Emberek, mit gondoltok Iszlamrol es muszlimokrol?
:) tetszok az 'anszentusod' öcsi! ;)
Ya, nem köl sirni hogy haát nincsen munka hanem kesz köl lenni dolgozni és aztan talál maga munkaát, testvé! Úgy ee, maj(d) talaál munkat. :)
Kedves Rasztás Dzsimi
Hasonlo az en velemenyem.
Az iszlám nem vallás, henm valami sokkal rosszabb -
A mohamedánok ajánlata a "hitetleneknek": áttérés, alávetettség, halál :
A muszlimok szerint, egy zsidó vagy egy keresztény az alábbi három lehetőség közül választhat:
- 1. áttér az iszlámra
- 2. fizeti a dzsizját, és alávetett, másodrendű állampolgárként él
- 3. meghal
Ha valaki azonban nem a Könyv népei közül való (azaz nem zsidó és nem keresztény), akkor csak két választása van:
- 1. felveszi az iszlám vallást
- 2. meghal
Ha a muszlimok erősek, akkor a dzsihádot erővel, nyílt módon kell végrehajtaniuk. Ha a muszlimok gyengék, akkor megtévesztéssel, szaporodással, és egyéb fedett módon kell küzdeniük addig, amíg eléggé meg nem erősödnek ahhoz, hogy nyílt harcban győzzenek.
Éppen ezért értelmezhetetlen az a nyugatiak körében elterjedt, hímező-hámozó kifejezés, hogy van
- „szélsőséges” muszlim, meg van
- „mérsékelt” muszlim. Szó sincs erről.
Mindkettő ugyanazt a cél akarja elérni, csak más eszközökkel: az egyik ordítva és fegyvert rázva, a másik mosolyogva és alattomosan.
Dzsizja (nem muszlimok hűségadója a muszlimok részére): A nem muszlimok által, a muszlimok részére fizetett hűségadó, mellyel a nem muszlimok elismerik alávetettségüket (lásd Korán 9.29).
Dhimmi (alávetett, másodrendű személy) A dhimmi olyan nem muszlim személy, aki addig, amíg nem kritizálja a muszlimokat, elfogadja alávetettségét, és fizeti a hűségadót, életben maradhat. Ha ezeket megszegi, bármi megtehető vele. A muszlim és a dhimmi viszonya hasonló, mint a maffia és a boltos viszonya. Ameddig ez utóbbi hallgat, engedelmeskedik, és fizet az előbbinek, addig éldegélhet. Ellenben ha makacskodik…
Takija (megtévesztés) alkalmazása. A Korán 3.28 szerint a hívők (a muszlimok) ne keressék a barátságot a hitetlenekkel (a nem muszlimokkal), kivéve, ha veszély fenyegeti őket azok által. Abu Darda, Mohamed próféta harcostársa ezt így fogalmazta meg: „A hitetlenek (nem muszlimok) arcába mosolygunk, miközben a szívünk átkozza őket”.
A nők másodrendűek és ostobák. A Korán 2.223 szerint a feleség egy szántóföld, akit a férj akkor és úgy „szánthat fel”, ahogyan akar. A gyengébbek kedvéért ez azt jelenti, hogy nem kell a feleség beleegyezése a szexhez.
A szexrabszolgaság törvényes. Ha például egy muszlim férfi egy zsidó, keresztény, hindu, pogány stb. nőt zsákmányol, akkor annak a nőnek a házassága automatikusan megszűnik, és a muszlim férfi rabszolganője lesz.
A pedofília törvényes A pedofília törvényes
A Mohamed próféta cselekedeteiről szóló Bukhari 7.62.88-ban az áll, hogy a próféta (aki egyébként akkor kb. 50 éves volt) házasságra lépett a 6 éves Aishával, majd amikor a lány 9 éves lett, elhálták a házasságot. Ez a gyengébbek kedvéért azt jelenti, hogy a javakorabeli Mohamed egy kislánnyal közösült.
Koszonom.
Sajnos ez az igazsag. :(
Nekem nincs bajom a muszlimokkal akik nem ugy gondokodnak, sok muszlim nem is tudja hogy mi van irva a koranba es suketet jatszik mert nem akarja tudni hogy hittarsai mit csinaltak. Ezekkel nincs bajom, mert ertem ha muszlim csaladba nottek fel es jonak talaljak nehez elfogadni hogy ne is olyan jo ez a vallas.
En azokat nem szeretem akik ISIS-t, Boko Haramt, a Muszlim Brotherhood-ot, Hamaszt, Al Quidat vagy barmilyen mas terroerszervezetet vedik vagy szeretik vagy 'beke harcos'nak hivja, ami manapsag nagyon sok muszlim.
Azert se szeretem Iszlamt (a vallast nem az osszes muszlimt) mert a neveben millionyi embert oltek/olnek.
A shia muszlimok sok sunnit oltek es forditva, sok yazidi embereket oltek es nagyon, nagyon sok keresztenyt gyilkoltak hideg verben a legembertelenebben ahogy lehet. Psychopatak.zm
Es mert meg a 'moderalt' muszlim is utalna engem es meg akarna olni.
A Koránban ezek vannak írva:
...ki embert öl a földön olyan, mintha az összes embert ölte volna meg, s ki megvédi az életet olyan, mintha megvédené az emberek mindannyiát.
(Szúra Al-Máida 5:32)
És ne oltsatok ki jogtalanul emberéletet, ezt Allah tilalmasnak nyilvánította.
(Szúra Al-Iszrá 17:33)
Aki szándékosan öl meg egy hívõt, annak a gyehenna lesz a jutalma, s abban fog égni örökké. Allah haragszik rá, megátkozza õt és szörnyû büntetést készít elõ neki. (Szúra An-Niszá 4:93)
És ismerek elég sok muszlimot, egyik sem akart még megölni. A hittérítés nem összekeverendő a dzsiháddal.
Ez az egész szexrabszolgaságról és pedofíliáról nem teljesen igaz, a 4. szúrában (An-Niszá) a 19. verstől kezdődően részletezi kikkel nem szabad házasodni.
Ez az egész terrorizmus is az USA felelősségére vonható, ugyanis az ő érdekük volt, hogy ott háburú legyen. Kellett ürügy az arab országok lerohanására, ezt sikeresen elérték az elmebeteg turbánosok támogatásával és felfegyverzésével.
"És ismerek elég sok muszlimot, egyik sem akart még megölni"
Mert még nem kerültek többségbe ott ahol laksz.
Kipróbálhatod, hogy milyen muszlimok közt lakni, ha pl. túlnyomórészt cigányok által lakott környékre mész lakni.
A kettő nem ugyanaz.
Dubai-ban szerinted a muszlimok megölik az európaiakat?
Mellesleg itt Boszniában is többségben vannak bizonyos helyeken a muszlimok és nem gyilkolják a szerbeket, sőt pont a fordítottja van:
Engem az erdekel hogy a muszlimok manapsag hogy viselkednek mit csinalnak.
Igaz van muszlim aki jo. Voltam egyszer egy csaladi baratnal izraelben es ott az egyik szomszed zsido volt a masik arab (nem tudom ha muszlim, szerintem igen) a 4 testverem, 2 zsido szomszed gyerekei es az egy arab fiu eggyutt jatszottak focit, az arab gyerek ott nagyon rendesnek latszott, van egy par amerikai muszlim youtubos akik nagyonjo emberek es kedvesseget tanitanak de altalabban nem olyan bekesek.
Nem tudom hatudod de
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!