Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Elképzelhető, hogy lassan, de...

Elképzelhető, hogy lassan, de majd' mindenhol lesz homoszexuális házasság?

Figyelt kérdés

Nem mintha homoszexuális házasság párti lennék, inkább határozottan ellenzem ezt az egészet. A kérdést az ihlette, hogy a mai napon az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését.

Eddig csak Nyugat-Európában ill. Dél-Amerika egyes államaiban volt divat az ilyesmi, a mai napon az USA is elesett, a közeljövőben bekövetkezhet Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és Oroszország liberalizálódása ilyen téren ?

2015. jún. 26. 21:53
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
95%
Én csak azt mondom, Pelikán elvtárs, a nemzetközi helyzet egyre fokozódik.
2015. jún. 26. 22:53
 22/47 anonim ***** válasza:
95%

" az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését. "

Miert sajnos?

Miben erint TEGED negativan hogy osszehazasodnak?

2015. jún. 26. 23:40
 23/47 anonim ***** válasza:
9%

Sajnos egyre aberráltabb lesz a világ, terjed a deviancia, egyre kevesebb a jóérzésű ember.

Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea.

2015. jún. 26. 23:43
 24/47 anonim ***** válasza:
79%

"Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea."

Menj az imádott Oroszországodba,de készülj,hogy ott nem csak a melegeket utálják,hanem azt is aki felszólal a hatalom ellen,stb . Szóval csak óvatosan ezekkel a kijelentésekkel! :)

2015. jún. 26. 23:50
 25/47 anonim ***** válasza:
23%
Nincs homok??!! Akkor csinálunk, elvtársam! Nekem homok legyen a föld alól is! Efelől nem nyitok vitát elvtársam, várom a sódert meg a kavicsot!
2015. jún. 26. 23:52
 26/47 anonim ***** válasza:
80%

Sajnos egyre aberráltabb lesz a világ, terjed a deviancia, egyre kevesebb a jóérzésű ember.

Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz, esetleg még a távol-keleti konzervatív országokban lehet bízni mint Japán és Dél-Korea.

Te ezzel a világnézettel egy elmaradott ultrakonzervatív kisebbség tagja vagy. Elfogadom a nézetedet, de nincs igazad, ez tény.

2015. jún. 26. 23:56
 27/47 anonim ***** válasza:
80%

"Oroszország szerintem egy utolsó bástya lesz,"

Miert nem koltozol oda? Hagyd itt ezt a dekadens, pusztulo nyugatot.

2015. jún. 26. 23:58
 28/47 A kérdező kommentje:
Most ezt a kérdést a szélsőségesen liberálisok vagy a homokosok szállták meg, hogy elmondják mindennek a homokos házasság ellenzőit és támogatják az ilyen agyrémeket ?
2015. jún. 27. 00:12
 29/47 anonim ***** válasza:
0%
Nyugodtan házasodjanak a melegek, fogadhassanak is örökbe, DE csak elárvult bevándorló gyerekeket(ebből hamarosan sok lesz), vagy 2H vagy 3H kategóriás fiatalokat a családi helyzetből adódó szociológiai veszélyeztetettség miatt. Jelige: a "tűzre jég!". Ez egy win-win szituáció!
2015. jún. 27. 00:17
 30/47 anonim ***** válasza:
3%
Nem vagyok orosz majmoló kurucinfós, Oroszországban is vannak bőven dolgok amik nem tetszenek, de az értékrendjük az legalább rendben van olyan téren, hogy nem támogatják a devianciát, valamint nem szarnak a saját asztalukra.
2015. jún. 27. 00:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!