Elképzelhető, hogy lassan, de majd' mindenhol lesz homoszexuális házasság?
Nem mintha homoszexuális házasság párti lennék, inkább határozottan ellenzem ezt az egészet. A kérdést az ihlette, hogy a mai napon az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését.
Eddig csak Nyugat-Európában ill. Dél-Amerika egyes államaiban volt divat az ilyesmi, a mai napon az USA is elesett, a közeljövőben bekövetkezhet Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és Oroszország liberalizálódása ilyen téren ?
A kérdező kommentje:
Most ezt a kérdést a szélsőségesen liberálisok vagy a homokosok szállták meg, hogy elmondják mindennek a homokos házasság ellenzőit és támogatják az ilyen agyrémeket ?
Nem. A józan ésszel és emberi empátiával rendelkező válaszolók véleményeit olvasod. Sajnos te nem tartozol közéjük, de ha többet olvasol és tájékozódsz akkor talán rájössz...
Egyik sem. Csak olyan emberek, akik pont leszarják, hogy ki kivel él együtt, meg kinek kivel van erről papírja, és nem abban lelik örömüket, hogy keresztbe tesznek olyanoknak, akik nem hogy soha nem ártottak nekik, de még csak nem is ismerik őket.
Például neked kérdező, mi előnyöd származik abból, ha Jóska nem örökölhet törvényesen Pista után, akkor sem ha 30 évig együtt éltek, de Pista végrendelet nélkül halt meg. Vagy abból ha mondjuk Pista balesetet szenved és Jóskának semmiféle információt nem adhatnak ki róla, mert jogilag nem családtag? Vagy abból ha 20 év után Jóska úgy dönt lelép, és kisemmizi Pistát akit semmi nem véd ettől jogilag?
Vagy mi hátrányod származik abból, ha mindez nem így történik meg?
Gondolom mindkettőre az a válasz, hogy semmi. Akkor innentől kezdve mi a gond?
Önjelölt jogászkodók, tanuljátok meg, hogy a bejegyzett élettársi kapcsolat csak annyiban különbözik a házasságtól, hogy
- nem vehetik fel az élettársak egymás nevét
- nem fogadhatnak örökbe gyermeket
- nem vehetnek részt mesterséges megtermékenyítésben
különben ugyanazokat a szabályokat kell alkalmazni a BÉK-re, mint a rendes házasságra.
Jólvan kérdező,maradjunk annyiban,hogy beszűkült látókörű vagy.
Eleve azon vagy kiakadva,hogy többen válaszoltak,hogy támogatják. Ennyire furcsa ez ? Nem mindenki olyan beszűkült,mint te vagy. Ha Nyugat-Európába mész,csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel,mert ott nem szívlelik a rasszistákat,és homofóbokat,mint amilyen te vagy! :)
Hogy jön ide a rasszizmus, más rasszok, etnikumok jogkorlátozása ? Aki nem szívleli a nyilvános homokozást, az rasszista is a "homofób" hozzáállása mellett ?
Nem csak a homokosokat vetem meg, hanem a pedofilokat, vérfertőzőket és társaikat is, pedig azok között is vannak hetero pedofilok.
Ti kezdtétek az egészet, ti kötöttetek belém, hogy én miért ellenzem. Leírtam, hogy a homokosok rossz szülők, tanulmányok is kimutatták, továbbá nem feltétlenül jó a gyereknek, ha azt látja, hogy az ő szülei homokosok, míg más gyerektársaié meg normális heterok, összezavarják a gyermeket kiskorában.
Meg amúgy is nem sikerült érdemben megválaszolnotok a kérdést, csak játsszátok a cirkuszt 3-4-en, hogy homokozni akartok, azt nem tudtátok megmondani, hogy az emberek többsége hogy áll az ilyesmi devianciákhoz.
Azzal meg öngólt rúgtál magadnak, hogy az első oldalon írtál egy terjedelmesebb, nyers, fröcsögő választ és törölték a modik, pedig én nem szoktam senkit jelenteni, még ha anyáz, akkor sem, gondolván, hogy legyen valami bizonyítéka, hogy ő milyen "vita"partner.
"Ti kezdtétek az egészet, ti kötöttetek belém, hogy én miért ellenzem. Leírtam, hogy a homokosok rossz szülők, tanulmányok is kimutatták, továbbá nem feltétlenül jó a gyereknek, ha azt látja, hogy az ő szülei homokosok, míg más gyerektársaié meg normális heterok, összezavarják a gyermeket kiskorában. "
Szóval te számokra,statisztikákra,tanulmányokra alapozva ítélsz meg valamit,véletlenül se formálja a való élet a gondolkodásod. Most hirtelen nem tudom ki,de valaki azt mondta,hogy "Csak abban a statisztikában hiszek,amit én hamisítok".
Statisztikát énis tudok gyártani,holnap felcsapom a netre,aztán hidd is el!
Továbbá : Inkább legyen egy gyerek meleg szülőpárnál,mintsemhogy árvaházba nőjön fel,ahol felnőttként bűnöző lesz,és te tartod el a börtönben az ellátását!
Miért csak ezt a két lehetőséget veszitek, hogy homokosok fogadhatják örökbe a gyermeket vagy kerül árvaházba, a természetes okok (pl. műtétek miatt sérült ondóvezeték) miatt gyermektelen hetero párokat miért nem veszitek ?
Ritka irritáló ez az erőszakos, hisztérikus hozzáállásotok homokos témában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!