amely bár névleg nem profitorientált, mégis egész szép bevételeik vannak, amelyek főként arab üzletemberektől származnak.

Szerzőik többsége amerikai arab újságíró, de foglalkoztatnak nagyjából 10-12 fő palesztin, egyiptomi, és szír tudósítót is.

Igen érdekes, hogy átvették az igen erős iszlám-ellenességéről elhíresült Kristina Carlqvist és Lars Hedegaard közös cikkét, amely eredetileg a szintén iszlám-ellenes Dispatch International online magazinban jelent meg, amely (minő véletlen) a svéd iszlám-ellenes szövetség lapja.

Hogy milyen véletlenek vannak! Esküszöm, ez jobb, mint a Kurucinfo!

Mondd, te VALÓBAN ELHISZED amit leírnak??? Te EZEKTŐL TÁJÉKOZÓDSZ A SVÉD VISZONYOKRÓL???

Őszinte részvétem...

2015. júl. 14. 23:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!