Elképzelhető, hogy lassan, de majd' mindenhol lesz homoszexuális házasság?
Nem mintha homoszexuális házasság párti lennék, inkább határozottan ellenzem ezt az egészet. A kérdést az ihlette, hogy a mai napon az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését.
Eddig csak Nyugat-Európában ill. Dél-Amerika egyes államaiban volt divat az ilyesmi, a mai napon az USA is elesett, a közeljövőben bekövetkezhet Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és Oroszország liberalizálódása ilyen téren ?
" az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését. "
Miert sajnos?
Miben erint TEGED negativan hogy osszehazasodnak?
Sajnos egyre aberráltabb lesz a világ, terjed a deviancia, egyre kevesebb a jóérzésű ember.
Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea.
"Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea."
Menj az imádott Oroszországodba,de készülj,hogy ott nem csak a melegeket utálják,hanem azt is aki felszólal a hatalom ellen,stb . Szóval csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel! :)
Sajnos egyre aberráltabb lesz a világ, terjed a deviancia, egyre kevesebb a jóérzésű ember.
Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea.
Te ezzel a világnézettel egy elmaradott ultrakonzervatív kisebbség tagja vagy. Elfogadom a nézetedet, de nincs igazad, ez tény.
"Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz,"
Miert nem koltozol oda? Hagyd itt ezt a dekadens, pusztulo nyugatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!