Elképzelhető, hogy lassan, de majd' mindenhol lesz homoszexuális házasság?
Nem mintha homoszexuális házasság párti lennék, inkább határozottan ellenzem ezt az egészet. A kérdést az ihlette, hogy a mai napon az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését.
Eddig csak Nyugat-Európában ill. Dél-Amerika egyes államaiban volt divat az ilyesmi, a mai napon az USA is elesett, a közeljövőben bekövetkezhet Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és Oroszország liberalizálódása ilyen téren ?
Nem, és nem is kéne sehol!
Nincs bajom a melegekkel, de miért nem elég nekik a párkapcsolat, miért akarnak összeházasodni? Nem értem...
Egy házassághoz egy nő és egy férfi kell, a melegházasság csak valami komédia dolog az én szememben!
Na megszólaltak a nagy szakértők,beleértve a kérdezőt is.
Mit zavar az téged,hogy házasodhatnak ? Neked ebből jogi hátrányod lesz,vagy holnaptól máshogy kéne élned,nem úgy,ahogy megszoktad ? Ha a válaszod igen,akkor indokot kérek,ha nem,akkor maradj csöndben!
Úgyis túlnépesedés van, nem? Ja várj... csak nem a fehér bőrűeknél.
Ha Oroszországban is beindul ez a dolog, ott lesz vége a világnak szerintem. Annál konzervatívabb országot nehezen tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!