Elképzelhető, hogy lassan, de majd' mindenhol lesz homoszexuális házasság?
Nem mintha homoszexuális házasság párti lennék, inkább határozottan ellenzem ezt az egészet. A kérdést az ihlette, hogy a mai napon az USA-ban a Legfelsőbb Bíróság (sajnos) legalizálta a homoszexuálisok házasságkötését.
Eddig csak Nyugat-Európában ill. Dél-Amerika egyes államaiban volt divat az ilyesmi, a mai napon az USA is elesett, a közeljövőben bekövetkezhet Magyarország, Lengyelország, Ukrajna és Oroszország liberalizálódása ilyen téren ?
Kezdjük ott, hogy a kérdésed eleve baromság úgy ahogy van. Tekintvén hogy az usa bizonyos államaiban már réges-régen engedélyezett az azonos neműek házassága, másikakban meg nem. Gyereket is sok homoszexuális pár nevel, képzeld még Mo.n is, hiszen egyedülállóként bárki fogadhat örökbe (most ne menjünk bele, hogy ez mennyire álszent dolog). Ezeknek az örökbefogadott gyerekeknek semmivel nem rosszabb, mint más hetero párok által örökbefogadott gyereknek. Azok a bizonyos "tanulmányok", ott szoktak elvérezni, hogy általában olyan családokhoz viszonyítanak, ahol a szülők az édes gyereküket nevelik.
Amúgy előbb utóbb valószínűleg. Nem azt mondom, hogy holnap, meg nem is 20 év múlva, de ebben az évszázadban bizonyosan óriási előrelépés lesz tapasztalható ez ügyben.
A házasságról meg csak annyit, hogy pontosan azért nem elég nekik az élettársi cucc, amiért egy hetero párnak sem elég. Nem is értem ebben mi olyan hihetetlen. Már csak a jogi részek miatt is. És itt nem csak az örökbefogadásról van szó, hiszen azt megtehetik házasság nélkül is.
Semmiképp sem támogatandó a homoszexualitás szerintem, márcsak fajfenntartás szempontjából sem. A természet nem véletlenül alkotta meg a két nemet.
A mai világban egyre inkább torzulnak az egészséges párkapcsolatokról alkotott képek.
A 10-est meg nem kell komolyan venni, mert a rasszista szót is csak a TV-ben hallotta szerintem. A rasszizmus faji(rassz) alapú megkülönböztetést jelent, márpedig arról itt szó sincs.
"A természet nem véletlenül alkotta meg a két nemet."
Most kapaszkodj meg! A homoszexualitást is a természet "alkotta meg". Lehet jönni azzal, hogy ez nem igaz, meg csak divatból csinálják, meg propaganda, meg stb. De akkor tedd már meg, hogy odamész mondjuk egy homoszexuális pingvin párhoz, és megmondod nekik, hogy hülyék és ne divatoljanak, meg feltűnősködjenek, hanem keressenek maguknak "normális" párt. (a pingvin tetszés szerint behelyettesíthető elég sokféle állatfajjal, emlősökkel, madarakkal, lehet válogatni)
Nem is tudtam, hogy újabban a szexuális kisebbség is egy rassznak számít. Akik pedig elítélik őket azok nem egyszerű homofóbok, hanem egyből rasszisták.
Liberálisok, sose változzatok.
"Semmiképp sem támogatandó a homoszexualitás szerintem, márcsak fajfenntartás szempontjából sem. A természet nem véletlenül alkotta meg a két nemet."
Az, hogy a természet mit akar abba neked nem sok beleszólásod van. Lehet, hogy a természet úgy alakul hogy ne szaporodjon túl az emberiség ezen a bolygón ezért alakul ki a homoszexualitás. Ki tudja?
A homoszexualitás már az őskorban is létezett,sok dokumentum utal rá már akkor.
Ennyit a nagy "propagandáról".....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!