Mitől lett az elmúlt 100 évben Európa teljesen más, mint a többi fehér ember által lakott terület és saját maga múltja?
A mai Európában hátat fordítanak a kereszténységnek, a hagyományoknak mindenféle szociális segélyeket osztogatnak a társadalomnak, tombol a liberalizmus.
Az USA, Kanada, Ausztrália vagy Dél-Afrika sokkal jobban hasonlít a 20. század előtti Európára, mint Európa maga. Mitől tört ki ez a nagy pálfordulás a kontinensen?
A kereszténység baromság, egy ókori mese, hagyományok alatt nem tudom, hogy mit értesz (nekem nem hiányozna a 9 réteg szoknyát viselő, visítozó asszonykórus, ha eltűnnének), a szociális segélyek azért kellenek, mert nincs munka, a liberalizmus pedig tényleg baj, mert a jelenlegi változatában akkora baromság, mint a kereszténység.
Egyéb kérdés?
"Az USA, Kanada, Ausztrália vagy Dél-Afrika sokkal jobban hasonlít a 20. század előtti Európára, mint Európa maga. "
Ezt ugyan honnan vetted? Ausztrália, Kanada, Új-Zéland mérföldeket ver Európára a modern, liberális, vallásmentes életmód hirdetésében.
A kereszténység kipusztulása meg miért is rossz? Nem félünk az istenkés mesekönyvtől többet és nem adjuk el a rabszolgáinkat 21 sestertiusért, ha ki szeretnék váltani a saját bűneinket?
Felnőtt emberek összetett képzelgésekkel egyetlen helyre valók és az nagyon nem a templom.
Hallod kérdező, neked mit mondott a lángoló-beszélő csipkebokor?
Orbán Viktor győzelmet arat a gaz libsibolsik felett és elhozza számunkra a Szent Isten Mennyei Hitét?
"a szociális segélyek azért kellenek, mert nincs munka"
És miért nincs munka? Mert túl szigorúak a munkavédelmi törvények. 100 éve 12 évesen is besétálhattál egy gyárba, hogy te dolgozni akarsz.
"A mai Európában hátat fordítanak a kereszténységnek, a hagyományoknak mindenféle szociális segélyeket osztogatnak a társadalomnak, tombol a liberalizmus. "
Szerintem szedd össze egy kicsit a gondolataidat, akkor talán nem lesz belőle egy ilyen összefüggéstelen katyvasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!